25. loka, 2015

'ANARKORASISMIA JA MURAJAN MAMBOJUMBO' - poliittisen eliitin puhetta tyhmälle Kansalle

 

-”ANARKORASISMIA JA MURAJAN MAMBOJUMBO

Anteeksi  vaikeaselkoinen otsikointi.

Tätä tarkoitan.

Anarkorasistit veivät Perussuomalaisten puoluetoimistolle lakanan.  Hengenheimolaisensa ovat turmelleet useaan otteeseen Perussuomalaisten piiritoimistoa.

Anarkorasistiset vihateot ovat vastenmielisiä.

Ku klux klan vihaa sekä katolilaisia että juutalaisia. Olen katolilainen Israelystävä. Siis oiva kohde ku klux klaniselle anarkorasistille.  Tällaiselle toiminnalle kansan kustantama YLE  antoi palstatilaa.

Anarkorasisti = anarkisti+rasisti.

xxx

Murajan mambojumbo?

Tuomas Muraja, toimittaja, kirjoitti Perussuomalaisista Kanavaan ja Suomen Kuvalehteen asenteellisuudessaan ainutlaatuisen analyysin asiavirheineen.

Elitismin airueeksi Muraja oli valinnut viestintävälineet, jotka eivät kansan syvien rivien käsissä kaksisesti kulu. Minä toivoisin, että kovaa työtä tekevä Perussuomalainen duunari ja pienyrittäjä lukisi tämän Murajan mutinat, mambojambon.

Tällä plokilla on tuhansia lukijoita joka viikko. Miksi mainostan Murajan kirjoitusta? Siksi, että se ansaitsee tulla luetuksi. Tietääpähän rankirahvas paikkansa.  Ja ne kaikki yli puoli miljoonaa Perussuomalaista äänestänyttä.”-

Näin kirjoittaa meille Timo Soini. Ulkoministeri.

Hän kirjoittaa meille yksinkertaisella kielellä. Hän on huolissaan anarkorasisteista. Ihmisistä, joita ei ole edes olemassa. Timo Soini yrittää sanoa anarkistien olevan rasisteja. Ne kun eivät tykkää persuista.

Immosta Soini ei kuitenkaan harjaa. Oikeaa rasistia. Sotkemalla sotketaan termejä, sillä Soinille rasistit ovat siunaus. Ei omia mollata. Ei Soini mollaa polttopullomiehiä saati Odinin Poikia. Ei, sillä kaikki punavihervasemmiston vika. Omia ei harjata, vaikka hampaat suusta lähtisivät. Ei harjata, sillä menisi harja pilalle.

Anarkistit veivät lakanan, Immonen kaipasi vallankumousta. Anarkistit ilkeitä, Immosta pussattiin poskelle. Ei omia harjata. Ei harjata. Soini sanoo anarkistien Ku Klux Klanin olevan rasisti häntä kohtaan. Sen hän tuomitsee. Mutta Ku Klux Klan heitti kiviä Lahdessa, Soinin mielestä pojat ovat vain poikia. Ei Ku Klux Klania harjata. Omia poikia.

Timo Soini kirjoittaa yksinkertaisella kielellä. Hän luo kontekstin (anteeksi vaikea sana), jotta voisi hämärtää merkityksiä. Niitä oikeita merkityksiä. Populistin peruskikka. Helppo kikka.

Muraja on ilkeä. Varmaan anarkisti. On eri mieltä. Osoitti kaiken selkeästi. Argumenteilla ei Soini pärjää, pitää argumentteja turhina. Asenteellista, ei tarvita argumentteja. Vähättelyä. Ei tarvitse puhua. Mambojumbo. Annetaan viestiä ja vahvistetaan omien tunnelmointia. Ei tässä järkeä tarvita, populismi riittää.

Ei halua Soini puhua. Illuusiota luo saman mielisille. Sitten harjataan porukalla Murajaa. Mitäs meni analysoimaan, Kansa on puhunut, äänestystä vastaan on turha pullikoida. Soinia ei analysoida, Soini antaa läskyn harjata Murajaa, mokoma mambojumbo. Luodaan omalle porukalle jotain, johon identifioitua. Luodaan kuin vetoomusta omilleen: älkää uskoko, Murajan mambojumboa. Sanotaan, että asiavirheitä, mutta ei yhtäkään osoiteta. Ei tarvitse. Vetoomus on tehty ja tunteisiin on vedottu, sanoja ei enempää tarvita. Käsky kävi, nyt saa kiusata, nyt pitää kiusata. Tunteeseen vetoavat. Ei ole järkeä. Ei ole asiaa. Ei ole ideologiaa. Vain höttöä, eri mieltä olevien perheiden kiusaamista ja nakkimukeja.

Soini kirjoittaa yksinkertaisella kielellä. Antaa omille Pavlovin Koirilleen mambojumboa, argumentteja ei tarvita, sillä läpällä mennään aiheen ohi, niin ei tarvitse puhua.

Soini puhuu yksinkertaisesti. Kansan kielellä. Hän on laskeutunut alas tornistaan. Ja samalla sanonut olevansa eliittiä. Hän puhuu kuin pikkulapsille. Hän puhuu Kansan kielellä. Yksinkertaisesti. Ja alas tullessaan hän sanoo Kansan olevan vähän yksinkertaista. Pitää puhua yksinkertaisesti, sillä kohde on Timo Soinista yksinkertainen: omat äänestäjänsä. Ja äänestäjät taputtavat käsiään.

Näin Timo Soini ajattelee. Puhuu yksinkertaisella kielellä, sillä hän puhuu tyhmälle Kansalle. Omilleen. Ehkä Soini on oikeassa, Kansa on tyhmää. En tiedä. Soini niin sanoi. Ja hän on sentään ulkoministeri. Eliittiä. Parempaa väkeä, joka kertoo tyhmille, mitä ajatella. Yksinkertaisesti.

Puhutaan kansan kielellä. Yksinkertaisesti. Timo Soinin mambojumbo:

Yksinkertaista. Kansa ymmärtää kyllä. Ei epäilystäkään.