15. marras, 2015

Väkivalta on Scriptan, MV:n sekä maahanmuuttokriittisyyden tahto

 

-”Espoossa sijaitsevan Rinnekodin tuntumassa otettiin myöhään lauantai-iltana kiinni 47-vuotias päihtynyt mies, joka ampui merkinantopistoolilla vahinkoja aiheuttamatta.

Poliisin mukaan valopistooli oli muutettu rakenteeltaan niin, että tekoa tutkitaan ampuma-aserikoksena.

Rinnekodissa avautui syyskuussa uusi vastaanottoyksikkö, johon majoitetaan alaikäisiä, yksin maahan saapuneita turvapaikanhakijoita.

Rinnekoti-Säätiö tuottaa sosiaali- ja terveydenhuollon ja opetustoimen palveluja erityisesti kehitysvammaisille.”-

Maahanmuuttokriitikot ovat jälleen käyneet dialogia. He kävivät dialogia myös Lahdessa, jossa kivitettiin vastaanottokeskuksen ikkunoita. Lahdessa samana ajankohta kokoustaan pitivät myös Suomen Sisun maahanmuuttokriittiset natsilarppaajat, joiden mielestä:

-”…muslimit eivät kuitenkaan kykene elämään rinnakkain länsimaalaisten kanssa.

– Islamilainen kulttuuri on sellainen, jossa kaikki kaivaa silmää toiselta päästä. On selvää, että he eivät pysty elämään täällä rauhassa meidän kanssa. Islam ei kuulu meidän yhteiskuntaan.”-

Suomen Sisun iltajuhlassa oli Olli Immosen mukaan paljon isänmaan ystäviä. Kun pohtii isänmaallisten viime aikoina lähinnä kunnostautuneen polttopullojen heittelyssä ja muussa agitaatiossa, niin herää väkisinkin mieleen, että tuo Hennalaan kohdistunut kivitysisku tuskin oli yhteensattumaa. Olisikohan joku kuitenkin päätynyt hieman euforiseen tilaan?

En toki väitä Suomen Sisun läsnäolon liittyvän millään tavalla tapahtuneeseen. Jokainen saa ihan itse miettiä, onko noilla tapahtumilla yhteyttä toisiinsa, sillä jokaisen rationaalisen ajatteluun kykenevän ihmisen väistämättä alkaa pohtimaan, josko rasistisen Suomen Sisun kokouksesta olisi intouduttu kiviä lähteä heittelemään. Mutta kuten sanoin en väitä mitään, herättelen vain uteliaisuutta ja pohdin ääneen.  

Isänmaallisuudesta täytyy toki muistaa, että se vaikuttaa pää-äänenkannattajiensa Scriptan sekä MV:n ulosannin puitteissa typistyvän lähinnä maahanmuuttokriittisyydeksi kutsutuksi aatteeksi, jonka edustajat ylpeinä identifioituvat aatteen miehinä. Maahanmuuttokriittisyys itsessään on puhdas vihan kultti, joka aatteena ei ole toimiva länsimaisten arvojen kanssa. Pitää silti muistaa, että kaikki maahanmuuttokriitikot eivät ole rasisteja, mutta tämä ei ole Euroopan kannalta oleellista. Euroopan kannalta oleellista on, että kaikki rasistit ovat maahanmuuttokriitikoita.

On vaikea nimetä röyhkeämpää, kiittämättömämpää, vaateliaampaa, aggressiivisempaa ja kaikkinaisesta itsekriittisyydestä vapaampaa vähemmistöä kuin maahanmuuttokriitikot. Kaikista muista, haasteellisistakin, ryhmistä nousee niitä, jotka kehottavat omiaan lopettamaan uhriruikutuksen ja katsomaan peiliin. Vaan ei maahanmuuttokriitikoista, sillä he etsivät totuutensa opinkappaleistaan Scriptasta sekä MV- julkaisusta. On selvää, että he eivät pysty elämään täällä rauhassa meidän kanssa. Maahanmuuttokriittisyys ei kuulu meidän yhteiskuntaamme.

Kun lukee maahanmuuttokriitikoiden pyhiä tekstejä Scriptasta sekä MV:sta, on helppo todeta, miten maahanmuuttokriittisyys on raiskauksen ja väkivallan pyhittävä kultti. Scripta sekä MV ovat täynnä väkivaltaa, kullinlutkutusfantasiaa, raiskausunelmointia ja siksi maahanmuuttokriittisyys on väkivallan ja raiskauksen pyhittävä uskonto, siis väkivaltauskonto. Väkivalta on Scriptan, MV:n sekä maahanmuuttokriittisyyden tahto.

Minua ihmetyttää kokonaisvaltaisesti, miksi maahanmuuttokriitikoilla on niin suuri halu tuottaa kipua heikoimmassa asemassa oleville, kuten maahanmuuttajille, turvapaikanhakijoille sekä muille vähemmistön edustajille. Mielestäni tämä kaava on aika selkeä. Miksi maahanmuuttokriitikot hyppelevät munat pystyssä mölähdellen, kun päitä katkotaan tai jotakuta lyödään raipalla? Sairasta.

Jos maahanmuuttokritiikkiä tarkasteltaisiin yhteiskunnallisena aatteena, sen tuhoisuudesta tuskin kiisteltäisiin. Mitä mieltä olisimme liikkeestä, joka vaatii väkivaltaa sekä perseraiskauksia toisin ajatteleville, Vihreille, vasemmistolaisille, maahanmuuttajille ja homoille? Itse asiassa esimerkkejä on Euroopankin lähimenneisyydessä, eikä niiden tuomittavuudesta tunnu olevan suurempaa erimielisyyttä.

-"Terrorismi (ransk. terrorisme, latinankielisestä sanasta terrere, ’aiheuttaa kauhua, pelotella’) on yksilön tai ryhmän harjoittamaa väkivaltaa, jonka tarkoitus on viranomaisten uhkaamisen ja yleisöön kohdistuvan pelon avulla vaikuttaa päätöksentekoon."-

Maahanmuuttokriitikot pyrkivät lietsomaan pelkoa. He ovat terroristeja. Maahanmuuttokriitikoiden maine perustuu siihen, että he pyrkivät tekemään toinen toistaan kuvottavampia tekoja solvaamisesta aina polttopulloiskuihin asti. On vain ajan kysymys, kun ensimmäiset ruumiit löydetään Suomesta sen jälkeen, kun maahanmuuttokriitikko on taas käynyt dialogia vääräuskoisen kanssa. Maahanmuuttokriittisyys on terroria ja tästä on saatava puhua ihan oikeilla nimillä ja termeillä.

Maahanmuuttokriittisyys pyrkii terrorillaan vaikuttamaan meihin ja muuttamaan tapaa, jolla me elämme: he ovat terroristeja. Jos me todella muutamme itseämme, maahanmuuttokriitikot ja muut ääriliikkeet pääsevät voitolle. Siksi meidän on nyt tärkeämpää kuin koskaan pitää kiinni arvoistamme: demokratiasta, oikeusvaltiosta, inhimillisyydestä, tasa-arvosta ja välittämisestä. Se ei tarkoita, että me olisimme naiiveja. Meidän pitää tietenkin ottaa maahanmuuttokritiikin ja muun terrorin uhka vakavasti ja pyrkiä torjumaan sitä. 

Siksi: sanotaan jyrkkä ei terrorille. Sanotaan jyrkkä ei maahanmuuttokriittisyydelle. Sanotaan jyrkkä ei vihapuheelle, Scriptalle sekä MV:lle.

Me emme saa enää pelätä maahanmuuttokriittisiä. Emme saa suostua enää heidän terroriinsa.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PS. Koko kirjoitus perustuu oleellisin osin maahanmuuttokriitikoiden omiin teksteihin ja on siksi yliampuva.

Otin myös lainauksen Ozan Yanarilta, jotta näette, miten keskustelua käydään jo, mutta maahanmuuttokriittinen mölymystö ei siihen kykene, eikä se taida halutakaan, vaan se katoaa MV:n ja Scriptan verikekkereihin (ja siksi meidän hyvien ihmisten pitää se keskustelu käydä).

Olen tekstissä vaihtanut tekijöiden tilalle vain sanan ’maahanmuuttokriitikko’. On helppo havaita, että maahanmuuttokriittisyys on ytimeltään vihapuhetta, joka on luonteeltaan ihmisarvoa alentavaa, kiihotusta erilaisuutta kohtaan, joka johtaa väistämättä väkivaltaan (kuten on jo nyt tehnyt).

Kysymys kuuluukin: milloin Suomessa aletaan ymmärtämään tämän maahanmuuttokriittisen vihapuheen todellinen luonne ja aletaan kutsua sitä puhetta oikealla termillä (vihapuhe) ja milloin aletaan maahanmuuttokriitikoiden väkivallan tekoja kutsua terroriksi? Sillä sitä se juuri on: terroria.

Enää ei saa riittää, että sanotaan ’pojat on poikia’. Asioista on alettava puhua niiden oikeilla nimillä.

Perkele.