8. joulu, 2015

Hallituspuolue sanoo 'Heil Hitler' itsenäisyyspäivänä vuonna nolla

 

Itsenäisyyspäivä vuonna 2015.

Itsenäisyyspäivä, jolloin hallituspuolueemme kansanedustaja Laura Huhtasaari avasi suomalaisen rasistisen äärioikeiston mielenosoituksen, jossa esitettiin perinteisesti suomalaiseen kulttuuriin kuuluvia natsitervehdyksiä ja laulettiin hassun hauskasti politiikkojen surmaamisesta: 

 

Erityisesti mieltä lämmittää ’Heil Hitler’- tervehdykset päivänä, jolloin tavalliset suomalaiset kunnioittavat Suomen itsenäisyyttä, mutta suomalaisen äärioikeiston sympatiat saa Lapin polttaneiden joukkojen saksalainen 'Heil Hitler'- demagogia.

Ja mukana menossa isänmaallisuuden eetoksesta hurmioitunut PS:n Laura Huhtasaari, joka pitää äärioikeistollemme hallituspuolueen kansanedustajana innoittavan puheen. En osaa päättää, kumpi tässä on etovampaa: tämä täydellinen historian unohtaminen vaiko banaali isänmaallisuus, joka typistyy lähinnä vieraan vihaamiseksi sekä tympeäksi natsielehdinnäksi:

 

Ja nämä ihmiset kehtaavat kutsua itseään isänmaallisiksi. Miten falskia suomalaisuuden ja Suomen halveerausta! Maahanmuuttokriitikot vuonna 2015: heilaamassa ja julistamassa kuolemaa muille. Ja hallituspuolue komppaa täysillä mukana.

Minä veikkaan, että kosmopoliitti, herra Mannerheim kääntyilee juuri nyt haudassaan ja miettii, kannattiko tuon henkisesti MV:n taannuttaman maan takia hikeään vuodattaa (tiedän, halpa Mannerheim- kortti tässä kohtaa, mutta oli pakko).

On jokseenkin riipivää, että meillä on tänään rasismilla sekä natsisympatioilla ratsastava hallituspuolue, jonka edustajat osallistuvat uusnats…eiku kansallismielisten toimintaan täysin avoimesti, toistuvasti ja nämä osallistumiset kuitataan vain ylimalkaisina puheina ’harjaamisista’ ja ’vapaa-ajan toiminnasta’.

Minä en enää edes usko, että tuossa reagoimattomuudessa kyse on Timo Soinin munattomuudesta, vaan että kyse on paljon yksinkertaisemmasta asiasta: rasismi ja kansallismielisyyden kaapuun huijattu valkoisen rodun mahdin kaipuu, ovat PS:n kovinta ydintä. Sillä mitä jää jäljelle, kun päätöksiä aletaan oikeasti tehdä? No, juuri se, mitä oikeasti olet. Ja perussuomalaisille on jäänyt jäljelle vain heidän rasisminsa. On nimittäin hyvin paljastavaa, että Laura Huhtasaarikin on suomalaisten natsien yhteistyökumppani, jolle herra ulkoministeri ei tee yhtään mitään. Ei yhtään mitään.

Ja tämä kaikki tapahtuu tässä silmiemme alla. Ilman, että muut hallituspuolueet reagoivat toimintaan millään tavalla. Ilman, että media käsittelisi uusnatsismia sekä äärioikeistoa kriittisesti. Ilman, että julkisessa keskustelussa tuotaisiin selkeästi esille, että kyseessä ei ole mikä tahansa mielipide muiden joukossa, vaan kyseessä on poliittinen vihapuhe, jonka lopputuloksena meillä jo vastaanottokeskukset palavat.

Meillä on jo ihmisiä, joiden elintilaa itseään kansallismielisten ihmisten dialogiksi kutsuma rasismi jo kaventaa – ja mitä tekee suomalainen hallituspuolue? Se sanoo, että ’Heil Hitler’.

En voi edelleenkään olla pohtimatta: mihin sinä oikein olet menossa, Suomi?

Itsenäisyyspäivänä vuonna nolla. Heil Hitler.