23. maalis, 2016

Rasisti tanssii tangoa haudoilla ja hymyilee #BrusselsAttack

 

Image

Mitä ISIS siis haluaa sanoa maailmalle iskiessään Euroopan sydämeen:

1. Kukaan ei ole turvassa. Kaikki maat jotka osallistuvat Isiksen vastaiseen rintamaan ovat kohteena. Isis ei käsittele näiden maiden kansalaisia siviileinä vaan osana Isiksen vastaista rintamaa. 
2. Isis kykenee iskemään tarkasti vartioituun kohteeseen, vaikka kohteessa onkin korkein valmiustaso. Lentokenttiä pidetään hyvin vartioituina kohteina. 
3. Isiksellä on iskukykyisiä kannattajia "rajaton määrä". Heidän toimintatapansa (pieni solu) tässä ja pommin valmistustapansa (kuvien perusteella) on niin yksinkertaisia, että vaikka verkostoa saataisiinkin kiinni niin Isis olisi edelleen "haavoittumaton".
4. Kaikki pakolaiset ovat automaattisesti vääräuskoisia matkatessaan Irakista ja Syyriasta kohti vääräuskoisten maita, ja heidän elämänsä on tehtävä tukalaksi siellä minne he päätyvät. 
5. Tehdä pakolaisuudesta kannattamatonta ja hankalaa ja pyrkiä ottamaan tiiviimpi ote Isis-alueilla ja niiden läheisyydessä olevien ihmisten kohtaloista.
6. Viestiä turkkilaisille, että teidän verenne on arvotonta verrattuna oikeiden eurooppalaisten vereen (vrt Istanbulin iskut). Eurooppa ei tule koskaan hyväksymään teitä vertaisenaan. Näin Isis kykenee operoimaan vapaammin Turkissa ja ansaitsee kansansuosiota helpommin. Isikselle Turkki on elintärkeää maaperää.
7. Isiksen pääkohteet ovat korkeanprofiilin pääkaupunkeja: Pariisi, Brysseli, Berliini, Moskova, Lontoo, Ankara. Nyt kun on isketty Brysseliin niin oletus on, että Eurooppa pysähtyy näissä muissa kaupungeissa. Lisäksi oletuksena on pidätyksiä pääkaupunkien ympärillä olevissa kaupungeissa ja yleistä hädän ilmapiiriä. Tämä on kallista Euroopalle. 
8. Ainoa tapa ratkaista näitä konflikteja on niiden synnyinsijoilla. Täytyy katsoa kokonaisuuksia. Isis ei kuole, ellei sen ideologiasta tehdä epäsuosiollista.

Suomi on Isikselle hankala maa iskeä. Suomessa on tiivis turvallisuusverkosto ja ote. Isis ei halua jäseniensä jäävän kiinni, mieluiten räjähtävän. Suomesta ei saa yhtä korkeaa profiilia kuin yllä mainitut maat."- (Hussein Al-Taee)

Pariisin, eikä Brysselin iskut ole maahanmuuton ongelmia. Älä tee niistä siis sellaisia.

Vältä tällaisia älyttömyyksiä a'la Juho Eerola (PS):

-"On vetänyt hieman mielen mustaksi, kun on varoitellut mihin tämä holtiton tilanne johtaa ja millaista porukkaa turvapaikanhakijoiden mukana tänne tulee, niin on käsketty olemaan suvaitsevainen tai muuten on rasisti."-

Terroristit eivät ole olleet turvapaikanhakijoita. Puheet turvapaikanhakijoista terroristeina ovat satua. Punahilkkasatua.

Jos haluatte oikeasti ymmärtää, mitä maailmassa tapahtuu, unohtakaa Halla-ahot. Unohtakaa Eerolat. Unohtakaa Tynkkyset. Unohtakaa Hirvisaaret. Unohtakaa Immoset. Unohtakaa kaikki perkeleen Odinit, Rajat Kiinni- ämpäripäät, Susanna Kaukiset ja muut Syvän Joen asukkaat.

He eivät tajua. He eivät osaa enää ajatella.

He ovat kyynisiä mulkkuja, jotka ovat jumiutuneet omaan rasismiinsa, joka on heille heidän jokapäiväinen leipänsä ja satunsa, jota hengittävät.

Brysselin iskun jälkeen tapahtui aivan sama kuin Pariisin iskun jälkeen: maahanmuuttokriitikot kömpivät koloistaan ulos huutamaan ja osoittamaan sormellaan maahanmuuttoa ja sitä, miten maahanmuuton seurauksena meille tulee muslimiterroristeja.

Sitä samaa mantraa, tiedättehän?

Maahanmuuttokriitikoilla on vain yksi ongelma: he eivät kykene osoittamaan sitä mekanismia, jolla maahanmuutto osoitettaisiin terrorismin ja radikalisaation juurisyyksi. Argumenttien helmiä on sanoa, että Molenbeek on monikulttuurinen ja terroristit asuivat siellä, on kyse siis monikulttuurisuuden ongelmasta.

Toinen argumenttien helmi on, että tekijä huusi 'Allahu akbar', joten juurisyy on islam.

Kolmas jykevä peruste on sanoa, että maahanmuuttajien määrä on kasvanut, jotenka sillä on yhteys terrorismiin, joka on myös lisääntynyt.

Harmi vaan maahanmuuttokriitikoiden puolesta, mutta nämä perusteet ovat ihan täyttä roskaa. Jos maahanmuutto yksinään on syyllinen, niin miksi maassa syntyneet ihmiset syyllistyvät terrorismiin? Siksi, kun heidän vanhempansa tulivat muualta, niin maahanmuutto on siis syyllinen? Saman logiikan mukaan kai kotimaisen rikollisuuden syyllinen on äiti, joka synnytti rikollisen? Holtiton synnytyspolitiikka on syyllinen kaikkeen pahaan!

Myös mies-sukupuoli näyttää liittyvän terrorismiin, sillä tekijät ovat miltei kaikki miehiä. Miksi ei syytetä miehiä?

Ja suomalainen työtön tappaa 45- kertaa useammin kuin koulutettu, töissä käyvä ihminen. Työttömyys näyttää liittyvän rikollisuuteen, niin miksi ei laitettaisi työttömiä vankilaan? Sillä emme me kai halua verta käsiimme ja sallia moisen aineksen kulkea vapaana kaduillamme? Ajatelkaa lapsiammekin!

Ja uskonto ei tapa. Eikä aate. Sen tekee ihminen. Kun politiikassa ja vihapuheessa käytetään apuna uskoa tai aatetta, älä syytä niitä. Jos minä lyön itseäni vasaralla päähän, miten järkevää olisi syyttää vasaraa siitä teosta? Maahanmuuttokriittisen logiikan mukaan vasara nimittäin olisi syyllinen. Holtiton vasarankäyttöpolitiikka on kiellettävä! Rajat kiinni, ei vasaroita Suomeen!

Ja tiesittekö, että myös ilmasto on lämmennyt? Samaan aikaan kuin jihadistien iskut Euroopassa? Myös painoni on noussut samaan tahtiin. Olisiko sittenkin niin, että korrelaatio painoni nousun kanssa selittää terrorismin?

Olen pohtinut myös alkuräjähdyksen syyttämistä kaikesta pahasta. Sillä ilman alkuräjähdystä ei pahaa olisi! Alkuräjahdys loi edellytykset pahuudelle, joten alkuräjähdys näyttäisi selittävän terrorismin ja jihadismin. Alkuräjähdys ON kiellettävä ja sen vaikutukset on minimoitava NYT.

Minä kerron teille nyt salaisuuden: ihminen dorkailee.

Kun ihmisiä tulee muualta tai niitä syntyy tänne, osa näistä dorkailee.

Kun yhteiskunnassa on epätasa-arvoa ja eriarvoisuutta, ihminen dorkailee.

Kun ihmisiä on paljon pienessä tilassa ja sosiaaliset ongelmat kasautuvat, ihminen dorkailee.

Kun joku haluaa vihata ja ihminen saa vihaansa sopivaa vihapuhetta, ihminen dorkailee.

Kun ihmistä kohdellaan huonosti, hän dorkailee.

Kun ihminen on ihminen, hän dorkailee.

Syyt ihmisen dorkailuun ovat kombinaatio omia henkilökohtaisia motiivejaan, muuta psykopatologiaa sekä ympäristön vaikutusta: me emme olisi edes ihmisiä ilman näitä. Se, että jonkin ihmiseen liittyvän ilmiön haluaa selittää yksinkertaisesti 'näyttää liittyvän'- argumentaatiolla, on vain ihmisen älyn vajaakäyttöä. Syyt ihmisen dorkailun taustalla pitää ymmärtää ja ne syyt pitää avata. Sitä avaamista ei ole rasistinen möly. Hyvin yksinkertaista.

Minä en ole ikinä ymmärtänyt, miksi muslimit eivät olisi alttiita radikalisaatioon siinä kuin eurooppalaiset kaverinsa. Radikaalissa toiminnassa ei ole mitään uutta. Kun epävakaus, epävarmuus ja vihapuhe kohtaavat, syntyy oiva mahdollisuus radikalisaatioon ja näin on ollut aina läpi ihmiskunnan historian.

Me emme myöskään saa unohtaa, että aate tai uskonto eivät aiheuta vihaa. Sen tekevät ihmiset. Ihan itse. Samaa ilmiötä me todistamme myös Suomessa. Kun puhutaan 'suvakkihuorista' ja 'pedofiiliuskonnon edustajista', niin vihan luonnista on kyse. Kyse on vihan politiikasta ja vihan luomasta vallasta ja vallan tunteesta. Sama kaiku on siis askelten Halla-aholla, Hirvisaarella, Immosella, Breivikillä ja Anjem Choundarylla.

Vihapuhe johtaa vihaan. Vihapuhe on se viimeinen askel ennen ruumiita.

Milloin me olemme valmiita myöntämään tämän? Kannattiko ottaa kyy syliin ja päästää Suomen Sisu hallitukseen? Kannattiko rasisteja hyysätä ja antaa heidän julistaa vihaansa, sillä ’kultainen keskitie’? Oliko tämä kaikki sen arvoista, että nyt Valtteria kutsutaan ulosteen väriseksi? Käsi ylös virheen merkiksi? Anyone?

Siihen on siis syynsä, miksi rasismiin tulee puuttua ja sen systematiikka avattava ja lopetettava pelkkä ilmiasun kauhistelu. Rasismi on syvällä sanoissa, puheessa, rakenteissa.

Silti pintaa ei saa unohtaa, sillä se pinnan taso on juuri se, jossa sylki lentää 'kakanvärisen' lapsen naamalle. Pinnan taso on juuri se, jossa rasismi muuttuu lihaksi ja vereksi, halveksunta sanoiksi ja jossa etnisyys muuttuu oikeudeksi solvata virpomaan tulevaa lasta.

Ja Bryssel, minä toivon sinulle voimaa. Kuten kaikille, jotka ovat kohdanneet terrorismin pimeyden. Meidän muiden ihmisten velvollisuus on näyttää terroristeille, että meitä ette nujerra. Meidän velvollisuus on myös sanoa Hirvisaarille, Tynkkysille ja Halla-ahoille, että jättäkää ruumiit rauhaan. Tuo rasistinen nekrofilianne on ällöttävää.

Kun suomalainen pitkän linjan rasisti hyppää kuolleiden ihmisten selkään, hän toimii näin:

 Image

Tässä on oppikirjaesimerkki suomalaisesta vihapuheesta. Se ei ole selkeää, vihaa puhkuvaa puhetta, vaan siinä raamitetaan yhteys terrorismiin ja tavalliseen muslimiin. Kuvassa esiintyy täysin satunnainen muslimiperhe ja teksti ’#stopterrorism’. Herra Tynkkynen siis käyttää omassa islaminhoisessa eetoksessaan satunnaista muslimiperhettä esimerkkinä potentiaalisesta terrorismista ja viestii, miten muslimit ovat terroristeja.

Olen sanaton tämän typeryyden edessä hetkenä, jona koko Eurooppa on kauhuissaan ja miettii suuntaansa.

Herra Tynkkysen puhe on ällöttävintä rasismia, jossa negatiivinen asia liimataan jonkun ihmisryhmän päälle häpeilemättä. Tuo päälleliimaaminen on juuri sitä rasismia, joka aiheuttaa vihaa. Juuri sitä, joka luo ja ylläpitää ihmisten luokittelua. Juuri sitä, joka muuttuu syljeksi vieraan kasvoilla. Ja loppujen lopuksi, jossain vaiheessa, juuri tuo Tynkkysen ylläpitämä rasismi aiheuttaa ja oikeuttaa väkivallan. Polttopullot lensivät jo, mitä seuraavaksi? 

Rasismia ja ruumiiden häpäisyä. Edes ruumiiden ei anneta jäähtyä. Rasisti tanssii tangoa haudoilla ja hymyilee. Siinä suomalaisen rasismin koko kuva.

Ei enää hymistelyä, Suomi. Ei enää ymmärrystä. Ei enää tyhjää lätinää. Käännä selkä, vedä raja. Älä hyväksy, sillä sinun ei tarvitse. Olkoon terapeutti rasisteille ja vihansa likaamille armollinen, minä en ole.

Minä kirjoitin Pariisin iskun yhteydessä seuraavasti:

-”Emme me saa antaa hulluuden voittaa. Eivät anna pariisilaisetkaan, vaan he laulavat jo ja näyttävät, että terrori, eikä hulluus meitä nujerra. Emmekä me saa syyttää pakolaisia terrorismista. Se on kuin syyttäisi naisten turvataloa raiskauksista.“-

Ja tämä pätee edelleen. Pysykää järjissänne, hyvät ihmiset. Tekoja, konkretiaa, rajanvetoa, Suomi. Nyt.

 

 

………………………………………………………………………………………………………………………………..

Taustamateriaalia:

1   ‘The Brussels attack is Europe's new reality’: http://www.vox.com/2016/3/22/11284558/brussels-attack-europe-isis-terrorism

2   ‘Toimittajaan kohdistuneista uhkauksista aloitetaan sittenkin esitutkinta’: http://yle.fi/uutiset/toimittajaan_kohdistuneista_uhkauksista_aloitetaan_sittenkin_esitutkinta/8763505

3   ’Brussels attacks: The atrocities committed by Isis have exposed Belgium's failings as a society’: http://www.independent.co.uk/voices/the-brussels-attacks-are-more-about-the-failures-of-belgium-than-a-global-isis-plot-a6945761.html

4   ‚One sentence that explains Belgium’s jihadism problem’: http://www.vox.com/2016/3/22/11285254/brussels-attacks-isis-jihadism

5   ‘Suvakkihuorat, käymälöiden suuret luonteet ja ketsuppi’: http://www.talouselama.fi/uutiset/kommentti-suvakkihuorat-kaymaloiden-suuret-luonteet-ja-ketsuppi-6534905

6   ’Herätkää poliittiset päättäjät – Suomi on sairastunut, ja taudin nimi on avoin rasismi’: http://www.hs.fi/kotimaa/a1458539656496?jako=a09beabe4c9e71755173749efd8c0e80&ref=fb-share

7   ’Kun Halla-aho haistoi veren #BrusselsAttack’: http://www.jorieskolin.fi/409902422/3637425/posting/kun-halla-aho-haistoi-veren-brusselsataack

8   ’Valtteri, kuolleet sielut ja käsi ylös virheen merkiksi #rasismi’: http://www.jorieskolin.fi/409902422/3636973/posting/valtteri-kuolleet-sielut-ja-k%C3%A4si-yl%C3%B6s-virheen-merkiksi-rasismi

9   'Tutkija varoittaa suomalaispoliitikkoja: "Vihapuhetta viljelemällä pelaa äärijärjestön pussiin": http://yle.fi/uutiset/tutkija_varoittaa_suomalaispoliitikkoja_vihapuhetta_viljelemalla_pelaa_aarijarjeston_pussiin/8763561