26. helmi, 2016

Ole mitä olet (kunhan olet juuri sitä, mitä me rajaamme)! #tyttö_poika

 

Me olemme erilaisia

 

-"Perussuomalaiset Nuoret haluaa kehottaa suomalaisia sukupuolivallankumoukseen – vastoin feminismin pyrkimyksiä kyseenalaistaa sukupuolet. Itsensä kieltämisen sijaan jokainen voi olla ylpeästi sitä, mitä on."-

Näin sanoo nuori perussuomi.

Pitää olla ylpeästi, mitä on.

Paitsi, jos olet transsukupuolinen.

Paitsi, jos et ole kivikaudelta.

Paitsi, jos et ole valkoihoinen.

Paitsi, jos olet muslimi.

Paitsi, jos olet feministi.

Paitsi, jos olet homo.

Paitsi, jos olet kasvissyöjä.

Paitsi, jos olet suvaitsevainen.

Ja näin sanoi nuori perussuomalainen hetki sitten: 

-”Siinä missä homon oikeus identiteettiinsä alkaa vihdoin olla itsestäänselvyys suurimmalle osalle suomalaisista, sukupuolivähemmistöt ovat vielä monelle iso kysymysmerkki.

Kysypä, mitä eroa on transsukupuolisella, transvestiitilla tai vaikkapa transgenderillä, ja saat vastaukseksi mutinaa. Asia ei ole ollut marginaalisuutensa vuoksi paljon esillä, ja siksi liian monella on negatiivinen suhtautuminen sukupuolivähemmistöihin ja varsinkin sukupuolenkorjausleikkaukseen.

Se näkyy esimerkiksi työnhaussa ja kaduilla. Pitäisi olla selvää, ettei näin isoilla asioilla kukaan halua pelleillä, vaan kyse on ihan oikeasti siitä, että ihminen haluaa olla oma itsensä.”-

Niin sitä mieli muuttuu hetkessä ja moraali vaihtuu tästä päivästä raikkaan 50- lukulaiseksi. Mitä vain, jotta saa huomiota, tuntuu nuori perussuomi Sebastian Tynkkysen äänellä tässä sanovan.

Kun lisäksi ajattelee, että feminismi ei pyri kyseenalaistamaan sukupuolia, niin on vaikeaa ymmärtää tuota kannanottoa. Eipä taida olla juurikaan nuorella perussuomella hajua siitä, mitä feminismi oikeasti on. 

Lisäksi on aivan huikea looginen häränpylly sanoa, että olisi ihanaa, jos jokainen voisi olla ylpeästi sitä, mitä on - ja sitten nimenomaan rajata ne vaihtoehdot, mitä saisi olla. Tähän ei eläin pysty.

-"Me olemme erilaisia. Hyvä niin (kunhan olette juuri sitä, mitä me rajaamme)."-

Tämä on hulvatonta politiikan dadaa puhtaimmillaan.

Perussuomen nuoret ovat kaipaamassa paluuta kivikaudelle. Heidän sanomansa uskottavuus toki kärsii epäloogisuudestaan sekä siitä, että he arvostelevat samanaikaisesti maahanmuuttajia heidän oletetuista vanhoillisista asenteistaan (erityisesti Sebastian Tynkkynen). Oletteko ikinä kuulleet termistä 'kaksoisstandardi'? No, nyt tiedätte, miltä se todellisuudessa näyttää.

Mutta ei poliittinen dada kaipaakaan loogisuutta saati järkeä tuekseen. Poliittisen dadan ollakseen kunnon dadaa, pitääkin olla järjetöntä, ilman rakennetta ja täysin ilman mitään rationaalisuuden ahtaita pidäkkeitä. Ei hulluutta tule järjellä pilata, senkin tylsät ihmiset! Pitää saada sanoa mitä tahansa, jotta saa huomiota ja kiusattua erilaisia ja vieraita ihmisiä!

Minä odotankin jo seuraavaksi kannanottoa kivitysten käyttöönotosta Suomessa, sillä 'ihmisen pitää saada tehdä ylpeästi sitä, minkä oikeaksi tuntee'. 

Ja ovathan ne aidot partalapsetkin kaikki erilaisia, vaikka samanlaisia. Ja hyvä niin:

 

Haluatko sinäkin olla kuin Sebastian?

Älä ole Sebastian. 

Älä ole tolvana.

Ole ihminen.

Ole vaikka transsukupuolinen. 

Ei kromosomi mieheksi tee.

Emme me ole vain geenimme.

Ei Sebastianiksikaan pelkästään synnytä. Sebastianiksi myös kasvetaan.

Ole vaikka Eiffel- torni (perkelettäkös se kenellekään millään tavalla kuuluu). 

MOT.