19. helmi, 2016

Ulkomaalainen on suomalaiselle susi #orimattila

 

Orimattila on muuttumassa helvetiksi. Orimattila on muuttumassa Ruotsiksi, joka on täysin menetetty maa sotatilaa muistuttavinen NOGO- alueineen, joihin enää edes armeija ei uskalla mennä. Näin netistä luin.

Orimattilassa ulkomaalaiset ovat yrittäneet puhua suomalaisten kanssa. He olivat katsoneet suoraan silmiin ja pyrkineet dialogiin. Ei meille Suomessa puhuta tuntemattomien kanssa.

Ulkomaalaiset ovat myös nauraneet ääneen hautausmaan kohdalla. Järkyttävää. Ja millehän ne ovat nauraneet? Meidän suomalaisten sinisilmäisyydelle? Kyllä se nyt vaan on niin, että suomalainen kävellessään hautausmaan ohitse ottaa hatun päästä ja pitää minuutin hiljaisen hetken ennen kuin matka jatkuu. Meillä Suomessa vainajia kunnioitetaan!

Mitä seuraavaksi tapahtuu, jos me emme vedä rajaa? Jos ulkomaalaisen annetaan tunkeutua tilaamme, niin miten ulkomaalaiset sen tulkitsevat? Että voi tehdä mitä tahansa? Seuraavaksi fyysinen kontakti, sillä pitää keskustella kehon kielellä? Raiskaus, sillä penis halusi käydä dialogia? Tehdään lapsia, sillä tuli sellainen fiilis?

Orimattilassa ulkomaalaiset ovat myös hymyilleet ohikulkijoille. Tuollainen perverssi hymyileminen ohikulkijoille on saatava loppumaan heti, sillä pahentuessaan se johtaa tilanteseen, jossa ulkomaalaiset alkavat myös tervehtimään ohikulkijoita ja siitä onkin sitten lyhyt matka raiskauksiin ja pedofiliaan. Ja minusta tämä pahan kierre on saatava poikki ennen kuin on liian myöhäistä ja neitomme tulevat kaikki raiskatuiksi. Kyllä minä toivon, että ne ovat sitten ne suvakit, jotka tulevat raiskatuiksi, jos he edes tuolloin alkaisivat ymmärtämään, että heidän unelmansa on meidän tolkun ihmisten painajainen.

Tässä kohtaa kaikkien täytyy ymmärtää, että islam on pedofilian pyhittävä uskonto, joten hymyilyn hyväksyminen tulee johtamaan väistämättömästi pedofiliaan, jos me tolkun ihmiset emme reagoi ajoissa.  Sanoohan sen nyt tolkku ja järkikin, että hymyily ei johda mihinkään hyvään. Katsokaa vaikka Ruotsiin, jos haluatte ymmärtää holtittoman hymyilyn vaikutuksia yksityisen tilan kunnioittamisen järkyttävään rapautumiseen ja valtaisiin raiskaustilastoihin! Ruotsi on nykyään maailman raiskausten Mekka, jotenka meidän kannattaa ottaa oppia muiden maiden virheistä. Ruotsi on jo menetetty, haluatteko te sitä samaa unelmaa tänne?

Ja sanoohan sen nyt maalaisjärkikin, että se on pelottavaa, jos ulkomaalaisia kävelee kevyen liikenteen väylillä. Niistähän on moni niitä muslimeitakin ja näin videon, jossa ne muslimit katkoivat päitä. Todellista unelmaa, eikö vain?

On täysin oikeutettu vastareaktio toivoa Odinin Soturin ajavan noilla kevyen liikenteen väylillä ja ajaa mahdollisimman monen ulkomaalaisen yli. Kyse on ennakoivasta itsepuolustuksesta ja itsepuolustus on laissakin määritelty oikeutetuksi hetkeksi käyttää väkivaltaa. Jos noita ulkomaalaisia ei olisi, ei olisi myöskään väkivaltaa heitä kohtaan, joten kyllä se maahanmuutto vaan lisää rikollisuutta, sanoo unelmassaan elävä toiseuden rakastaja sitten mitä tahansa. Lukekaa OPTULA:n raportteja, sieltä löytyy hirvittävä totuus.

Jos tämä kaiken salliva meno jatkuu ja nuo ulkomaalaiset saavat täysin holtittomasti kulkea kaduilla unelmajengin taputtaessa käsiään, niin siinä on olemassa riski, että me tavalliset ihmiset siedätymme valheelliseen turtumukseen, jossa me alamme uskomaan noiden ulkomaalaisten olevan kuin me: ihan tavallisia ihmisiä.

Jos me tolkun ihmiset alamme uskomaan, että se ulkomaalainen on kuten minä tai sinä ja että se ulkomaalainen tekee muutakin arkipäiväistä ja tavallista - kuten kaikki muutkin tolkun ihmiset tekevät - niin se saattaa luoda epäreiluja mielikuvia. Pahimmillaan nämä mielikuvat johtavat tilanteeseen, jossa tolkun ihmisen realistinen maahanmuuttokriittisyys alkaakin tolkun ihmisen sielussa tuntumaan rasismilta ja riskinä on, että tolkun ihminen ihminen saattaa kuvitella olevansa rasisti ja alkaa luulemaan olevansa perusteettomien ennakkoluulojensa halvaannuuttama. Ei meidän suomalaisten tule tuollaista sietää! Meillä on oikeus pitää kiinni suomalaisesta realismistamme, sillä mitä meille olisi kansakuntana tapahtunut, jos veteraanit olisivat luopuneet realismistaan? Niinpä: meillä puhuttaisiin nyt venäjää! Ei kiitos.

Tuo ovela ulkomaalaisten ihmisyydellä syyllistäminen on kulttuurimarxilainen juoni, jonka suhteen meillä pitää olla nollatoleranssi. Se on oikeasti vihapuhetta suomalaisuutta kohtaan ja siksi oikeasti äärirasismia ja siksi ulkomaalaisten inhimillistämiseen tähtäävät puheet tulisi kriminalisoida, jotta suomalainen tolkun ihminen saa oikeutetusti ylläpitää omiin uskomuksiinsa perustuvaa tarinaansa. Meillä kaikilla ihmisillä on oikeus tarinoihimme, eikä sillä ole niin väliä, ovatko ne totta vai ei.

Mutta rationaalisen ajattelun perusprinsiippi logiikka on puolellani! Sillä jos asioista puhutaan, niin pakkohan niiden on olla totta, sillä eihän olisi mitään järkeä puhua asioista, jotka eivät ole totta. Loogista, kiistatonta ja järkevää, eikö vain? Eli puhutut tarinat ja kokemukset ovat totta, eivätkä unelmahötön folklorea, jossa kaikki vieras on hyvää ja omaa halveksitaan.

Siksi minä en ymmärrä, miten kulttuurimarxilainen hegemonia kykenee itselleen oikeuttamaan tällaisen vihapuheen suomalaisuutta kohtaan:

-"Sivistymättömyydestä on tullut hyväksyttyä tai jopa tavoiteltua. Ilmapiiri on muuttunut Suomessa todella kielteiseksi. Samalla kansalaiset ajautuvat arvoiltaan yhä etäämmäksi toisistaan.

Padon murtuessa tulva vie mennessään paljon sellaista, jota padon särkijät eivät tarkoittaneet. Herravihaa on ollut aina, mutta ennen ei ollut tapana lähettää kansanedustajille tai toimittajille viestejä, jossa toivotaan, että nämä tai heidän tyttärensä raiskattaisiin. Sellaista ei yksinkertaisesti kehdattu tehdä.

Sosiaalisen median tuottama tiedonvälityksen heimoutuminen edistää maailmankuvien loittonemista. Kukin seuraa oman heimonsa viestintää ja sen arvomaailmaa.

Ei nyt vielä kaasukammioita, mutta polttopulloja ihmisten majoitustiloihin."-

Tähän on tultu! Oman maansa puolustaminen on sivistymättömyyttä ja isänmaallinen puhe kielteistä ilmapiiriä.

Padot ovat auenneet ja siihen auttaa vain rajojen sulkeminen. Siksi sanon teille, ihmiset: rajat ovat rakkautta ja rajat on saatava kiinni. Muuten mörökölli tulee ja vie.

Ulkomaalainen on suomalaiselle susi. Piste.