3. helmi, 2016

Kun koulukyydistä tuli lasten ahdistelua #tolkunihminen

 

Hyvät ihmiset. Hyvä Tolkun Ihmiset.

Minä kerron teille lyhyen tarina. Sellaisen tarinan, joka paljastaa meille kaikille Suomen seonneen. Ainakin osittain. Tavalla, jolla ei olisi uskonut suomalaisen yhteiskunnan sekoavan. Edes osittain.

Ensinnäkin: meillä on Olli Immonen. Hänestä valkoiselle ihmiselle vieraat eliölajit pitäisi voida laittaa leirille asumaan. Että eivät kiusaa valkoista ihmistä, sillä valkoista ihmistä pelottaa. Ja valkoisen ihmisen pelko on ensisijainen ja vieraan eliölajin pitää totella.

Kas näin sanoo Olli Immonen:

-”Turvapaikanhakijoiden määrän kasvun myötä turvattomuus kansalaisten keskuudessa on lisääntynyt, mihin syynä on esimerkiksi turvapaikanhakijoiden aiheuttamat levottomuudet, kuten järjestyshäiriöt ja pahoinpitelyt sekä raiskaukset ja tyttöjen ja naisten seksuaalinen ahdistelu. Poliisi julkaisi tammikuussa tilastot, joiden mukaan turvapaikanhakijoiden epäillään syyllistyneen jopa noin 1 000 rikokseen. Listan kärjessä ovat pahoinpitelyt (278), näpistykset (177) ja lievät pahoinpitelyt (83). Turvapaikanhakijoita epäillään myös lukuisista vakavista seksuaalisen koskemattomuuden loukkaamiseen liittyvistä rikoksista, kuten törkeistä raiskauksista (12), raiskauksista (13), seksuaalisista ahdisteluista (22) ja lasten seksuaalisista hyväksikäytöistä (11).

Turvattomuuden tunnetta ja huolta kantaväestössä on herättänyt myös joidenkin turvapaikanhakijoiden epäasiallinen käyttäytyminen uimahalleissa, lasten kuvaaminen kameroilla sekä nuorten tyttöjen kyseenalainen puhuttelu ja ahdistelu julkisilla paikoilla, kuten koulujen tai leikkipuistojen läheisyydessä. Maahanmuuttovirasto ja SPR ovat tiedottaneet antavansa jatkuvasti maahantulijoille perehdytystä ja opastusta siihen, miten Suomessa saa tai ei saa toimia, mutta siitä huolimatta yleisiä normeja ja sääntöjä rikotaan jatkuvasti turvapaikanhakijoiden toimesta. Yhtenä esimerkkinä turvapaikanhakijoiden piittaamattomuudesta suomalaisia pelisääntöjä kohtaan toimii Haukiputaan Vesi-Jatulin uimahallissa tapahtunut välikohtaus, jossa turvapaikanhakijamies tunkeutui naisten suihkutiloihin. Turvapaikanhakijoille oli annettu opastusta uimahallissa toimimiseen vain päivää ennen tapahtunutta välikohtausta.”-

Kun koko maassa tehdään vuosittain sellaiset 800.000 rikosta ja ilman liikennerikoksia sellaiset 340.000 rikosta, niin Olli Immosen mukaan turvapaikanhakijoiden 926 rikosta yhdistettynä uimahallien häiriöihin oikeuttaa vieraan eliölajin leiriin sullomisen. Sillä ihmisiä pelottaa. Ja pelottaahan niitä, kun oikein pelotellaan. Kuten tekee Olli Immonenkin.

Olli Immonen unohtaa tietenkin mainita, että tilastoista ei ole poistettu perättömiä ilmiantoja ja ne sisältävät myös vastaanottokeskusten sisällä tapahtuneet rikokset.

Olli Immosen perussuomalainen kollega komppaa Ollia sanomalla:

-”Noin tuhannesta raiskaustapauksesta reilusti yli 200 oli vuonna 2015 ulkomaalaisen tai ulkomaalaistaustaisen tekemä. Kumpunen keskittyi pääkirjoituksessaan turvapaikanhakijoihin. Pääkirjoituksen mukaan viime vuonna saapuneista reilusta 32000 turvapaikanhakijasta vain 25 syyllistyi raiskaukseen. Jo tämä luku olisi käsittämättömän suuri. Kotkassa asuu miehiä suunnilleen saman verran kuin viime vuonna saapui Suomeen turvapaikkaa hakevia miehiä. Kotikunnassamme ei päästy lähellekään samaan lukuun.

Kaiken lisäksi luku 25 ei edes pidä paikkaansa. Turvapaikanhakijat alettiin poimia erikseen muiden ulkomaalaisten tekemistä seksuaalirikoksista vasta syksyn aikana.”-

Juho Eerola ei tyydy vain unohtamaan tilastojen puutteita Olli Immosen tavoin, vaan hän myös rohkeasti huolestuneen tolkun miehen lailla hieman valehtelee. Sillä tiedot turvapaikanhakijoiden rikoksista ovat aina olleet tiedossa. Poliisi kertoi tämän myös tiedotustilaisuudessa aiemmin tänä vuonna. Muutos on tullut siihen, että turvapaikanhakijan status lisätään omaksi osioksi poliisin tietokantaan.

Herra Eerola sanoo myös tolkun miehen logiikan mukaisesti seuraavaa:

-”Oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen tilastojen mukaan mainitsemani ryhmät raiskaavat noin 15 kertaa todennäköisemmin kuin kantasuomalaiset, tai monet muut maahanmuuttajaryhmät. Tätä faktaa on vaikea selittää esimerkiksi rasismilla.”-

Totta. Kuulosta tolkun puheelta. Harmi vain, kun rasismilla on raiskauksia perusteltu vain rasistien omissa kuvitelmissa. Eikä kukaan edes kiistä noiden lukujen oikeellisuutta ja herra Eerola yrittää tuossa vaivihkaa viestiä, että rasismin suhteen kriittiset ihmiset ovat jotenkin tyhmiä.  Mutta totuus on tylsää tolkun miehen maailmassa silloin, kun ollaan huolissaan Suomen tulevaisuudesta. ”Pikku valhe on oikeutettu, kunhan asia on oikea!”, kuulen Juho Eerolan tässä kohtaa sanovan Olli Immosen nyökkäillessä tolkun miehenä hyväksyvästi vieressä.

Perussuomalaisia tolkun miehiä ei tunnu häiritsevän se, että juuri nuo puheet lietsovat ihmisiä vainoharhaiseen hulluuteen. Kun esimerkiksi Jussi Halla-aho mehustelee Ylivieskan perätöntä raiskausta, niin tarkoitus on yksinkertainen: luoda maahanmuuttokriittistä folklorea, jossa vieras eliölaji on aina paha (ja se lähinnä raiskaa ja vaanii pusikoissa viattomia naisiamme, joita suvakkihuoraksi naisiamme kutsuvat tolkun miehet sitten puolustavat naisrauhan nimissä).

Kun maahanmuuttokriittinen folklore on saavuttanut tavoitteensa, ovat ihmiset peloissaan. Se on nimittäin näiden maahanmuuttokriittisten tarujen luojien tarkoituskin: luoda pelolla politiikkaa ja saada vieras eliölaji torjuttua.

Kun me luemme uutisista keksityistä raiskauksista ja nyt jopa keksityistä lasten houkutteluista, olemme todistamassa sitä kollektiivista sekoamista, johon maahanmuuttokriittinen folklore on pyrkinytkin. Kun tarpeeksi pelotellaan, niin koulukyytikin muuttuu vieraan eliölajin harrastamaksi lasten ahdisteluksi:

Koulutaksi on yhtäkkiä potentiaalinen uhka, sillä kuski edusti vierasta eliömuotoa, joka pitäisi tappaa kohdalle osuessaan. Kun ensimmäinen ajatus on potentiaalinen pedofilia, on pelon lietsonta tehnyt tehtävänsä: maahanmuuttokriittinen folklore on muuttunut kollektiiviseksi hulluudeksi. Mutta 'näin niitä asioita koetaan'.

Minusta on myös riipivää, että tuon maahanmuuttokriittisen, tolkun miehen folklore, on aiheuttanut tilanteen, jossa automaattisesti ulkomaalaisten tekemiin raiskauksiin suhtauduttava skeptisesti: niitä turhia ilmoituksia on tehty jo ihan liikaa ja niitä herrat Halla-aho, Immonen ja Eerola muiden tolkun miesten tavoin ovat mehustaneet ihan tarpeeksi.

Maahanmuuttokriittisen folkloren tarkoituskaan ei ole toimia järjellä. Sen tarkoitus on ylläpitää tunnetta, kauhua ja pelkoa vieraasta eliölajista ja sen eksoottisista tavoista olla olemuksellisesti perverssi ja seksuaalisesti väkivaltaisesti naista alistava. Sen tarkoitus on pyhittää tolkun miehen motto: ”Näin niitä asioita koetaan”.

Mutta kun se kokemus perustuu tarkoitukselliseen pelkojen lietsomiseen, joka aiheuttaa ihmisissä hallusinaatioita koulukyyditsijän muuttumisesta lapsia kaappaavaksi vieraan eliölajin edustajiksi, niin luulisi tolkun miehellä heräävän tolkku todellisuudesta. Mutta niin kauan kuin ’näin niitä asioita vaan koetaan’, on vallalla, me näemme tolkun miesten hallusinaatioiden vain pahenevan.

Hyvät ihmiset. Hyvät tolkun ihmiset. Tulkaa tolkkuihinne. Kiitos.