27. syys, 2015

Jussi Halla-ahon avoin kirje musliminegridille

 

Sain käsiini naapurin serkulta erään kirjeen.

Hän väitti löytäneensä sen kadulta. En tiedä, pitääkö se paikkaansa, en sitä kysynyt, sillä ei ihmisen tarinaa saa kyseenalaistaa, sillä jokainen mielipide on yhtä arvokas ja sananvapaus tekee mielipiteestä toden. Onko tarina tosi tai ei, se on toinen juttu. Näin nämä asiat koetaan. Jos ihmisten oikeutettuja mielipiteitä kyseenalaistetaan, aiheuttaa se sellaista turhaa vastakkainasettelua. Meidän pitäisi kiihkottomasti keskustella, mitä voisimme tehdä. Kivien heittely, eikä mielipiteistä kiistely todellakaan vie asioita eteenpäin.

Kirje oli osoitettu ’musliminegridille’ ja kirjoittajana oli Jussi Halla-aho. Julkaisen tämän kirjeen nyt sensuroimattomana, sillä minä haluan tukea sellaista keskustelukulttuuria Suomessa, jossa asioista saa puhua niiden oikeilla nimillä.

Ja se kirje, olkaa hyvä!

 

-”Hyvä musliminegridi,

Saanen esitellä itseni ensin. Olen Jussi Halla-aho ja olen merkittävä poliitikko Suomesta.

Olen ehkä Suomen kautta aikojen merkittävin poliitikko, mutta ei tehdä tästä nyt mitään numeroa. Haluan nyt kirjoittaa vaatimattoman kirjeen sinulle, musliminegridi ja teen sen nöyrin mielin. Olen koko poliittisen urani tehnyt ihmisläheisen ja ihmistä ymmärtävän ase- sekä maahanmuuttopolitiikan piirissä. Minusta kaikilla tulisi olla aseet ja minusta afrikkalainen kulttuuri ei kuulu Suomeen. Suomi kuuluu suomalaisille.

Haluan myös heti alkuun sanoa, että minä en ole rasisti. Minulla on monta ulkomaalaista ystävääkin. Myös muslimeita. En siis mitenkään voi olla rasisti. 

Minä haluan kirjoittaa teille nyt avoimen kirjeen, hyvät muslminegridit, sillä jostain itselleni vielä tuntemattomasta syystä, minua pidetään rasistina. Minä haluan teidän ymmärtävän, että haluan vain koko maailmalle ja Suomelle hyvää ja minä uskon, että meille kaikille on tässä maailmassa tilaa. Olen siis oikeasti humanisti, enkä rasisti.

Hyvä musliminegridi. Jos te saavutte tänne herkkään Suomeen, minä uskon teille kaikkein luontaisimman paikan olevan eristetyn kulttuurien mukaan varta vasten suunnitellun etnoleirin. Sillä te olette tottuneet elämään ahtaissa ja likaisissa olosuhteissa kuin rotat ja siksi suomalainen vapaus, tila, avaruus, puhdas luonto ja kirkkaat järvivedet saattavat tulla yllätyksinä teille. Me emme pysty teille savimajoja tarjoamaan, mutta parakit leiriolosuhteissa simuloivat teidän kulttuurillenne tyypillisiä olosuhteita mahdollisimman hyvin, jotenka leiriolosuhteet ilman mitään taloudellisia vetovoimatekijöitä, oikeasti toivottavat teidät tervetulleiksi tänne kylmään Pohjolaan! Olkaa siis kuin kotonanne: me haluamme tarjota teille saman kurjuuden kuin oli lähtömaassannekin.

Ja jos tämä ei ole kulttuurien välisten erojen ymmärtämistä, niin mikä sitä sitten on? Ja jos Vihreä suvakki keksii tästä humanismin eleestäni jotain rasistista, niin älkää unohtako, että Profeetta Muhammad oli pedofiili, ja islam on pedofilian pyhittävä uskonto, siis pedofiiliuskonto. Pedofilia on Allahin tahto. Tunnen houkutusta ajatella, että naiset saavat sitä, mitä pyytävät. Yritän kuitenkin olla ajattelematta näin, koska kaikki naiset eivät ole sellaisia kuin ovat päivystävät rasistimetsästäjät Li Anderssonista siihen Härkösen rouvaan.

Raiskaukset tulevat joka tapauksessa lisääntymään, mutta se on negridin luonne ja me tiedämme sen. Koska näin ollen yhä useampi nainen tulee joka tapauksessa raiskatuksi, toivon hartaasti, että uhrinsa sattumanvaraisesti valitsevien saalistajien kynsiin jäisivät oikeat naisihmiset, nämä vihervasemmistolaiset maailmanparantajat anderssonit ja härköset ja heidän äänestäjänsä ja sokeat kannattajansa. Mieluummin he kuin joku muu. Heihin ei tehoa mikään muu kuin se, että monikulttuurin musta mela osuu omaan nilkkaan.

Hyvä musliminegridi. Minua ihmetyttää kokonaisvaltaisesti, miksi teillä on niin suuri halu tuottaa kipua heikoimmassa asemassa oleville, kuten eläimille, lapsille ja naisille. Mielestäni tämä kaava on aika selkeä. Miksi te afrikkalaiset musulmaanit aina hyppelette munat pystyssä mölähdellen, kun päitä katkotaan tai jotakuta lyödään raipalla? Minä en ymmärrä teitä. Mutta toisaalta: maassa maan tavalla, te omassanne, me omassamme.

Hyvä musliminegridi. Suomi on oikeasti tuhansien järvien maa. Täällä ei pysty välttelemään kirkkaiden järvien kimmeltävää pintaa ja me suomalaiset olemme tottuneet tähän, te Afrikan sarven mustat rikastajat ette. Me suomalaiset olemme vuosien saatossa oppineet melomaan turvallisesti vesillämme ja meidän vetemme ovat meidän suomalaisten: suomalaisessa järvessä vain suomalainen voi meloa vapaasti. Meillä on sanonta täällä Suomessa: ei järvi soutamalla kulu. Mutta ei Saharan kuivuuteen tottunut mela järviemme kosteutta kestä, vaan ne turpoavat liian suuriksi ja ne muuttuvat käyttökelvottomiksi. Minä haluan suojella Saharaan tottuneita melojanne ja minä haluan suojella järviämme, sillä ne ovat tottuneet paljon pienempiin meloihin. Ymmärrättekö: yhteistä hyvää minä tässä ajattelen.

Ja hyvä musliminegridi: minä haluan suojella suomalaisia järviä teidän kiihkoisalta halultanne päästä kastelemaan melaa jokaiseen näkemäänne järveen ja lampeen, on niiden koko sitten mitä tahansa. Kun te kulkeudutte tänne pohjoiseen, niin ei se ole sattumaa, sillä teille teidän melanne on kuin kompassin punainen nuoli, joka aina sojottaa pohjoiseen. Mutta meidän aina vetiset, märät järvemme, tuo kompassinne tunnistama Pohjoisnapa, ovat meidän melojamme varten, eivät teidän. Ja jostain syystä teidän mustat negridimelanne uppoavat järviin heti, kun sellaisen näette ja lupaa kysymättä lähdette souturetkelle. Ja tämä on fakta. Se näkyy tilastoissa. Ja minä puhun aina verifioitavin faktoin.

Hyvä negridi. On siis teidän etunne, että tänne saapuessanne teille annetaan mahdollisuus elää etnoleiriolosuhteissa. Ei se ole teidän vikanne, että ette täällä pärjää. Todellinen vikapää ei ole afron omaava negridi, joka toteuttaa itseään meidän yhteiskunnassamme juuri niin kauan ja paljon kuin koneisto antaa hänen toteuttaa. Todellinen syyllinen, ja legitiimi vihan kohde, on se utopiassa elävä poliittinen eliitti, jolle negridi on hoivattava reppana ja kiva halinalle ja joka vähät välittää yhteiskuntarauhasta. Mitä pahaa on pelon lisääntymisessä, jos se pelko on aiheellinen? Minäkin lisään lasteni pelkoa opettamalla heidät väistämään käärmettä, jos sellainen luikertaa metsässä vastaan.

Hyvä afrikkalainen musliminegridi. Kun te tänne asti päädytte, on siis puhtaasti inhimillistä pitää teitä leirissä tekemättä mitään, sillä esim. Somaliassa nuorten miesten työttömyysprosentti on 70:n luokkaa, joten ette te ole tottuneet työntekoon. Se, että saatte elää ahtaasti leireissä, on vain teidän oman kulttuurinne mukaisen elämän tukemista täällä kaukana pohjoisessa. Ja minusta kulttuurien tulee saada elää omissa yhteisöissään ilman sekaantumisen vaaraa.

Jos me suomalaiset päästäisimme teidät vapaasti kulkemaan keskuudessamme, niin hitaasti mutta väistämättä ne, joita (ilman ylimielisyyttä ja omantunnontuskia) kutsun negrideiksi eli barbaareiksi, muuttuvat pienestä ja eksoottisesta joukosta ensin merkittäväksi vähemmistöksi ja sen jälkeen enemmistöksi. Silloin me suomalaiset emme enää määrittele ’hyvää’ yhteiskuntaa. Silloin sen tekevät ne, jotka ovat käyttäneet arvojamme hyväkseen uskomatta itse niihin hetkeäkään. Silloin alkaa pimeys.

Ja hyvä negridi. Se ei ole sinun vikasi, että punavihervasemmisto haalii tänne itseään varten suomalaiseen kulttuuriin sopeutumatonta toteemiaineista. He tekevät sen siksi, että voivat olla Parempia Ihmisiä. He käyttävät sinua hyväkseen, hyvä negridi. Minä en käytä, vaan minä haluan auttaa sinua, melamies.

Minusta karmivaa on se, että poliisi ei vallitsevassa mediailmapiirissä voi ampua luotia päähän tuolle negriditoteemeja maahan salakuljettavalle vasemmistolaiselle ihmissaastalle. Itse yhteiskuntaan sopeutumaton vasemmistohuligaanihan on vain liikaa amerikkalaisia elokuvia nähnyt hyytelötytinä, joka kaatuu puhaltamalla.

Minä pyydän ymmärrystä sinulta, musliminegridi. Jos me epäinhimillisesti antaisimme teidän elää suomalaisessa kulttuurissa siihen sopeutumatta, niin pian useimpia Suomen kaupunkeja tulisi ympäröimään palavien ghettojen kehä. Minä haluan antaa sinulle, hyvä negridi, mahdollisuuden olla hyvä negridi. Minä haluan antaa sinulle mahdollisuuden pysyä juuri sinua varten suunnitellussa etnoleirissä, ilman rahaa ja ilman mitään länsimaista hapatusta, odottamassa kotiinpääsyä. Suojaa itsesi länsimaisilta houkutuksilta, suojele omaa kulttuuriperimääsi itsessäsi ja suojaa melasi joutumasta suomalaiseen järveen.

Kuten huomaat, hyvä negridi: minä en ole rasisti. Minä vain haluan kaikkien kulttuurien saavan elää omaa elämäänsä, rauhassa, erillään, ilman kulttuurien pakkosekoittamista monikultturismin ideologian mukaisesti.

Mukavaa leirielämää sinulle, negridi.

 

Terveisin,

-Jussi”-

 

Tässä oli siis Jussi Halla-ahon kirje negridille kokonaisuudessaan. Minä en halua tulkita kirjettä muiden puolesta, vaan haluan jokaisen ihan itse pohtivan, mitä tuo kirje paljastaa.

Minusta on selvää, että Jussi Halla-aho on suuri humanisti. Jos ihminen kunnioittaa kulttuurien eroja noin paljon, että laittaa itsensä poliittisesti likoon etnisyyksiä suojelevien leirien ehdottamisen muodossa, niin aika vaikea häntä on rasistina nähdä. Kyllä Jussi Halla-aho on kulttuurien ystävä. Ja kuten kirjeessäkin mainitaan, niin on Jussilla ulkomaalaisia ystäviäkin.

Mutta lukekaa itse. Pohtikaa itse. Ihmisiä huolettaa, osin pelottaakin tämä tilanne. Mitä kaikkea tämä tarkoittaa? Meidän pitäisi pystyä asialliseen, rauhalliseen keskusteluun myös siitä, ilman että leimaamme näitä ihmisiä rasisteiksi, jotka ottavat esille näitä omia huoliaan. Minusta niitäkin pitää kuulla.

Tärkeintä on, että asioista on saatava puhua ilman turhaa vastakkainasettelua. Ei ole rasismia haluta puolustaa suomalaista kulttuuria ja tukea muiden kulttuurien suojelua etnoleireissä.  Nyt on vaihtoehtoja, vaan onko tahtoa? No, se jää nähtäväksi.

Nyt minä lähden Lahteen käymään dialogia turvapaikanhakijoiden kanssa. Osaako kukaan kertoa, mistä saisin raketteja?

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NOTE! Varmuuden vuoksi: tuo kirjoitus on parodiaa (ja siksi se vaikuttaakin niin todelta).

Lauseet ja sisältö ovat 'tuhansien järvien maa ja mela'- osuutta lukuunottamatta lainauksia lähinnä Halla-aholta, mutta myös esim. Slunga-Poutsalolta. Siksi tuo kirjoitus vaikuttaa niin todelta, kun lauseet ovat todellisia ja siksi tuo kirjoitus on riipivä ja tätä aikaa kuvaavaa: parodia on saavuttanut todellisuuden ja tuo kirjoitus vaikuttaa ihan aidolta, vaikka se on kammottava.

Parodia sai todellisuuden kiinni ja muuttui itse todellisuudeksi. Siksi kirjoitus tuntui siltä, että se voisi olla totta, sillä se on todellisuutta.