14. maalis, 2016

PERUSSUOMALAINEN – EIKÄ HÄVETÄ YHTÄÄN   #myötähäpeä

 

Meillä oli tänään puoluevaltuuston kokous, jossa oli mukana puoluehallituksen jäsenet, suuri osa eduskunkuntaryhmää ja europarlamenttiryhmän edustaja.

Tunnen ylpeyttä omasta porukasta. Meillä on vaikea aika. Me emme huoju, emmekä horju. Luovuttaminen ja antautuminen ei ole vaihtoehto.  Saimme vaaleissa runsaat 500.000 ääntä, se on aika paljon. Nuo äänet käytetään vaalikauden aikana. Toivottavasti riittävät loppuun asti, ettei tarvitse muilta lainata.

Me Perussuomalaiset sanomme totuuden. Vaikka emme sitä edes tietäisi. Me sanomme sen silti ja sitten syytämme muita. Suomi on upotettu kahden viime hallituksen aikana suohon ja se on sieltä nostettava tällä vaalikaudella. Me emme pelkää hyviä ja oikeita päätöksiä, me vain vältämme niitä. Siksi me puhumme paljon homoista ja neekereistä. Jotta kukaan ei huomaisi.

En arvosta valittamista. Se ei paljon vaadi. Antaa opposition valittaa. Sen ne osaa. Ei mitään annettavaa. Perussuomalaiset ei oppositiossa valittanut. Ehdotuksia tehtiin, ei kelvannut, nyt hallituksessa, ei kelpaa taaskaan. 500.000 ääntä. Paljonko valittajat saivat. Olkaa hiljaa, kansa on puhunut.

Tässä maassa saa syödä lihaa, vastustaa homoliittoja, seurata Formuloita, kannattaa turkistarhausta, polttaa turvetta, ajaa yksityisautolla, lentää Kanarialle,  tupakoida parvekkeella, ottaa kopsut, käydä kirkossa, kävellä bootseilla, vastustaa Guggenheimin rakentamista, vastustaa pakollista kasvisruokapäivää kouluissa, mennä armeijaan, pitää kaulassa ristiä tai leijonakorua, arvostella Yleä, olla tilaamatta hesaria…sitä kutsutaan sananvapaudeksi. Siitä emme tingi.

Sananvapautta on vaatia kaikkia syömään lihaa, vastustaa homoliittoja, lentää Kanarialle, ajaa yksityisautolla, heittää polttopulloa, toivoa kansanmurhaa, olla kiitollinen Jumalalle palaneista vastaanottokeskuksista, toivoa perseraiskauksia, kutsua naisia huoriksi ja syyttää kaikesta vasemmistoa, sillä eihän kenelläkään ole oikeutta vaatia meitä - siis Perussuomalaisia - tinkimään omasta sananvapaudestamme. Emme tingi. Kun minä puhun, muut kuuntelevat. Se on demokratiaa se. 500.000 ääntä. Se on paljon se. On uusi pomo talossa. Se ei kaikkia miellytä.

Olen Perussuomalainen, eikä hävetä yhtään. En häpeä Perussuomalaisia, enkä perussuomalaisuutta. Tynkkynen, Hernesniemi ja Kiemunki saivat lähteä. Minulle ei vittuilla. Minä puhdistan, vaikka koko Suomen, jos se on tarpeen. Sananvapautta pitää käyttää viisaasti, muuten harjataan. Minulla on 500.000:n ihmisen mandaatti. Luottoa on ja vahva mandaatti. Se on hieno mandaatti.

Ja sitten koomikko toivotti julkisuudessa Jeesuksen rukousaamiaiselle tappamaan kaikki siellä olevat. Asia vaiettiin täysin, kunnes otin sen puoluevaltuuston puheessa esiin. Minä vaadin Zeusta iskemään Wickströmiä salamalla. Odinin vastasi jo rukoukseeni. Odinit ovat jo täällä. Rukouksen voima. Se on suuri. Kun minä rukoilen, Jumalatkin vaikenee, ne tottelee.

On hienoa olla Perussuomalainen mies ja rakastaa Perussuomalaisia naisia. Sitä ei kukaan voi viedä meiltä pois. Me rakastamme vain toisiamme. Serkkujamme. Sisaruksiamme. Kunhan on Perussuomalainen. Kukaan ei vie meiltä sitä pois. Aina roiskuu, kun serkkujen kanssa naidaan ja aitaa kaatuu. Mutta Perussuomalaisia meistä on tullut ja lisää tulee. 

Perussuomalainen kansanmies tiivistää kolmen kohdan ohjelmaan ajankohtaiset haasteet ja kansan  syvien rivien tunnot.

  1. Rosvot kiinni
  2. Rajat kiinni
  3. Turpa kiinni

Käytän tätä mielestäni hyvää kolmen soinnun lasautusta herättämään ajatuksia. Varsinkin, kun Trumpista kysytään.

Trump ja hänen tiiminsä tietää tarkalleen mitä tekee. Kokeilee kaikki rajat. On ennakoimaton, törkeä, hauska, ärsyttävä, pakottaa ottamaan kantaa, puolesta vai vastaan. Vie tilan ja hapen. Trump ja minä. Veljekset kuin ilvekset. Hyvillä miehillä hyvä politiikka. 

Showbisnestä. Showta ja bisnestä. Ja minä tykkään hyvästä showsta. Jytkyä pukkaa. 

Turpa kiinni, kun isäntä puhuu. Julkisen tilan ja median on täyttänyt kaikenlaisten länkyttäjien joukko, joka kertoo, mitä mieltä saa olla, mitä mieltä ei saa olla. Itseään parempina ihmisinä pitämien kaapin päältä huutelua. Avointa pilkkaa mediasta ja toimittajista. Se on väärin se. 500.000 ääntä velvoittavat. Turpa kiinni, voin siksi sanoa. Minulla on oikeus. 

Suomessa kaikilla on oikeus ajatella ja puhua. Minun ajatuksiani. Niin puolueessa kuin muuallakin. Muiden ajatusten ajatteleminen on sananvapauden rajoittamista. Ja sananvapaus on minulle pyhä. 500.000 ääntä. Vahva mandaatti. Mistään ei tingitä, kun ei tarvitse. Kyllä talossa isäntä määrää. Miettikää sitä, paremmat ihmiset. 

Tämä päivä omien parissa antoi voimaa. Olin yksi porukasta. Kuulun sinne. Meni miten meni ja tuli mitä tuli ja tuli miten meni ja meni miten tuli ja meni mitä tuli ja mistä miten vain, mutta näin ehkä. Ja sitten noin.

Bootsit jalkaan, Suomi kutsuu. On ääniä hukattavana. Kyllä näin on nakkimuki.

 

PS. Kirjoitus on mukaelma tai oikeammin päivitys eilisistä Timo Soinin kirjoituksista. Parannettu versio, olkaa hyvä.