22. joulu, 2015

'Pitäis työntää kuusi perseeseen' - tarinaa maahanmuuttokriitikoiden anuspuheista #pyllykiinnostaa

 

-“Vain kaksi asiaa ovat äärettömiä - universumi ja ihmisten typeryys, enkä ole ensimmäisestä aivan varma."-

Näin sanoi meille muinoin herra nimeltä Albert Einstein.

Eikä herra Einsteinin ajatuksen oikeellisuudesta ole voinut olla eri mieltä viime aikojen maahanmuuttokriittistä dialogia seuratessa. Se dialogi on nimittäin ollut melkoisen hurjaa, eikä siinä ole järjettömyyksiä saati uskomattomia olkiukkoja säästelty. Jotenkin tuntuu, että maahanmuuttokriitikoilla sekä erityisesti perussuomalaisilla on nyt loputkin häpeän sekä suhteellisuudentajun rippeet kadonneet ja lopputulos on järkeä rienaavaa, poliittista väkivaltadadaa hurjimmillaan. Melkoista verihumppaa on poliittinen dialogi joulukuussa vuonna 2015.

Tarinoissa on ollut Lucia- neitojen pervertoimista, jossa osa erään lukion musiikkilinjan oppilaista olivat Lucia-kiertueella Lehtiojan palvelukeskuksessa sekä Hennalan vastaanottokeskuksessa ja suomalaiset, naisia puolustavat miehet olivat heti puhumassa siitä, miten “Tytöt vietiin tarjottimella likaisille vanhoille partavauvoille.ei vanhemmatkaan halunneet estää kempeleen tapauksen toistumista. TÖRKEETÄ”. Näin sitä suojellaan suomalaisia tyttöjä: näkemällä heidät kuin automaationa seksiobjekteina. Ja nuorten oppilaiden pitää tästä kirjoittaa vastine lehteen, jotta perverssit seksillä hekumoivat isänmaalliset ymmärtäisivät, ettei aina kannata ajatella kovettuneella peniksellään, vaan aivoillaan.

Näin sairaaksi on suomalainen keskustelu mennyt, että pitää erikseen kertoa, miten isänmaallisten henkisten pedofiilien projisointi on oikeasti aika perverssiä. Ja sitten ihmetellään, kun puhutaan raiskauskulttuurista?

On ollut ihan vaan sitä kuuluisaa dialogia (kuva ‘Anarkistimeemit’):

 

‘Pitäis työntää kuusi perseeseen’- toivotus on näin Joulun aikaan ajankohtainen. Ilmeisesti kyse on joulukuusesta...? Tai kaktus, jota Li Anderssonin anuksen kohtaloksi on kaavailtu. Ruumiinaukot kiinnostavat näitä maahanmuuttokriitikoita jostain syystä hyvin voimakkaasti. Ei siinä aukkojen kiinnostuksessa sinällään mitään väärin ole, ihan normaalia ja inhimillistä, sillä ketäpä ei ruumiinaukot silloin tällöin (no, okei, päivittäin) kiinnostaisi, mutta harva pohtii ensijaisesti lähinnä ei-inhimillisten kohteiden anukseen tunkemisella. Se on hieman perverssiä minusta.

Mutta nämä anuspuheet, raiskausten toivomiset jsekä väkivallan kaipuu näkyvät yhä selvemmin ja selvemmin näiden isänmaataan puolustavien maahanmuuttokriitikoiden puheista. Sairasta. Ja näiden kanssa pitäisi sitten keskustella? Miksi? Kun ihmiset pursuavat tuollaista rumaa, kaunaista väkivaltaa, joka kumpuaa heidän banaalien ajatustensa tyrmäämisestä, niin minä en keksi yhtäkään syytä, miksi noiden kanssa pitäisi keskustella, sillä heillä ei A. ole mitään sääntöjä, B. he eivät osaa muodostaa rationaalisia ajatuksia, C. he näkevät raiskauksen dialogin vaihtoehtona.

Näille pitää nauraa ja kääntää selkä ja sitten, jos oppivat ihmisten tavoille, heidät voi ottaa vastaan ja kuunnella.

Mutta sitä ennen pysykööt omassa sikolätissään piehtaroimassa. Hyvät ihmiset eivät tuonne mene itseään likaamaan, eikä sitä voi keneltäkään vaatia. 

Sitten tarinamme jatkuu herra Hirvisaaren maisemissa Asikkalassa, jossa maahanmuuttokriitikot ovat olleet aktiivisia ja poistaneet portaita. Kyse ei näiden isänmaataan puolustavien uljaiden sotureiden mielestä ollut vandalismista vaan kyseessä on moraalinen oikeus, sillä  ‘miksi muilla muka pitäisi olla oikeus, sillä meidän portaat!".

 Tallukan
 portaiden purkajat jättivät viestin aitaan

Ja julistuksessa luvataan palauttaa portaat, kun kiristäji…eiku maahanmuuttokriitikoiden saneluun suostutaan ehdoitta. Tällainen on yksinkertaisimmillaan terroristin sielunmaisema: minun ehdot, minun sanelu, minun portaat! Minä, minä, minä! 

Sitten saimme tällä viikolla nauttia Laura Huhtasaaren surkeasta seivauksesta liittyen hänen puheisiinsa ihmisarvoista ja siitä, miten ne eivät kuulu kaikille ja miten ihmisarvojen taustalla ovat natsit. Tällä tavalla keskustelee meidän tavallisten ihmisten kanssa kansanedustaja.

Oikeasti tapahtui niin, että edustaja Huhtasaari ihan tarkoituksella sekoitti ihmisoikeudet ja ihmisoikeuksien julistuksen ja saatuaan haluamansa reagoinnin, syytti ihmisiä tarkoituksellista mustamaalaamisesta (ja oma kupla sai taas vahvistusta). Mutta kun edustaja Huhtasaaren tarkoitus olikin sekoittaa selvien asioiden määritelmiä ja niiden ymmärrystä. Ja hän teki sen perinteisesti liittämällä epämääräisesti negatiivisen asian (=natsit) ihmisoikeuksiin ja hän taatusti tiesi, että asiasta nousee kohu. Siksi hänellä oli tietenkin valmiina persujen huippuunsa hioma normipuolustus: väärinymmärrys ja ajojahti. Nyyh.

Tässä tavassa kulminoituu perussuomalainen liimaamisen metodi. Tämä toimii yksinkertaisesti niin, että liimataan jollakin tavalla löyhästi tai epäselvästi negatiivinen asia inhoamiensa asioiden päälle: kun ihmisoikeuksiin liitetään natsit, on niitä helpompi muuttaa (sillä niihin liittyvät natsit, luoja paratkoon!). Tämä metodi on yksinkertainen ja toimii tunne edellä elävien maahanmuuttokriitikoiden suhteen kuin häkä: toimii nimittäin varmasti ja sumentaa pään.

Tämä on hienostuneempi versio päänkatkontavideoiden liimaamisesta muslimien päälle. Laura Huhtasaarihan inhoaa ihmisoikeuksia, sillä ne rajoittavat hänen isänmaallista politiikkaansa. Tuo puheenvuoro ihmisoikeuksista oli laskelmoitua sumutusta, sillä Huhtasaari haluaisi päästä vähän tönimään ja tappamaan, sillä mikään ei tyydytä maahanmuuttokriitikkoa kuin turvapaikanhakijan murtuva pääkallo ja aamulla sieraimiin leijaileva muslimimiehen palavan lihan tuoksu. En tiedä, onko asia näin, mutta näin niitä asioita nyt koetaan.

Mutta oleellista tässä Laura Huhtasaaren räpistelyssä on ymmärtää, että ihmisoikeudet ja ihmisoikeuksien julistus eivät mene sekaisin kuin ääliöllä. Ja minä en usko edustaja Huhtasaaren olevan ääliön. Uskotko sinä? 

Ja tässä tarinassa kansanedustaja on huolissaan turvapaikanhakijoiden puhelimista. Ja toinen edustaja pohtii sianlihan käyttöä teiden päällystämisessä. Hiljaiseksi vetää.

Eikä maahanmuuttokriittistä dialogia voi sivuuttaa ottamalla huomioon Jussi Halla-ahoa:

Tässä kommentissa kulminoituu niin paljon juuri sitä, miksi maahanmuuttokriitikoiden kanssa ei voi käydä keskustelua. Olen itse huomannut oman blogin kommentoinnista sen, että itse kirjoituksia ei juuri kommentoida kriittisesti lainkaan, vaan kommentit ovat kroonistunutta ohipuhetta. Ei mitään muuta.

Se ohipuheen kritiikki on juuri sitä, mitä Jussi Halla-aho harrastaa tässä: on luotu jokin valtaisa 'rasistifasistien kiljujien joukko' tai tutummin 'suvakkien' olkiukko, johon suhteessa kaikkea hivenenkään maahanmuuttokriittisestä narratiivista poikkeavaa puhetta kritisoidaan. Jussi Halla-aho ei maahanmuuttokriittisine hännystelijöineen juuri tästä syystä myöskään suostu avoimeen dialogiin: he eivät osaa sitä. He osaavat vain ylläpitää omaa myyttiään 'suvakista' ja verrata ihmisten puheita siihen ja sitten teeskennellä keskustelevansa, mutta oikeasti kyse on vain myytin ylläpidosta. Ei mistään muusta.

Nykyään on muotia syyttää muita siitä, mihin omat teot ja pelon lietsonta ovat johtaneet. Jussi Halla-aho tässä ihan vakavissaan väittää, että monikulttuurin ihanuuden kritisoijia on kaikkia syytetty rasismista ja että rasismin kritisointi olisi jotenkin 'äärilaitaa'. Herra Halla-aho tapansa mukaisesti puhuu ihan täyttä roskaa. Ullatus.

Sillä herra Halla-aho unohtaa kertoa sen, että rasismista on kritisoitu vain rasisteja ja on perusteltu, mistä on kyse. Tähän herra Halla-aho faneineen yleensä vastaa ehdotuksilla Vihreiden raiskauksista sekä toivovat vaimojemme saavan maistaa sitä kuuluisaa 'rikastusta'.

Kun älylliseen, sellaiseen oikeaan, kriittiseen dialogiin ei ole herra Halla-aho ole kyennyt ikinä, vaan hän on lähinnä loukkaantunut siitä, miten hänen kuvitellusta nerokkuudestaan eivät olekaan kaikki haltioituneita, niin kurjaltahan se mahtaa tuntua. Kun tulee omasta kuplastaan pois, niin se pitää vain sietää, että kaikki eivät uskokaan kritiikittä rasistien oman toteemin puhetta.

No, kun ei omaa väärässäoloaan ei voi myöntää, pitää omasta politiikastaan syyttää muita.

Miettikää: tää ihan oikeasti uskoo juttuihinsa (ja sitten hänen fanijoukot hakevat lisäbuustia persujen pää-äänenkannattajan eli MV:n sivuilta ja sitten polttopullot jo lentävätkin). Pöönin kettous aar hiör.

Onneksi esimerkiksi Emma Kari korotti ääntään tätä maahanmuuttokriittistä dialogia vastaan sanomalla:

-“Olen läpi vuoden saanut miehiltä viestejä, joissa he haaveilevat minuun ja pieniin lapsiini kohdistuvasta väkivallasta.

Jokainen vanhempi voi kuvitella, miltä näiden viestien lukeminen tuntuu. Nämä suomalaisten miesten viestit, joissa toivotaan pienten lasteni joutumista hirvittävän väkivallan uhreiksi, ovat arkipäivää. Mutta ne eivät saisi olla sitä. Minun ei pitäisi joutua tottumaan niihin. Kenekään ei pitäisi tottua tähän 

Ajatus siitä, että naispoliitikko halutaan Suomessa vaientaa tällaisella tavalla, kertoo jotain pelottavaa siitä, mihin suuntaan tätä maata halutaan viedä. Näiden tekstien tuottaminen vaatii synkkää ja sairasta mieltä. Mutta ne vaativat taakseen myös laajaa hyväksyntää sekä muiden vaikenemista. Suomeen on luotu poliittinen tila sille, että mitä tahansa saa sanoa ja kaikki pitää vaan kestää. Kukaan ei ole turvassa.

Joten sanon sen nyt suoraan: Teidän kaltaisenne miehet eivät puolusta suomalaisia naisia. Te ette puolusta suomalaisia lapsia. Te puolustatte ainoastaan itseänne ja omaa vihaanne.

Teille naiset ja lapset ovat vain ja ainoastaan hyödyllisiä lyömäaseita. Te ette ole niitä, joita naiset haluavat puolustamaan itseään tai lapsiaan, koska todellisuudessa te ette halua puolustaa ketään. Te olette pelkureita. Te haluatte vain alistaa ja hallita pelolla. Teidän maailmanne on surullinen ja sairas.

Ja te ette tule voittamaan.”-

Ja olen samaa mieltä: tuohon väkivaltaretoriikkaan ei saisi tottua, eikä siitä tule olla hiljaa. Kun ihmiset tekevät tuota nykyään jo ihan omilla kasvoillaan ilman häpeän tunnetta, on jotakin ikävää jo tapahtunut: se raja, jossa sosiaalinen kontrolli on vielä jokunen vuosi sitten toiminut, ei toimi enää. Kun väkivalta on hymistelty ihan vaan poliittiseksi kannanotoksi, ei ole sattumaa, että polttopullot lentelevät ja portaat katoavat.

Minä olen joutunut itse kokemaan samaa. Sillä minulle on ihan suoraan sanottu, miten olen huono isä ja miten minusta tehdään lastensuojeluilmoituksia, kun blogini pursuaa väkivaltaa ja vihaa. Minua on tultu keskellä päivää tönimään ja vaatimaan blogini sulkemista, vaikka minulla on ollut perhe mukana. Minun vaimolleni soitellaan ja haukutaan minua sairaaksi vihapuhujaksi, jonka kirjoitukset eivät jää rangaistuksetta. Minua on syytetty myös lapsipornon tehtailusta, jossa kohteena on minun oma lapseni.

Noiden ihmisten maailma todellakin on surullinen ja sairas. Noiden ihmisten maailma on sellainen, jossa heidän pelkonsa pitää nostaa jalustalle ja kaikki, jotka eivät suostu heidän pelkojensa vahvistamiseen, ovat oikeutettuja kokemaan raiskauksia ja tekaistuja syytöksiä miltei mistä tahansa.

Meillä on Suomessa paljon sairautta juuri nyt. Mutta emme me saa antaa sairaudelle periksi, sillä muuten tuo rasismin ja maahanmuuttokriittisyyden tauti pilaa koko Suomen. Ei kiitos. Meidän on puhuttava rasismista ja maahanmuuton ilmiöistä, mutta sitä ei tule tehdä rasistien ehdoilla, rasistien agendalla, eikä rasistien pelkoja hyysäämällä.

Miten me edes kehtaamme vaatia maahantulijoilta mitään tapoja, jos niitä ei ole meilläkään? Jos me vaadimme ihmisten elävän maassa maan tavalla, niin miten te suhtautuisitte, jos turvapaikanhakijat heittelisivät polttopulloja, syyttäisivät meitä pedofiileiksi ja tulisivat varastamaan kotinne portaat?

Minä en halua uskoa suomalaisten olevan barbaareja. En ikinä. Vain maahanmuuttokriitikot ovat. Todistetusti. Opetelkaa tavoille, mokomat.

Ja loppuun loppukevennys suoraan Hommalta:

-“En muista olenko tämän joskus peräti sanonutkin täällä, mutta vihervasemmistolaisuus suorastaan perustuu Star Warsiin, tai ainakin pitkälle mallintaa itsensä sen mukaan. Vihervassareilla kun on tämmöinen käsitys itsestään, että he ovat niitä "historian voittajia", "the right side of history" ja kaikki muu on sitä pahaa imperiumia. Tämmöisiä osapuolihahmotelmia on havaittavissa muun muassa Obaman puheissa, samoin kuin oli Greenpeacen johtajankin puheissa.”-

Tähän ei eläin pysty. Einstein oli väärässä: typeryys EI ääretöntä, vaan maahanmuuttokriitikon typeryys on ääretöntä. Se ei lopu ikinä. Ja universumi on hetken hiljaa.

Ikävä kyllä.