16. joulu, 2015

Teuvo Hakkarainen, ISIS ja viriilin miehen tarina

 

-“Esimerkiksi nämä ISIS-taistelijat, jotka olivat surmanneet todistettavasti 11 ihmistä Irakissa. Niitä ei voida palauttaa sinne, koska siellä on todennäköisesti kuolemantuomio, näin ainakin on kerrottu, Teuvo Hakkarainen sanoi.

Hakkarainen olisi kysynyt oikeusministeriltä "voidaanko Suomeen palauttaa kuolemantuomio tällaisille uusiorikollisille".

– Esimerkiksi jos kantasuomalainenkin on tehnyt monta murhaa ja uusii sen rikoksen, niin eikö ole oikeus ja kohtuus ettei elätetä tämmöistä ihmistä täällä vaan lopetetaan, hän totesi.”- 

Näin puhuu meille Teuvo Hakkarainen (PS). Jos tämän puheen pitäisi muslimi ja se katsottaisiin YouTube- videona tai lyhennettynä MV:n sivuilta, olisi pöyristyminen taattua ja Syvän Joen punaniskat huutaisivat suu vaahdossa:”Mokomat barbaarit, pitäkää tapanne siellä aavikolla, tuollaista ei täällä Suomessa kaivata!”.

Tässä haisee petos. Sellainen perussuomalainen, barbarian taipuvainen kaksoisstandardin petos.

Jos ihminen on tuomittu kuolemaan Irakissa, tulisi olla päivänselvää, että lähtömaan lakia ei noudateta Suomessa. Suomi on Suomi ja Suomessa noudatettaan Suomen lakia. Maassa maan tavalla, vai-miten-se-nyt-meni?

Teuvo Hakkarainen silti Eduskunnassa pohdiskelee, josko lähtömaan lait ulotettaisiin ihmisiin silloin, kun pääsisi vähän tappamaan. Teuvo Hakkarainen puhuu ISIS:in suulla, sama on klangi puheessa. No, fundamentalisti on fundamentalisti, on taustalla sitten koti, uskonto tai isänmaa. Kauhea hinku näillä partamiehillä tuntuu olevan satuttaa ja jopa tappaa, on heidän maantieteellinen alkukotinsa sitten missä päin tahansa tätä yhteistä maapalloamme.

Seuraavaksi odotankin Teuvo Hakkaraiselta toiveita siitä, miten kivitystuomiotkin pitää ottaa Suomessa käyttöön, sillä lähtömaassakin ne ovat käytössä. Ja eihän lapsimorsiamissakaan mitään pahaa ole, sillä Syvän Joen isänmaalliset pedofiilit jo nyt ylläpitävät suomalaista pedofiilikulttuuria peittelemällä sitä sekä syyllistymällä lasten seksuaaliseen hyväksikäyttöön useammin kuin raiskauksiin: 

Ja luulitteko, että suomalaiset punaniskat menevät Thaimaahan vain ottamaan aurinkoa? No eivät: kyllä he käyvät ottamassa siellä muutamat ladyboyt siinä samalla. Suomalainen kulttuuri on pedofilian pyhittävä kulttuuri. Todistetusti.

Mutta suomalainen raiskaus ja pedofilia nyt vaan ovat niitä parempia raiskauksia ja lapsiin yhtymisiä. Kyllä suomalainen mies saa naisen tai pikkupojan ottaa, sillä miehinen oikeus ja ‘saahan sitä nyt lomalla’, mutta muslimit, ne ovat kyllä saatanasta (tehdessään ihan samaa kuin Syvän Joen suomalainen elämänkoululainen). Ja kun suomalainen punaniskapersu mahdollisesti raiskaa, niin kysehän on vain viriilistä miehestä:

Kantasuomalainen mies raiskaa. Äh, ketä kiinnostaa, he ovat vain 'viriilejä miehiä'. Ja sitten nämä 'viriilit miehet' julistavat puolustavansa suomalaisia naisia maahanmuuttajien inhalta kiimalta. Ei kiitos. Suomessa elää ja voi hyvin kaksinaismoralistinen raiskauskulttuuri. Todistetusti.

Teuvo Hakkarainen ei taida huomata myökään ristiriitaa siinä, että mikäli ihmistä ei voi palauttaa negatiivisen turvapaikkapäätöksen jälkeen lähtömaahansa sillä perusteella, että palautusmaassa uhkaa kuolemantuomio, niin silloin voisi ajatella negatiivisen päätöksen olevan virheellinen.

Tässä retoriikassa on tietty koukku: kun keskitytään siihen, ettei maa ota ihmistä vastaan, ei kysytäkään lainkaan sitä, oliko päätös jo lähtökohdiltaan väärä. Jos ihminen hakee turvapaikkaa siksi, että häntä uhkaa kuolema, kipu tai tuska, niin sitä ei sitten käytettäisi turvapaikan myöntämisen perusteena, mutta silti se riittää perusteeksi, ettei ihmistä voida palauttaa.

Ja minusta tässä on ristiriita olemassa. Ja minusta on jokseenkin riipivää, että Syvän Joen oma mies puhuu ISIS:in kieltä. Eduskunnassa. Eikä tässä ole mitään ihmeellistä. Ihan normaali agenda vuonna 2015.

Siksi meidän tulisi ymmärtää, miten samaa puuta ovat sinivalkoiset fundamentalistimme sekä oikeutetusti kritisoidut ISIS:in miehet. He ovat kaikki samasta maailmasta, sama kaiku on askelten, vain turbaanin kokoinen ero. Jos me emme tätä näe, emmekä suostu hyväksymään, me emme ikinä tule ymmärtämään toiseuttamisen logiikkaa, emmekä ikinä tule pääsemään eroon rasistisesta, ihmisiä erottelevasta politiikasta, jonka lopputuloksena dialogi käydään mustunein silmin sekä polttopullojen narratiivissa.

Koti, uskonto ja isänmaa. ISIS, viriili mies ja lapsimorsian. Samaa puuta, ei mitään eroa. Kun sivistyksen kulissia ei enää suomalaisessa poliittisessa keskustelussa tarvita, paljastaa se viriiliytensä ehdoilla elävien miehisten miesten kivikautisen perusluonteen, joita elää edelleen kaikkialla aavikoilta aina tänne meille Syvän Joen maisemiin. Meillä he ovat 'isänmaallisia', muualla he ovat juuri niitä päitä katkovia fundamentalisteja, joilla on vaikeuksia pitää peniksensä poissa pikkutytöistä. Nuo viriilit miehet suoraan luolista.

Siksi meidän on puhuttava asioista niiden oikeilla nimillä. Rasisteja sekä muita persuja hyysäävän poliittisen korrektiuden aika on ohi.

Ääntä, perkele. Ei mitään lisättävää.