15. joulu, 2015

Keskusta, Kokoomus, Perussuomalaiset: älyn Bermudan kolmio, johon järki katosi

 

 

Näin Suomen eduskunta päätti joulukuussa 2015. Ja näin twiittaa samanaikaisesti  meille valtionvarainministerimme Alexander Stubb:

 

 

Se on hienoa, kun miehellä on arvot kohdillaan ja mieletön fiilis, hei! Heti aamusta! Elämä on laiffii!

No, onneksi kauppojen aukioloajat sentään vapautuivat. Jos jokin tässä maailmassa on tärkeää, niin sitä on oikeus pitää kaupat auki. Aina. 24/7. Sillä ei toki ole mitään merkitystä, että eihän siellä kohta tällä menolla asiakkaitakaan enää ole, mutta kyllähän se on kauppa, joka kannattaa! Ja tämä siitä huolimatta, että Suomi on euroalueen kallein maa elää.

Pakko sanoa, että nykyinen hallitus on melko johdonmukainen päätöksissään. Sillä sen sijaan, että se pyrkisi parantamaan ja edistämään tavallisen ihmisen arkea, se pyrkii tekemään siitä tasapuolisesti mahdollisimman kurjaa sekä hankalaa. Viesti on: jos et ole töissä, kärsi.

Hallituksen politiikan perustana on uusi poliittinen oppi nimeltä ’kurjuuden tasa-arvo’. Tämän uuden poliittisen paradigman lähtökohtana on ihmisen syyllistäminen omasta työttömyydestään, sillä kyllähän työtä tekevälle löytyy ja kyllä yrittäjällä on niin rankkaa, kun ihminen jää mieluummin kotiin kuin tulee työskentelemään palkalla, jolla ei tule toimeen! Eikä lapsilisiäkään tule jakaa kuin karkkia lapsille, sillä eihän heikomman aineksen tule lisääntyäkään, urpot!

Tällä kurjuuden tasaisemmalla jakamisella pyritään lanseeraamaan ’pohjan kautta voittoon’- mantraa, jossa lähtökohtaisesti laiskat ja saamattomat ihmiset motivoidaan parempaan päivään Alexander Stubbin hymyllä, Juha Sipilän insinöörilatteuksilla ja Timo Soinin nakkimukiretoriikalla. Hymyile, sait paskaa käteesi! Kyllä luulisi innoittavan uuteen päivään, kun kaupat ovat sentään auki 24/7! Good energy levels!

Työnjako vaikuttaa olevan selvä nykyisessä hallituksessa: Keskusta ja Kokoomus pitävät huolen siitä, että köyhä ja kurja pysyy köyhänä ja kurjana (sillä oma moka, saatana) ja PS komppaa taustalla todellisena Työväen Puolueena itse varmistaen sen, että maahanmuuttajia kiusataan vielä köyhää suomalaistakin enemmän. Kun köyhä saa paskaa vain toiseen käteen, niin maahanmuuttaja saa sitä kumpaankin käteen ja nykyään myös MV:n leivissä työskentelevä kansanedustaja Laura Huhtasaari hieroisi sitä vielä pakolaisten naamaankin, sillä nöyryys, kiitollisuus ja kunnon kuritus.

Jotta ei totuus unohtuisi:

Elämme hienoja aikoja.

Ei kannata unohtaa, mitkä puolueet olivat hallitusvastuussa silloin, kun oikein tosissaan lähdettiin rakentamaan tuloeroja, köyhyyttä, kurjuutta, muukalaisvihaa sekä alettiin kiusata suomalaisia lapsia ihan tosissaan.

Keskusta, Kokoomus, Perussuomalaiset: älyn Bermudan kolmio, johon järki katosi.