20. tammi, 2016

'Melaa mekkoon, valkoinen heteromies' - ja hyödyllisen idiootin ruumiinavaus #informaatiosota

 

Olen pidemmän aikaa pohtinut ajassamme tyypillistä, voimakasta kahtiajakautuneisuutta suhteessa ’Meidän’ (siis hyvien, valkoisten heteroiden) sekä ’Heidän’ (siis saatanallisten, islaminuskoisten sekä muiden Afrikan rikastajien) rikoksiin: kun valkoinen mies raiskaa, pohditaan, että olihan se varmaan naisen vika, ainakin vähän, sillä hame oli turhan lyhyt ja paljas iho kutsui vierailulle.

Eihän valkoinen hetero nyt voi vastustaa luontonsa kutsua, vaan melaa on mekkoon laitettava ja vastustamaton himo syntyi ulkoisesta ärsykkeestä ja valkoisen heteron on tehtävä, mitä valkoisen heteron on tehtävä. Muiden vika, vastuuta ei oteta.

Muistatteko, kun Breivik surmasi joukon ihmisiä Utöyan saarella, netin asiantuntijajoukot löysivät syylliseksi jopa naiset? Eivät mokomat antaneet tarpeeksi ns. piparia ja piparin puute ajoi herra Breivikin epätoivon partaalle. Naiset: te istutte maailmanrauhan päällä! 

Yksinkertaista: kun valkoinen heteromies reagoi tahdottomana ympäristöönsä ja ajelehtii kykenemättömänä kantaa vastuuta omista teoistaan, niin muslimi on robotti, joka toimii ohjelmointinsa mukaisesti. Ilman todellista mahdollisuutta vaikuttaa tekoihinsa.

Ymmärtäähän tässä kohtaa sen, että on eroa suhtautumisessa ’muslimi’ vs.’ valkoinen hetero’. Ohjelmoitu muslimiraiskauskone kun on inhimillisessä mittakaavassa pahempi asia kuin on murheellinen elämään heitetty, eksistentiaalisen tuskan riivaama, tahdoton valkoinen, uhriutuva heterorukka, joka ei kykene päättämään yhtään mitään saati vaikuttamaan omaan elämäänsä. Lisäksi muslimin raiskaukset voi estää kieltämällä maahanmuuton muslimeilta, mutta valkoiset heterot ovat jo luonamme (ja eihän kukaan nyt halua lisää raiskaajia tänne). On siis selvää, miten tässä kontekstissa erilaisiin ihmisryhmiin suhtaudutaan eri tavalla: sillä tahdottomat, valkoiset heteromiehet tai raiskaavat muslimirobotit, jotka on ohjelmoitu pitämään kulliaan kourassa ja väijymään puskissa, nyt vaan ovat ihan eri porukkaa, eikö vain?

Erityisen hyvin tämä asetelma näkyy raiskausten yhteydessä: kun muslimi raiskaa, reagointi on hurjaa ja koko Suomi on yhtäkkiä täynnä naisten puolustajia ja naisasiamiehiä. Mutta kun valkoinen mies raiskaa, niin missä ovat naisten puolustajat tuolloin? No, siellä baarissa tietenkin kähmimässä tissejä ilman lupaa ja netissä huutelemassa rivouksia 'suvakkihuorille'. 

Yksinkertaista: he ovat aivan hiljaa, sillä naisen puolustaminen kiinnostaa vain silloin, kun puolustamista voi käyttää etnisyyden demonisoinnissa. Osaatteko arvata lainkaan, miksi tätä ajattelun dynamiikkaa kutsutaan? Kyllä, hyvät ihmiset, se on sitä aitoa ja ehtaa rasismia.

Miettikää silti hetki sitä tosiasiaa, että jopa joka kolmas nainen on Suomessa kokenut nykyisen tai entisen kumppaninsa tekemää seksuaalista tai muuta fyysistä väkivaltaa. Joka kolmas. Se on hirvittävä lukema. Se on niin kova lukema, että voisi kuvitella valkoisten, kunniallisten naisasiamiesten tekevän valtaistasti työtä sen eteen, että tuo lukema pienenisi.

Mutta hiljaista on, sillä valkoisen heteron tekemä seksuaalinen väkivalta nyt vain on naisen vika ja sellaista ympäristöön reagoimista, eikö vain?

”Kun sillä Peralla nyt on muutenkin ollut raskasta ja viina maistui ja kyllä se tyttö flirttaili. Ihan varmasti flirttaili”.

Lisäksi vajaat kaksi kolmesta raiskauksesta tuomitusta ovat ihan kantasuomalaisia miehiä. Suurin osa raiskauksista tapahtuu myös muualla kuin Suomen loputtomissa pimeissä pusikoissa ja niihin syyllistyvät suurimmaksi osaksi perus suomalaiset peruspertit ja perusjampat. Eikä kannata unohtaa, että suomalaisista sellaiset 3/4 kuuluvat lopussa evankelisluterilaiseen kirkkoon. Tulee väistämättä mieleeni, että tapahtuvatko peruspertin tekemät raiskauksetkin sittenkin uskonnollisista syistä? Tai etnisyyden innoittamina? Tai suomalaisen raiskauskulttuurin innoittamina?

Vakavasti puhuen: minusta on vastuutonta ajatella vain afrikkalaisen saati muslimin tekemien raiskausten olevan niitä ’oikeita’ raiskauksia. Ja kotimainen raiskaus...no...business as usual, ’mitäs pukeutui paljastavasti’, ja ’oli varmaan kännissäkin’. Ja valkoinen heteromies itkee nurkassa valittaen, että 'miten te kehtaatte syyttää minua minun omista teoistani, vitun (suvakki)huorat?'. 

Rautalankaa: erityisesti raiskaus on aina kammottava teko ja väärin hyvin, hyvin monella tavalla, mutta kiinnostuminen siitä vain tumman miehen tai muslimin tekemänä on perverssiä ja paljastaa kiihottujistaan hyvin, hyvin paljon. Ikävä kyllä.

Ja tämä valikoiva kiihottuminen on sitä synkeimmän rasismin polttoainetta.

Miettikää, miten tämä valikoivuuden narratiivi näkyy jopa poliisin toiminnassa: kun uuden vuoden 2016 juhlinnasta saatiin ensin osviittaa oikeutetuista ennakkopeloista:

-"Päivää ennen uutta vuotta levisi huhu, jonka mukaan Aavarannan vastaanottokeskuksessa Espoossa aiotaan koota joukko irakilaisia aiheuttamaan häiriötä kaupungilla sekä tekemään seksuaalirikoksia.

Helsingin poliisilla oli tässä vaiheessa jo tietoja siitä, että Helsingin keskustassa oli loppuvuoden aikana tapahtunut seksuaalista ahdistelua ja tekijöinä on todennäköisesti ollut turvapaikanhakijoita. 

Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen tekemien selvitysten perusteella otettiin Aavarannasta kiinni muutamia turvapaikanhakijoita, joita epäiltiin julkisesta kehottamisesta rikokseen.

Mutta mitään suunnitelmia ei ollutkaan ja näistä liioitteluista huhuista huolimatta säästyttiin normaalista poikkeavasta juhlinnasta. Mutta tarina jäi elämään. Ja sitten tuli Köln - ja tarina heräsi henkiin, ehkä meilläkin oli kyse samasta 'ilmiöstä'... Ja niin sitten aloitettiin etsimällä etsimään ja oikein pyytämällä pyytämään rikosilmoituksia: kun oli se tapaus Köln ja kun tuli herra Koskimäen suulla 8.1 sanotuksi, että ulkomaalaiset ahdistelivat joukolla. Ihan varmasti ahdistelivat ja ihan varmasti ihan uudella tavalla! Ja tämä viesti meni ihan ulkomaille asti, niin pitihän sitä tarinaan täytettä saada! Poliisin tarinaa ei silti vielä 9.1 tue edes Senaatintorin tapahtuman turvallisuudesta vastannut taho. Mutta täytettä tarinalle aneltiin julkisuudessa edelleen.

Ja sitä täytettä hiljalleen saatiinkin! Ensin 10.1 mennessä rikosilmoituksia oli tehty 2 kpl, mutta sitten poliisi alkaa tekemään niitä rikosilmoituksia myös ihan itse, sillä aneluista huolimatta niitä ei tule tarpeeksi, jotta voisi todistella tuon 10.1 tiedotteen esiin tuoman 'uuden ilmiön' olemassaolevaksi.

Sitten 11.1 epäiltyjä onkin yhtäkkiä jo ehkä kymmeniä ja 13.1 rikosilmoituksiakin on tehty lisää, toki poliisin itsensä tekeminä (kun poliisi on tutkinut valvontakameroiden kuvaa) ja julkisessa keskustelussa sanotaan nyt, miten paljastui uusi 'ilmiö': ahdistelu.

Voi sanoa, että tapaus Köln tuli kuin tilauksesta ja sen tarjoamaan nojatuoliin oli oikein mainio tukeutua ja luoda ihan uutta 'ilmiötä' (viis siitä, että mitään Kölnin kaltaista ei poliisin mukaan 7.1 oltu edes todettu olleen suunnitelmissa). 

Nyt 19.1 poliisi antaa uuden yhteenvedon Uuden vuoden 2016 tapahtumista:

-"Uutena vuotena poliisin tietoon tulleet seksuaalirikokset ovat sekä luku- määrien että tekotapojen osalta poikkeavia aiempiin vuosiin verrattuna. Poliisin tiedossa on tällä hetkellä 15 eri seksuaalirikostapausta, mitä voidaan pitää erittäin suurena määränä.

Poliisin tietojärjestelmän mukaan Helsingin poliisille ei ole koskaan aikaisemmin raportoitu näin monesta yhden vuorokauden aikana tapahtuneesta eri seksuaalirikoksesta."-

Niinpä. Minä en kyllä muista poliisin ikinä aiemmin tällä pieteetillä anelleen rikosilmoituksia saati niitä itse tehtailleen, joten sitä saa, mitä tilaa.

Tässä jutussa on minusta edelleen outo klangi, enkä usko kaikkea vieläkään tulleen esille. Saa nähdä, montako tapausta loppujen lopuksi oikeuteen päätyy ja mistä tästä paljon puhutusta 'ilmiöstä' oikein oli kyse. Se on jo outoa, miten yksi tapahtuma riittää nykyisessä keskustelukulttuurissa muodostamaan 'ilmiön', mutta siitä saivartelu lienee itse asian ja tekojen kannalta yhdentekevää.

   

Ei silti kannata unohtaa, että oikeastaan ainoa, todettu uusi ilmiö oli poliisin rikosilmoitusten anelu. Toistan: ainoa todellinen, todettu 'ilmiö' tähän mennessä on ollut se, että jos pyytää yleisöltä rikosilmoituksia, niin niitä saa ja niitä voi myös tehdä puheiden perusteella jälkikäteen. Tässä poliisin vatuloinnissa vaikuttaa olevan kyse siitä, että poliisi on toiminut aluksi väärän, yliampuvan tilannekuvan mukaan ja yrittää nyt hampaat irvessä luoda sitä faktaa vaikka väkisin. 

Kokonaisuutena ei kannata unohtaa myöskään toista asiaa. Nimittäin Euroopassa ei pelkästään Kölnissä sekoiltu, vaan useassa kaupungissa (erityisesti Saksassa). Tuntuu oudolta, että samaan aikaan niin monessa paikassa maahanmuuttajataustaiset ihmiset tekivät typeriä tekojaan. Tämä tuskin on sattumaa tai uskonnon saati kulttuurin syytä. Enkä keksi tätä edes itse, vaan tätä suunnitelmallisuutta pohtii myös sotilasliitto NATO: 

-"Se kirjoittaa myös, että Naton informaatiosodan asiantuntijat koettavat parhaillaan selvittää, mikä taho on järjestäytyneen vihakampanjoinnin takana."-

Tästä samasta informaatiosodasta kannattaa lukea myös tämä sekä tämä kirjoitus: 

-"Minusta oli alusta asti selvää, etteivät Kölnin ja muiden kaupunkien tapahtumat olleet spontaaneja eivätkä peräisin mistään turvapaikanhakijoiden kulttuurisesta raiskaustaipumuksesta, kuten rasistiset ja islamofobiset sivustot haluaisivat väestön uskovan. Katsotaanpa, mitä Saksan oikeusministeri Heiko Maas sanoi asiasta:

"Mahdollisesti kaaosta aiheuttamaan rekrytoitiin ihmisiä niin turvapaikanhakijoista kuin Kölniin muodostuneista vakiintuneista rikollisliigoista. Ne ovat pyörittäneet huumekauppaa ja taskuvarkauksia Kölnin vanhassa kaupungissa muutaman vuoden ajan. 

Oikeusministeri Heiko Maas (SPD) sanoi epäilevänsä, että kyse voi olla organisoidusta tapahtumasta. 

– Koko tapahtuma vaikuttaa ennalta sovitulta, Maas totesi ZDF:n aamuohjelmassa. Hänen mukaansa uudenvuoden yön tapahtumien kaltaista ei tapahdu ilman, että joku on kaiken takana." 

Myöhemmin tapahtumien organisoitu luonne on tullut yhä selvemmäksi. Poliisi löysi jopa ohjelappuja, joissa on käännetty saksan kielelle niitä törkeyksiä, joita jalkatyön tekijöiden oli tarkoitus laukoa ahdisteltaville naisille. Donbasin, Harkovan ja Odessan riehujilla oli keväällä 2014 myös tuollaisia lappuja, joissa luki, millaisia huuteluja piti toistella ja mitä vaatimuksia esittää.

Samoin Maidania vastaan masinoiduilla ns. Antimaidanin osanottajilla Kiovassa. Heistä suurin osa ei kuitenkaan pystynyt vastaamaan mitään järjellistä toimittajille, he olivat humalassa, sotkivat Mariinski-puistoa törkykuntoon ja muutama valitti toimittajille, ettei heille ollut maksettu Maidanin-vastaisesta toiminnastaan sitä, mitä luvattiin."-

Kuten jo aiemmin sanoin: minä en usko viimeistä sanaa tästä tapahtumien kokonaisuudesta vielä sanotun:

-"Muut­to­liik­keessä ei Pentikäisen mukaan ole kyse pelkästään yksittäisten hätään joutuneiden ihmisten pakenemisesta vaan siitä, että heitä käytetään kyynisesti aseena Eurooppaa vastaan.

–  Ihmisten liikkuvuuden taustalla on valtioita, jotka pyrkivät syste­maat­ti­sesti horjuttamaan tilannetta Euroopassa, Pentikäinen arvioi."-

Siihen on syynsä, että rasisminsa innoittamina suomalaisia naisia 'suvakkihuoraksi' kutsuvia valkoisia heteromiehiä sekä muita henkisiä persuja kutsutaan 'hyödyllisiksi idiooteiksi'.

Sillä he tekevät juuri, kuten heidän halutaankin toimivan: toimivat arvojamme vastaan ja lisäävät vihaa sekä poliittista epävakautta. Informaatiosota. 'Hyödylliset idiootit'.

Suomi vuonna 2016.