9. tammi, 2016

Rasistinen raiskausmölinä ja Rakel Liekin keho oikeutettuna kohteena #lääppijät

 

Kerron teille lyhyen tarinan.Tarina on opettavainen ja valaiseva, mutta lyhyt ja tässä tarinassa on monta kuvaa. Se on tarina suomalaisesta kulttuurista, jossa elää seksuaalisen ahdistelun kaksoisstandardin kulttuuri.

Ja se tarina alkaa näin:

TV- juontaja Rakel Liekki kertoi omista kokemuksistaan seksuaalisen ahdistelun kohteena. Tähän vastasi perussuomalainen poliitikko lyyrisesti:

 

Tällaisen typeryyden edessä sitä hiljenee raavainkin mies. Herra Wallin ei tingi asenteestaan, sillä 'vanhan pornostaran nyt pitäisi olla hiljaa':

Tämä logiikka on musertava ja uskon jokaisen raiskaajan hyväksyvän sen. Tuo logiikka nimittäin hyväksyy ajatuksen, että 'jokainen nainen on vapaasti paneskeltavissa, sillä on se jollekin jo aiemmin antanut'.

Tämä sama logiikka elää niissä kommenteissa, joissa naisten raiskauksia toivotaan, jotta nainen olisi hiljaa. Tässä logiikassa vain ulkomaalainen raiskaus on paha, kotimainen ei ole edes arvotettavissa samalle skaalalle. Tässä logiikassa silloin, kun Syvän Joen sielua loukataan, voi vaikka käyttäytyä sikamaisesti ja kutsua vaikka huoraksi ja toivotella raiskauksia sekä kuusia perseeseen. Naisiahan tässä puolustetaan. Eiku...

Ja tämä tarina avaa, hyvät ihmiset, sitä talibanlogiikkaa, jota suomalaiset islamkriitikot suu vaahdossa demonisoivat. He eivät suostu edelleenkään näkemään sitä, että naisia halventava raiskauskulttuuri on nyt ja se on myös ihan sinivalkoista kulttuuria. Raiskauskulttuuri ei ole tuontitavaraa. Raiskauskulttuuri ei ole turvapaikanhakijoiden Suomeen ujuttama kulttuuri, vaan se on kulttuuri, jota on kaikkialla, myös Suomessa.

Raiskauksilla fantasioivat maahanmuuttokriitikot ja muut persut eivät edes ole oikeasti kiinnostuneita suomalaisten tekemistä raiskauksista, vaan heille raiskaukset ovat keppihevonen omalle rasismilleen. Kun asiaa tarkastelee syvällisemmin, on helppo havaita, miten tuo maahanmuuttokriittinen mölinä raiskauksista ei ole mikään todiste sen puolesta, että raiskaukset otettaisiin vakavasti. Rasistinen raiskausmölinä on yksinkertaisesti tapaa sekä aktiivista pyrkimystä puhdistaa 'Se Oikea Suomalaisuus' (jota ilmeisesti Odinkin rakastaa) raiskauksista sekä muusta seksuaalisesta väkivallasta, sillä sitähän 'tekevät vain NE muut'. Kun suomalainen raiskaa ja kähmii, hän tekee sen kännissä ja läpällä. Tai sitten 'se huora antoi ymmärtää'. 

Lopuksi kysymys: miettikää mikä möly syntyisi, jos herra Wallin olisi muslimi? Niinpä. Mutta hän persu, valkoinen hetero, niin naisen ruumis on vain miehen katseiden sekä halujen kohde (jonka pitää ymmärtää olla hiljaa, sillä hänellä on pillu).

Elämme hienoja aikoja.

Laitan tähän loppuun kuvan itsestäni. Tämäkin on nyt netissä ja julkinen:

 

Otin kuvan kylpylässä, sillä olin unohtanut uikkarit kotiin ja vuokrasin kylpylän omat uikkarit ja kas, olin muuttunut David Beckhamiksi.

Mutta tämän kuvan myötä minun ei tulisi nykyisessä lääppimisen narratiivissa loukkaantua, kun ne valtaisat naismassat tulevat kameroineen kimppuuni ja haluavat kuvata vartaloani huonosti istuvissa feikki-Speedoissa? Sillä 'mitäs sitä nyt kainostelemaan' ja 'nyt pitäisi olla hiljaa, sillä Googlekin löytää, että paljasta pintaa kehiin nyt, komistus, käsky kävi'?

Elämme todellakin hienoja aikoja.

 

..........................................................................................................................................................

PS. Tässä esimerkki siitä, miten naisia ja heidän oikeuttaan omaan kehoonsa Suomessa myös puolustetaan a'la MV ja 'isä maalliset':