27. elo, 2015

Näiden ihmisten ei olisi tarvinnut kuolla

 

Itävallassa kuoli 50 ihmistä. He kuolivat lähdettyään pois omasta kodistaan, sillä omassa kodissa vaani uhka ja asui pelko. He olivat lähteneet pakoon elämää, joka ei ollut enää elämisen arvoista.

-”Itävallan poliisi ei pysty vahvistamaan Itävallassa kuorma-autosta löytyneiden kuolleiden ihmisten määrää, koska ruumiit ovat ehtineet alkaa jo poliisin mukaan mädäntyä.

Itävallan poliisi ilmoitti torstaina löytäneensä Unkarin rajan tuntumasta hylätyn kuorma-auton, jossa oli sisällä kymmeniä kuolleita siirtolaisia.”-

Ja näin tähän surulliseen tapaukseen reagoitiin Suomen suurimmalla ja itseään asiallisen puheen foorumina pitävällä Hommaforumilla:

 

 

Eikä se meno muuallakaan kauhean inhimillistä ollut:

 

 

 

Ja Slunga-Poutsalo ihmettelee, miksi puheet elintasosurffareista ei aiheuttanutkaa kaikissa ihmisissä haltioitunutta naurua, eivätkä kaikki taputtaneetkaan käsiään puheidensa nerokkuudesta lumoutuneina. Slunga-Poutsalon piti oikein 'tyrmistyä' ja puhua 'radikaalista syytöksestä'. Puheet 'elintasosurffareista' ovat toki Slunga-Poutsalon mielestä vain asiallista dialogia, josta ei pidä olla huolissaan ja jota ei saa kritisoida, sillä persujen kanssa pitää olla vain samaa mieltä, muuten joutuu 'mustalle listalle'. 

Mutta noille esimerkkien ihmisille Slunga-Poutsalon puheet sentään uppoavat ja juuri näille Slunga-Poutsalo ja muut halla-ahoistuneet epäinhimillistäjät puheitaan kohdistavatkin. Tuo on se epäinhimillistävän puheen tavoite: luoda tarkkarajainen Toinen, jota ei tunnisteta ihmiseksi, jotta voisi vihata, jonka kuolemalle voi nauraa ja jolle voi sysätä vastuun omasta elämästään itsensä ulkopuolelle. Ja tämä kaikki vain siksi, että saisi syntipukin, jotta ei tarvitsisi katsoa itse peiliin ja nähdä kaaosta.

Kun ihminen on ihmiselle halla-aho, se näyttää ja kuulostaa juuri tuolta: kylmältä, välinpitämättömältä, hiljalleen iPhone- puheiden kyynistämältä puheelta, jossa päällimmäisenä on uskomus kylmästä rationaalisuudesta, vaikka kyse on vain tunnevammaisesta kylmyydestä. Kun empatia kuolee, kuolee myös yhteiskunta.

Ja minusta Suomi ei ansaitse perussuomalaista loppua.

Mutta minä pyydän teitä, halla-ahoistuneet, muka-rationaaliset ihmiskuoret: kutsukaa vain kaikkia tulijoita elintasosurffareiksi. Sanokaa vain, että helpon elämän perässä ovat. Solvatkaa kaikin keinoin ja kyseenalaistakaa ihmisten kulttuurit sekä sielut. Kertokaa vain, miten oma moka, kun kuolivat, mitäs lähtivät. Puhukaa vain iPhone-miehistä. Jatkakaa vain ivaanne, sillä ihmiset kyllä alkavat ymmärtämään, miten teidän puheenne on rasisminne läpitunkemaa.

Uskokaa, kun sanon: hyvä sydän ja oikeudenmukaisuus tulevat saamaan sivustakatsovat eurooppalaiset puolellensa ja silloin te rasistit viimein ymmärrätte, että näiden ihmisten tuolla Itävallassa ei olisi tarvinnut kuolla.

Silloin te ymmärrätte, että teidän käsissänne tuoksuu noiden kuolleiden ihmisten mädäntynyt liha. Pidetään ääntä, vedetään raja. Näiden kuolleiden ihmisten vuoksi. Se on meidän velvollisuutemme, ihmiset.