1. helmi, 2016

Kiitos, Aleksi Valavuori, kiitos muut MV:n hyödylliset idiootit

 

On hetkiä, kun haluaisi vain kömpiä kellariin ja unohtaa tämän maailman. Nyt on sellainen hetki:

-"Vähän aikaa sitten näytti olevan ”kanssasisarilla” kampanjointia siitä, että kautta aikojen ovat miehet häirinneet ja ahdistelleet naisia suomessa. Kas, täytyy todeta että olen sitten ilmeisen onnekas tai pois luotaan työntävä, koska minulla ei tähän 44 vuoteen ole ollut kertaakaan tämän kaltaista tilannetta. Joten mielestäni oli outoa alkaa vertailla asioita keskenään, kun jokainen kuitenkin tietää mistä tässä uudessa, kasvavassa ongelmassa on kyse.

Ja ennen kuin joku kukkahattu taas hermostuu niin toki maassamme on ollut rikollisuutta aikaisemminkin ja tulee olemaan, mutta nyt onkin kyse siitä haluammeko sitä tieten tahtoen lisää? Oikeusministeriön vuonna 2012 teettämän selvityksen mukaan esimerkiksi joka kolmas raiskausrikoksesta tuomittu on ulkomaalaistaustainen. Ja huomio, tämä tilasto on vuodelta 2012…"-

Muistakaas nyt, kanssasisaret: taidatte vähän liioitella 'lääppimistä', sillä Annikaa ei ole kukaan lääppinyt. Ja hei, joka kolmas raiskausrikollinen vuonna 2012 oli ulkomaalainen.

Kunpa Annika Metsäketo olisi nyt edes viitsinyt kaivaa tuoreimman tilaston, että ei tarvitsisi vihjailla mitään. Se nimittäin sanoo näin: Vuonna 2015 yhteensä 1063 epäiltyä raiskausta kun vuonna 2014 vastaava lukema oli 1025. Täältä voisi Annika käydä lukemassa hieman lisää.

Sieltä nimittäin näkee, että epäiltyjä ulkomaalaisen tekemiä raiskauksia on sellaiset 217 ja epäiltyjä tekijöitä vielä selvästi vähemmän (aiempina vuosina yhden tekijän kontolla on ollut sellaiset 1,7 tapausta ja tekijöitä sellaiset 120 kpl). Lisäksi poliisin mukaan turvapaikanhakijoihin liittyvä rikollisuus näyttää suunnilleen tältä:

  • Suomeen tuli viime vuonna 32 000 turvapaikanhakijaa.
  • Turvapaikanhakijoita on epäiltyinä yhteensä parissakymmenessä raiskaustapauksessa.
  • Kolmeatoista turvapaikanhakijaa epäillään raiskauksesta ja kahtatoista törkeästä raiskauksesta. Seksuaalisesta ahdistelusta epäillään kahtakymmentäkahta turvapaikanhakijaa.
  • Vastaanottokeskuksiin on tehty 17 iskua, joista 4 on polttopulloiskuja.
  • Poliisiylijohtaja toisti kantansa, että ei hyväksy rasistisia katupartioita missään muodossa.

Annika Metsäketo toki oli tätä mieltä kirjoituksessaan:

-”Suuri vääryys onkin se, että näiden vapaasti hilluvien, rikoksia tekevien turvapaikanhakijoiden takia, koko konkkaronkka saa tietyn maineen.”-

Toki. Mutta kuka sen maineen tekee? Niinpä. Se tekevät ne suomalaiset, jotka puhuvat raiskaustsunameista ja ne, jotka harrastavat laiskaa ajattelua pohtimatta lainkaan, mitä oikeasti sanovat.

Jännä yksityiskohta muuten, että 17 iskua vastaanottokeskuksiin ei saa liitettä 'uusi ilmiö'. Toisaalta, selitys lienee yksinkertainen: sanapari ’uusi ilmiö’ on varattu nykyisen keskustelukulttuurin agitoimana turvapaikanhakijoille sekä maahanmuuttajille, sillä he ovat aina kollektiivi ja kaikki heihin liittyvä on uutta, pelottavaa ja eksoottista (ja pahaa). Suomalaisten teot ovat vain yksinäisten susien känniä ja läppää, kuten lienee tilanne myös Saksassa:

-"Vastaanottokeskuksiin kohdistuvat iskut ovat lisääntyneet Saksassa. Saksan poliisin mukaan iskujen lukumäärä on viisinkertaistunut. Vuonna 2014 niitä oli 199, mutta viime vuonna määrä kasvoi 1005:een.

Poliisin mukaan äärioikeistolaisia toimijoita epäillään tekijöiksi 90 prosentissa tapauksista. Vastaanottokeskuksiin kohdistuneet hyökkäykset ovat lisääntyneet erityisesti maan länsiosassa sijaitsevassa Nordrhein-Westfaleninin osavaltiossa."-

Kännissä ja läpällä. Sattuuhan näitä. Ei tämä mikään ilmiö ole. Yksinäisiä susia. Pojat on poikia. Kyllähän kaikki ymmärtää, et lapsii pitää saada viedä harrastuksiin. Odinin poijjaat vaan vähän huolissaan ovat siellä maakunnissa. Aika veikeä ’ei-mikään’- ilmiö, eikö vain?

Mutta onneksemme Annika Metsäketo kertoi meille miten asiat oikeasti ovat ja miten ne ’vapaasti hilluvat’ turvapaikanhakijat ovat syypäitä siihen, että Annika Metsäketoa pelottaa, eikä hän enää uskalla kulkea kadulla:

-”Minä kävin hyvin usein illan pimetessä myöhään kävelemässä. Oli ihanan rauhallista ja hiljaista, omien ajatusten kanssa katsella nukkuvaa Helsinkiä. Vaan enpä mene enää. Miksi?  Se, että mahdolliset raiskaukset ja niiden yritykset eivät keskity enää vain metsäpolkuihin hiljaisesti asutettuihin lähiöihin, vaan ovat levittäytyneet myös vilkkaasti asutettuihin alueisiin, on uusi ilmiö.“-

Raiskauksethan ovatkin olleet vieraita vilkkaasti asutetuilla alueilla. Aivan, kuten auto-onnettomuudetkin tapahtuvat nykyään maanteillä metsäteiden sijaan, eihän sitä uskalla enää autolla ajaa: kolarit ovat ihan uusi ilmiö.

Tuo linkattu Annika Metsäkedon kirjoitus on masentava kolmesta syystä: 
1. Se ylläpitää maahanmuuttokriitikoiden ylläpitämää tarinaa maahanmuuton saatanallisuudesta ja siten toimii rasismin polttoaineena.
2. Se perustuu niin löysälle spekulaatiolle, että siinä ei enää ole mitään järkeä. Kun faktatkin haetaan vuodelta 2012, niin kyse on niin moraalisesta kuin älyllisestä laiskuudesta.
3. Se on retorisesti siistimpi versio MV:n maailmantulkintaa.

Annika Metsäketo ei tosiaan hyssyttele. Hän nostaa esiin hienosti MV:n hengessä pelkoja ja siinä ohessa leimaa ihmisiä 'kukkahatuiksi' kuin pitääkseen omaa demagogiaansa jotenkin totena. Ja muistakaa, että tuon kirjoituksen kritisointi on sitten 'kukkahattuilua' ja kun kritiikin ennakoi, voi sitten todeta: "Mitä minä sanoin!".

Kritisoin, olen siis 'kukkahattu'. Näin surkeaa on keskustelu Suomessa vuonna 2016. Tätä samaa sarjaa edusti aiemmin tällä viikolla herra Aleksi Valavuoren kirjoitus, josta Suomi repesi:

 

Onko herra Valavuorella käsi jo ylhäällä virheen merkiksi? Ai, ei ole vai? Tuo kirjoitus on tunnepitoista, maahanmuuttokriittistä narratiivia nuolevaa hölynpölyä, jonka ainoa tarkoitus on luoda ja ylläpitää pelkoja. Herra Valavuori toki selitteli tarinaansa myöhemmin, jonka avasin jo aiemmin:

-”Lainasin sen tänne kokonaan, sillä haluan kaikkien lukevan sen ja pohtivan, mitä siinä oikeasti sanotaan ja sitten haluan kaikkien näkevän sen, mihin johtaa laiska ajattelu ja maahanmuuttokriittisten kliseiden jonoon laittaminen. Tässä tekstissä me näemme myös sen, miten maahanmuuttokriittinen propaganda toimii: toisto, toisto ja toisto ovat tehneet tehtävänsä.

Kun kliseitä ja puolitotuuksia tungetaan silmiin ja korviin kaikkialla, osa niistä muuttuu totuudeksi.

Harvoin sitä enää näkee näinä päivinä tällaista läjää ankeita olkiukkoja sekä noin tympeää läjää vanhoja kliseitä. Oikeasti: noistakin aiheista on väännetty ja väännetty ja sitten vielä hieman väännetty - ja mitä on jäänyt käteen? Sitä-samaa-jankuti-jankutia. Ei mitään uutta.”-

Harmi vaan, kun todellisuus ei ole Annika Metsäkedon saati Aleksi Valavuoren laiskan ajattelun puolella:

(Kuva: Veikka Lahtinen)

Mutta todellisuus on juuri se syy, miksi Aleksi Valavuoren ja Annika Metsäkedon tarvitsee luoda tarinoita. Kun sitä tsunamia ei tullutkaan, tarvitaan tarinoita luomaan illuusiota siitä, että jotain pahaa on tapahtunut, sillä muuten kognitiivinen dissonanssi repii mielen hajalle (eikä rasisti siihen suostu, omasta harhasta pidetään kiinni viimeiseen asti). Kun pohditte rasistisen mölyn tarkoitusta, niin se on juuri tämä: todellisuus muokataan halutun kaltaiseksi.

Ja kun te pohditte rasistisen mölyn ja kroonisen bluffin alkulähteitä, niin tiedätte kyllä, minne katsoa. Sillä Valavuoren tapauksessakin jäljet johtavat sylttytehtaalle (eli MV:hen ja Ilja Janitskiniin). MV:n tarkoitus on yksinkertainen: luoda ja ylläpitää rasistista, maahanmuuttovastaista narratiivia faktoista välittämättä. MV:llä on käytössä tismalleen samat metodit kuin Venäjän propagandalla: liittää oikeisiin tapahtumiin valheellisia kärjistyksiä ja sopiva annos islamepäluuloa ja suvakkihuorien raiskausta, niin rasistinen kansanosa uskoo kritiikittä kaiken.

Ja MV todellakin luo ja ylläpitää nykyistä rasistista narratiivia ihan itse ja aktiivisesti, sillä esimerkiksi Aleksi Valavuori oli puhunut tuosta mainitsemastani ’avauksestaan’ MV:n FB- sivun ylläpidon kanssa (Ilja Janitskin on kuvassa nimellä ’Juhana Piironen’):

Näitä rasistisia tarinoita luodaan siis tarkoituksella herra Janitskinin johdolla  MV:n omissa suljetuissa ryhmissä. Herra Janitskin käytännössä myös myöntää julkisesti teettävänsä muiden kanssa (kuten herra Valavuoren kanssa) yhteistyönä rasistisia ulostuloja, joita voi sitten MV:n sivuille mehustella, saada julkaisulleen yleisöä ja mainostuloja  ja siinä samassa ruokkia rasistisen vähä-älymystön harhakuvia. Tällä tavalla sitä propagandaa luodaan ja ylläpidetään maahanmuuttovastaista ilmapiiriä Suomessa. Kun tosiasiat eivät tue tarinaa, se tarina luodaan. Vaikka väkisin (sillä Iljan kukkaro vaatii mölyä). Juuri tuota on MV, juuri tuota on maahanmuuttokriittinen keskustelu.

MV:llä on käytössä myös perinteiset STASI- metodit ihmisten vakoilusta lähtien. Esimerkkinä vaikka minä itse: http://keskustelu.mvlehti.net/index.php?topic=6411.0

Mahtaa harmittaa, kun minusta ei löydy yhtään mitään. Ei sitten mitään. Olen tylsä, tavallinen, keski-ikäinen, hieman ylipainoinen suomalainen mies, joka ei ole ikinä tehnyt mitään ihmeellistä. Mutta ajatuksena tuo halu kaivaa lokaa ihmisestä, on oleellinen: MV ei pelkästään luo omaa moraalitonta propagandaansa, vaan se myös pyrkii löytämään ihmisistä asioita, joita revittelemällä saisi ihmisen huonoon valoon ja hiljenemään.

Myös juutalaiset ovat saaneet oman osionsa MV:n propagandakoneistossa, sillä ovathan NE perverssejä ja onhan holokausti vain huijaus: http://keskustelu.mvlehti.net/index.php?board=41.0

Ja MV on onnistunut loistavasti propagandassaan luomalla ja ylläpitämällä vihaa, turha sitä on kiistää, kunnia sille, kelle kunnia kuuluu. Sillä samalla tavalla kuin Jammu- setä toi kansan tietoisuuteen pedofilian kuvottavuuden, niin samalla tavalla MV ja herra Janitskin ovat onnistuneesti osoittaneet, mitä tarkoittavat termit ’propaganda’ sekä ’hyödyllinen idiootti’ ja miten viha kaivetaan ihmisestä esiin ja miten siitä tehdään kollektiivisesti hyväksyttyä kutsumalla sitä ’isänmaalliseksi’. Janitskin luo tarinaa ja rasistit tarttuvat isänmaallisesti polttopulloihin ja julistavat naisrauhaa toivomalla raiskauksia suvakkihuorille. Tuohon ei eläin pysty. Tuohon pystyy vain MV:n vakioseuraaja.

Tämän vihan lietsomien ansiosta Suomessa ei ole lapsiperheen turvallista muuttaa pääministerin asuntoon. Syyriassa lienee siis turvallisempaa kuin täällä. Ihan vaan kysymyksenä: kun lapsiperheet eivät voi asua turvassa täällä, niin mites menee, Suomi? Kannattaako edelleen hyysätä rasisteja ja pitää niitä hallituksessa? Kannattaako edelleen niellä MV:n todellisuudesta piittaamaton propaganda?  Kannattaako edelleen sanoa, että klovnit ovat ’ääripäätä’ ja rasisteilla on vain mielipide?

Tässä Sipilän tapauksessa näemme parhaiten, mihin johtaa rasistinen viha: perheet eivät voi muuttaa asuntoon, kun heidän turvallisuuttaan ei voida taata. Tämä tapahtuu siis Suomessa. Vuonna 2016. Kuka olisi kymmenen vuotta sitten uskonut, että meillä Suomessa asuu suomalaisia ihmisiä, joita väärän väristen tarvitsee turvallisuutensa nimissä pelätä?

Että kiitti vaan Ilja Janitskin. Kiitti vaan Aleksi Valavuori. Kiitti vaan Annika Metsäketo. Kiitti vaan kaikki MV:n rampauttamat zombiet ja MV:n hyödylliset idiootit. Te teitte tämän mahdolliseksi.

Polttopullot. Odinit. Väkivaltaa pursuava puhe. Mitä näitä nyt on. Näistä on perussuomi nykyään tehty.

Sanokaa vielä, että yksinäiset sudet, pojat on poikia, niin minun pääni sanoo 'poks'.

 

 

.......................................................................................................................................................

NOTE! Moni on epäillyt, että herra 'Piironen' ei olisi Ilja Janitskin. No, on vahva syy epäillä 'Piirosen' olevan Janitskinin profiili (luotu bannien aikana käytettäväksi):

 

 

Ja tässä hieman juhlintaa siitä, kun MV:n bluffi meni ns. läpi Suomessa (Kyllä: Valavuori- case oli suunniteltu tapaus):

 

 Onhan se toki mahdollista, että Janitskin bluffaa. Onhan se mahdollista, että minä olen Janitskin. Näin niitä asioita koetaan. Vain fiilis ratkaisee, eikö vain?