14. marras, 2015

Kuin syyttäisi naisten turvataloa raiskauksista #ParisAttacks

 

Ranskassa on tehty terrori-isku. Kuolleita viimeisimmän tiedon mukaan olisi yli 100. Ja voinette kuvitella, miten syylliseksi on jo löydetty maahanmuutto sekä islam. Ihmiset ovat sekaisin. Eivätkä pelkästään nuo terroristit:

Image

Image

Image

Kun ihminen ei vain tajua. Ruumiit eivät ole edes vielä kylmenneet, niin ruumiilla ratsastajat ovat jo täällä.

Milloin nämä tynkkyset ja muut ’maahanmuuttokriittiset’ mielet tajuavat, että terrorismi ei ole maahanmuuton saati islamin vika? Ja että pakolaiset pakenevat todellisuudessa juuri noita terroristeja, joiksi heitä syyttävät? Minulla on yksinkertainen pyyntö teille, ihmiset: älkää tehkö Pariisin iskusta maahanmuuton ongelmaa. Itseäni toistaen: älkää unohtako, että ne pakolaiset pakenevat juuri niitä samoja voimia, jotka tänään tappoivat yli 100 ihmistä.

Pakolaisten syyllistäminen on ehkä ruminta, mitä tässä kohtaa voi poliitikko saati ihminen tehdä. Meidän tulee uskoa siihen, mitä sanoo NATO:n pääsihteeri:

-”Terrorismi ei koskaan voita demokratiaa.”-

Demokratia on oikea terroristien kohde. Demokratia on terroristien päävihollinen, sillä demokratia vie terroristeilta mahdollisuuden perustaa yhteiskuntaansa vihalle. Meidän ei tule tuntea armoa demokratian vihollisia kohtaan, meidän ei tule luopua omista arvoistamme. Tämä Pariisin teko tuoksuu ISIS:ille. He halusivat kostaa Euroopalle. Eurooppa, nyt on aika: toimi selkeämmin, toimi yhdessä ISIS:iä vastaan. Nyt pitäisi vain lisätä joukkoja ISIS:iä vastaan, ei vähentää.

ISIS kylvää kauhua ja heidän hyödylliset idiootit 'maahanmuuttokriitikoiden' toimesta vain tekevät, mitä terroristit haluavat: ylläpitävät vihaa Euroopassa. Pariisin iskua juhlivat terroristit sekä maahanmuuttokriitikot. Ja tämä on minusta hyvin surullista sekä samalla hyvin oireellista.

Mutta tämä Pariisin hyökkäys ei ole maahanmuuttoon liittyvä asia, tämä Pariisin hyökkäys ei ole islamin ansiota, tämä teko on pyrkimystä saada länsimaat pois auttamasta joukkoja, jotka taistelevat ISIS:iä vastaan. Tämä teko on osoitus siitä, miten jihadismi ja viha ovat läsnä Euroopassa. Jihadismi on juurtunut vihaisten, yhteiskuntaan pettyneiden ihmisten keskuudessa myös Euroopan sisällä ja juuri siksi tämä ei ole maahanmuuttokysymys. Vihaiset ihmiset ovat jo täällä ja maahanmuuttovihamielisellä agendallaan rasistit vain syventävät vihaa ja ihmisten eristymistä.

Euroopalla on ongelma. Euroopassakin tuhannet ihmiset ovat lähteneet muualle liittyäkseen ISIS:iin ja aikaisempiin terroritekoihin Ranskassa eivät syyllistyneet maahanmuuttajat, vaan Euroopassa syntyneet nuoret, vihaiset miehet. Ja tähän vihaisten ihmisten kapinaan on uskomattoman vaikea puuttua, sillä se syntyi ja kasvoi keskuudessamme, täynnä myrkkyä. Euroopassa on paljon hulluutta juuri nyt ja ne kaikki kumpuavat pettymyksestä yhteiskuntaan. Meillä on jihadismi, meillä on rasismi, meillä on äärioikeisto, meillä separatismi. Ja nämä kaikki ruokkivat toinen toisiaan.

Pariisin tapahtumilla ei ole mitään tekemistä maahanmuuton kanssa, kuten ei ollut case Charlie Hebdollakaan. Kirjoitin jo tuolloin, että kyse on kylmästä politiikasta: Eurooppaa ja Ranskaa halutaan pelotella, jotta jihadistit saisivat joukkoihinsa lisää terroristeja Euroopasta ja tämä rekrytointi on hankalaa, kun hyvinvointi vie terän agitaatiolta.

"Ristiriitojen luonti" on strategia, jota hullut ja sosiopaatit käyttävät. Ainoa tehokas vastaus tähän manipuloivaan strategiaan on vastustaa sitä agitaation impulssia, jossa syyllinen on koko ryhmä muutamien tekojen vuoksi ja kieltäytyä harrastamasta poliittista demagogiaa ja ihmisryhmiä eristävää ylireagointia ja kieltäytyä toimimasta, kuten terroristit haluavatkin – eli toimimasta tismalleen sillä tavalla, jolla Halla-aho, Tynkkynen sekä muut maahanmuuttokriitikot ISIS:in hyödyllisinä idiootteina toimivat.

Ja tämä kaikki onnistuu parhaiten, kun emme unohda hyvinvointiyhteiskuntaa, demokratiaa, emmekä arvojamme.

Emme me saa antaa hulluuden voittaa. Eivät anna pariisilaisetkaan, vaan he laulavat jo ja näyttävät, että terrori, eikä hulluus meitä nujerra. Emmekä me saa syyttää pakolaisia terrorismista. Se on kuin syyttäisi naisten turvataloa raiskauksista.

Voimaa sinulle, ihana Pariisi. Muuten pahuus voittaa:

Image

 

……………………………………………………………………………………………………………………………………..

Materiaalia:

  1. Pariisin iskuissa kuollut yli sata – Yle seuraa hetki hetkeltä: http://yle.fi/uutiset/pariisin_iskuissa_kuollut_kymmenia__yle_seuraa_hetki_hetkelta/8455268
  2. Paris attacks: More than 100 dead in co-ordinated assaults: http://www.ft.com/cms/s/2/d7e85f2e-8a4f-11e5-90de-f44762bf9896.html#slide0
  3. Terrorists Kill At Least 160 in Paris: http://www.thedailybeast.com/articles/2015/11/13/20-killed-in-multiple-paris-attacks.html?via=twitter_page
  4. The attack in Paris was be the second most deadly attack on a Western city since the Sept. 11 terrorist strike: http://www.nytimes.com/live/paris-attacks-live-updates/paris-may-be-the-second-deadliest-attack-on-a-western-city-since-911/?smid=tw-nytimesworld&smtyp=cur
  5. Terrorismitutkija: Pariisin terrori-iskut viittaavat ääri-islamistiseen verkostoon: http://yle.fi/uutiset/terrorismitutkija_pariisin_terrori-iskut_viittaavat_aari-islamistiseen_verkostoon/8455349
  6. Ranskan islaminuskon neuvosto tuomitsee Pariisin iskut: http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/ranskan-islaminuskon-neuvosto-tuomitsee-pariisin-iskut/5559064
  7. ISIS:in strategiasta ja iskusta: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10153823009346337&id=523356336