14. tammi, 2016

’Ei sinne kehtaa nyt vain huvikseen mennä’ - eli maahanmuuttokriittisen genren ydin #katupartiot

 

-"Iisalmen hätämajoitusyksikön takia paikkakunnalle ehdittiin viritellä myös Soldiers of Odin -ryhmään kuuluvaa katupartiotoimintaa (SS, 11.1).

Kolmestakymmenestä yläsavolaismiehestä koostuvan ryhmän oli tarkoitus aloittaa katupartiointi parin viikon päästä. Partiosuunnitelmasta uutisoitiin päivää ennen hätämajoitusyksikön lopettamistietoa.

– Tässä jo ehdittiin nauramaan, että mekö tämän lopettamispäätöksen saimme aikaa, sanoo ryhmän jäsen Jarmo Kyyrö.

Vieremän perussuomalaisten kunnanvaltuutettu on mielissään lopettamispäätöksestä.

– Täytyy sanoa että jos uhka nyt vähenee, voi jättää lähtemättä kadulle. Mutta täytyy nyt vielä pitää palaveria jäsenten kanssa. Ei tullut ajateltua, että toiminta tosiaan loppuisi ihan oikeasti määräaikaan mennessä, Kyyrö sanoo.

Kyyrö harmittelee leikillisesti, että lopettamispäätöksen myötä kohu Odinin sotureista syntyi Iisalmessa tyhjän takia.

– Me olimme menossa kaduille ja vastapuoli häipyykin. Ei sinne kehtaa nyt vain huvikseen mennä."-

Ja sitten nämä ihan tosissaan väittävät, miten he eivät ole kiinnostuneet raiskauksista ja rikoksista vain ulkomaalaisten tekeminä. Melko veikeää kuitenkin, miten motivaatio loppui heti, kun turvapaikanhakijoiden hätämajoitusyksikkö lakkautetaan.

Uskon toki näitä sotureita harmittavan, sinivalkoisessa sielussa on taatusti kouraissut. Kun ei päästy näyttämään, kuka on herra talossa. Ne turvapaikanhakijat siellä Iisalmessa vaikuttivat ihan leppoisilta: eivät raiskanneet, polttaneet taloja, eivät harrastaneet edes muodikkaaksi väitettyä taharrush gamea. Eivät edes nurisseet, mokomat.

Mutta ihan varmasti suunnittelivat häiriöitä ja rikollisia tempauksia! Ihan varmasti! Ja ennen kaikkea: turvapaikanhakijat OLISIVAT voineet syyllistyä rikoksiin. Kun ne siellä Kölnissäkin! Mutta nyt eivät uskaltaneet julkisesti valittaa edes ruuasta, kun pelkkä huhu reippaista suomalaisuuden puolustajista, sai riehumiset ja valitukset ennaltaehkäistyä. Näin niitä asioita koetaan, tiedättehän, ja jokainen mielipide on yhtä arvokas eli totta.

Kyllä tässä nyt pettymyksen tyhjiö jäi Iisalmeen. Kun Odinin Soturit olivat kuitenkin valmiina huolestuneiden, valkoihoisten heterosotureidensa kanssa, jotka kaikki halusivat vain rakkautta ja huolenpitoa kaikille (suomalaisille). Uskon Jyrki Paretskoin lailla, ’että jos jotain ulkomaalaisen näköistä vähän olisikin hakattu, niin huvikseen sitä ei olisi tehty vaan ihan tositarkoituksella niin kuin järjestön tiedotteissa on aiemmin kerrottu’.

Ja suvakkeja nyt olisi hakattu turpaan ja viety saunan taakse, kuten luvattiinkin:

Kyllä minä silti siihen luotin, että motivaatio on Odinin Sotureilla olisi sen verran kova, että he aloittavat partioimaan Iisalmessa suomalaisia auttaakseen ja tehdäkseen kivoja asioita kanssaihmisilleen. Uskoin vilpittömästi Odinin Sotureiden motivaatioon tehdä hyviä tekoja esim. vanhainkodeissa ja sairaaloissa.

Mutta ei sitten. Olen pettynyt. Olin niin varma. Soturit pettivät luottamukseni. Miten tästä eteenpäin?

Mutta toisaalta: ei soturia ole tarkoitettu vaippoja vaihtamaan, vaan tappamaan ja suojelemaan omiaan kuin susien alfaurokset! Jos ei veri lennä, Odinin Soturi ei saa toteuttaa omaa luontoaan ja soturin sydän murtuisi. Joten kyllä minä ymmärrän, että soturit jättävät kadut, kun uhkaa eikä soturin rakastamaan vaaran tunnetta enää ole. 

Ei Odinin Soturi voi tyytyä ihmisten auttamiseen. Ei soturi voi tarttua lumilapioon. Ei soturi voi mennä vanhainkotiin vanhusten seuraksi. Ei soturi voi mennä vapaaehtoiseksi päiväkoteihin tai kouluihin. Soturi kuolee, jos ei haista aamulla herätessään napalmin tuoksua. Ei voi tyytyä soturi vähempään. Ja onhan tuollainen pehmeä hempeily auttamisineen nyt kuitenkin huor…eiku naisten hommia. Ja ehkä vähän homojen ja muiden ämmämäisten sivareiden.

Suomen asialla ollaan. Jokaisella on paikkansa ja tehtävänsä kuin Platonin valtiossa, jossa Odinin Soturit ovat ne Vartijat: ne rohkeat, vahvat, vaaroja rakastavat. He ovat tietenkin myös ne Hallitsijat, sillä vain Odinin Soturit päällystöineen osaavat tehdä juuri niitä oikeamielisyyden päätöksiä, joita Kansa oikeasti tarvitsee ja haluaa ilman demokratian sekä  ’suvakkien’ sumutusta. Ja tarvittaessa vaikka nyrkillä, perkele! Musta silmä on merkki laadukkaasta dialogista. Ja tästä Mannerheimkin tykkää, ihan varmasti tykkää! 

No, oikeasti Soldiers Of Odin on isojen poikien natsilarppauskerho, jonka toiminnan ytimessä on lähinnä käyttää sotilaallista ja sotaisaa sanastoa (sillä olemmehan me sotilaita!), olla muukalaisvastainen, rasistinen joukko, joka haluaa määritellä meille muille suomalaisille sen, millainen se ’oikea’ Suomi oikein on (eli ylläripylläri: ihonväriltään valkoinen ja tietenkin samaa mieltä kaikesta tai tulee ns. ’dunkkuun’). Ja nyt tämän porukan piti kulkea pitkin Iisalmen katuja valvoen valkoihoisten (eli ihmisten) turvallisuutta.

’Mutku ne lähti pois!’.

Nauran itseni tärviölle.  Pelkkä ajatus kaduilla kulkevia rasisteista sotilasleikeissä leikki-turvaamassa suomalaisia ihmisiä maahanmuuttajien raiskaustsunamilta (jota ei vieläkään tullut), naurattaa. Vaikka samalla se myös kauhistuttaa. On jokseenkin riipivää, että poliittisesti motivoitunut, lähtökohtaisesti ihmisarvoja sekä ’vääränlaisia’ ihmisiä eriarvoisina pitävä, täysin rasismin läpitunkema joukko ottaa oikeudekseen määritellä sen, kuka ja minkälainen on ’oikea’ suomalainen ja miten suomalaisessa yhteiskunnassa tulee elää ja olla ja vielä senkin, kuka on ansainnut apua ja tulla turvatuksi ja kuka on tullut ansaituksi saada viimeisen tuomion, kun takaisin maksun aika koittaa.

On typerryttävää, että tällainen soturijoukko pyrkii väkisin hallitsemaan ihmisiä sekä julkista tilaa ylläpitämällä järjettömiä, myytteihin, MV- lehteen sekä Scriptaan perustuvia banaaleja uhkakuvia hirvittävistä muslimeista, jotka ovat uhka kaikelle, mihin me olemme tottuneet.

’Me olimme menossa kaduille ja vastapuoli häipyykin. Ei sinne kehtaa nyt vain huvikseen mennä.’

Tässä näkyy koko Odinin Sotureiden ja maahanmuuttokriittisen genren ydin: ulkomaalainen on ’vastapuoli’ ja rikollisuus raiskauksineen kiinnostaa vain ulkomaalaisen tekemänä.

Ei sinne kadullekaan nyt huvikseen mennä, siellä on vain suomalaisia rikollisia.

MOT.