29. syys, 2015

Niillä on mahdollisesti musta iho ja iPhonet!

 
Tuli joku tyyppi vastaan.
 
En tiedä, mikä se oli. Mut se oli tosi nopee. Se löi mua. Monta kertaa, saatana.
 
Nyrkillä naamaan varoittamatta. Toisessa kädessä oli sossun maksusitoumus. Ihan varmasti oli. Minä näin. Ja summat olivat valtavat. Uuden mersun sai mamu. Ja ajokortin. Ja lomamatkan Mogadishuun. Saatana.
 
Vieläkin korvissa soi iskun voimasta. Se oli taatusti joku mamu. Juoksi kovaa. Juoksijan geenit. Kyllä oli, minä näin tämän kaiken. Ja minä tiedän nämä geenijutut. Ei oo valkoisella miehillä tuollaisia geenejä.
 
Sillä oli musta iho. Korvissa kultarenkaat. Sillä oli iPhone kädessä. Vituttaa. Ei mulla oo iPhonee. Eikä mustaa ihoa. Eikä kultarenkaita.
 
Sillä ei ollut vaatteita päällä. Se vaan tuli metsästä ja sitten se löi ja sitten se jatkoi matkaa. Oli varmaan joku mamu.
 
Ei se suomalainen ollut. Se juoksi ku joku perkeleen nandi. Ihan varmasti oli mamu. Sillä oli iPhone.
 
Oli tosi pimeä. Mutta iPhone sillä oli. Sen oli pakko olla mamu. Sillä iPhone.
 
Tai emmää tiedä, oliko sillä iPhone. Tai oliko sillä kultarenkaat. Tai oliko sillä musta iho. Mutta olisi voinut olla. Ehkä. Ja kyllä se löi.
 
Tai no, ainakin se törmäsi minuun ja katsoi suoraan silmiin. Kyllä se osui minuun. Minusta se oli lyönti. Ehkä.
 
Ja mamu, ihan varmasti oli! Miten te kehtaatte epäillä minua? Oletteko jotain rasisteja? Miksi te vihaatte meitä tavallisia suomalaisia?
 
Olette rasisteja suomalaisia kohtaan epäilemällä meidän puheitamme! Minun mielipide mahdollisesta tapahtuneesta asiasta on aivan yhtä oikeutettu kuin kenen tahansa muun mielipide. 
 
Paitsi mamun. Paitsi suvakin. Ne valehtelee aina. Natsit. Ne oikeat rasistit. Vihaa kansaa. Miettikää sitä. Yksinkertaista matematiikkaa.
 
Näistä asioista on saatava puhua. Miettikää, jos teidän lapsenne joutuvat kohtaamaan saman kuin minä! Niillä on mahdollisesti musta iho ja iPhonet!
 
Tähän se johtaa. Tulva. Ihmistulva. Ne vie kaiken. Kaikki on mennyt. Nyt rajalle sanomaan, että 'Go home, ISIS'. Ennen kuin on liian myöhäistä. Veteraanit eivät taistelleet saadakseen tulvan tänne. Muistakaa Mannerheimia. Ja Suomen lippua. Ja vuoden -95 muistoa ja Saku Koivua.
 
Nuoret miehet tulee tänne puhelimineen. Ei ole rasismia puolustaa maataan. Muuten ne nandit tulee. Minäkin haluan iPhonen. Sen uuden. Ja iPadin myös. Vituttaa. Gigantista saisi, mutta en saa maksusitoumusta. Sossu on natsi. Suomi on paska maa.
 
Mamut saavat täällä juoksennella. Ja lyödä. Minuun sattuu vieläkin. Ehkä se oli sittenkin hirvi. Mistä minä tiedän. Mutta musta se oli. Pakko olla mamu. Nandimies. Vaarallinen nandimies. Ja siksi kokemukseni on fakta. Eli totta.
 
Minä en valehtele. Jotta kaikki saavat tietää. Asioista on saatava puhua ilman leimakirveitä. Minä en leimaa. Minä kerron totuuden.
 
Näin näitä asioita vaan koetaan. Tätä saa levittää. Tätä pitää levittää. Muuten mörökölli vie.