27. elo, 2015

Olli Immonen, tuo valehteleva natsi

 

-"Elintasosurffarit käännytettävä pikaisesti ja eriarvoistavat etuudet poistettava"- (Riikka Slunga-Poutsalo, PS)

-”Vanhana freudilaisena haen selityksen vyön alta. Muslimit hikeentyvät, koska islam, afrikkalaisten luonnonuskontojen (kristillisellä kuorrutuksella tai ilman) tavoin, on genitaaliuskonto. Kutsun genitaaliuskonnoiksi sellaisia uskontoja, joiden älyllinen fabriikki kietoutuu pimpin, pippelin tai tissien ympärille. ”- (Jussi Halla-aho, PS)

-”Kun tytöt eivät voi kulkea enää yksin Kirkkonummella avatun vastaanottokeskuksen vuoksi.”- (Sebastian Tynkkynen, PS)

-”Avioliitto on miehen ja naisen välinen liitto, eikä se siitä miksikään muutu, vaikka kulttuurimarxistit kuinka mesoavat. Apunaan heillä on vanhan perinteen mukaan liberaalit hyödylliset idiootit, jotka eivät ymmärrä, kenen pussiin he lopulta pelaavat.”- (Timo Soini, PS)

-”Monet kunnat ovat edelleen isänmaallisia eivätkä ole ottaneet pakolaisia.”- (Lasse Lehtinen, PS)

-"Viranomaisten olisi myös äärivasemmiston uhan torjumisessa sovellettava rikoslain 11 luvun 10 pykälässä määriteltyä rikosnimikettä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan täysimääräisesti tapauksissa, jossa äärivasemmistolainen toimija kiihottaa ihmisiä esimerkiksi kantaväestöä, yrittäjiä tai kansallismielisiä politiikkoja vastaan väkivaltaan tai halveksuntaan yllyttävällä tavalla. Suojelupoliisin olisi myös harkittava kohdennetun toimintaohjelman käynnistämistä äärivasemmistolaista terrorismia vastaan.”- (Vesa-Matti Saarakkala)

-"Nämä [maahanmuuttajat] elävät sosiaaliturvan varassa ja osa vielä yhä enenevässä määrin syyllistyy rikoksiin, jotka ennen ovat olleet harvinaisia meillä, mm. joukkoraiskauksiin. Miksi hallituksemme ei näe tätä todellisuutta? Isänmaallinen ihminen ei voi hyväksyä nykymenoa. On ymmärrettävä, että nämä pahimmat jihadistit, joita on nyt myös keskittynyt Turkuun, eivät kunnioita maamme tapoja, eivätkä kansalaisiamme."- (Teuvo Hakkarainen, PS)

-"Pelottavaa on vain se, että poliisi ei vallitsevassa mediailmapiirissä voi ampua luotia päähän kiviä nakkelevalle ihmissaastalle. Itse vasemmistohuligaanihan on vain liikaa amerikkalaisia elokuvia nähnyt hyytelötytinä, joka kaatuu puhaltamalla."- (Jussi Halla-aho, PS)

-”Suomeen odotetaan tänä vuonna 15 000 iphone-miestä. Hallituksen linja näyttää olevan se, että tärkeimpiin lähtömaihin, Somaliaan ja Irakiin, ei palauteta ketään.”- (Jussi Halla-aho, PS)

-"Suomen pakkomonikulttuuristaminen ja islamisoiminen eliitin toimesta tulevat johtamaan tulevaisuudessa kasvaviin konflikteihin ja sisällissotiin maamme sisällä. Tämä on väistämätöntä, mutta tätä eliitti ei ilmeisesti halua ymmärtää."- (Olli Immonen, PS)

-"Eurooppaan jäävien muslimien pitäisi puolestaan solmia integraatiosopimus isäntävaltioidensa kanssa, jossa he sitoutuvat elämään sekulaarin ja liberaalidemokraattisen yhteiskuntajärjestyksen normien mukaisesti.

Tämä tarkoittaa niiden islamilaisten erityistapojen hylkäämistä, jotka sotivat eurooppalaista elämänmuotoa vastaan. Mikäli islamin uskoa tunnustava henkilö ei kykene sovittamaan tapojaan integraatiosopimuksen määrittelemiin puitteisiin, tulisi seurauksena olla tämän yksilön maasta karkottaminen. "- (Olli Immonen, PS)

Tässä muutama lainaus perussuomalaisilta poliitikoilta.

He kutsuvat tätä puhetta ’suoraan puhumiseksi’, sillä asioista tulee saada puhua niiden oikeilla nimillä. Ja sopiihan se, että puhutaan. Persuilla tuo suora puhe yleensä tarkoittaa puhetta ja pohdintaa pyllyistä, pippeleistä, islamista, muslimeista ja yleisestä maahanmuuttajien mollaamisesta. Heille yllä olevat lainaukset edustavat mitä parhainta poliittista keskustelua ja heistä nuo Halla-ahon & kumppaneiden lausunnot ovat moitteettomia.

Mutta kun sanotaan seuraavaa...:

-”Olli Immonen on natsi.”- (Eero Heinäluoma (sd) Antti Rinne (sd), Erkki Tuomioja (sd), Pekka Vennamo, Li Andersson (vas), Ville Niinistö (vihr), Henna Virkkunen (kok) yliopistomiehet Jan Sundber, Juha Suoranta, Kimmo Grönlund ja Ylen uutispäätoimittaja Atte Jääskeläinen, vuonna 2015)

...niin kyseessä onkin jotain ihan muuta. Vihapuhetta:

-”He kiihottivat kansalaisia ja mediaa uhkaaviin vihapuheisiin”- (Matti Putkonen, PS)

Uskokaa tai älkää. Perussuomalaiset ovat tänään aivan tosissaan julistaneet, että heillä on 'musta lista' heitä kritisoineista toimittajista, tutkijoista ja poliitikoista. On pohdittava vakavasti, mitä tarkoittaa, että hallituspuolue julkaisee listan poliittiseen ja yhteiskunnalliseen keskusteluun ja erityisesti kritiikkiin osallistuneiden poliitikkojen, tutkijoiden ja toimittajien nimistä. Tarkoittaako tämä sitä, että vallan ytimestä riippumattomattomien tahojen ei enää persumaailmassa tulisikaan olla demokraattisen perinteen mukaisesti riippumattomia, vaan poliittisen eliitin ohjauksessa? Minusta kyse on pelon luomisesta ja tällainen pelottelu ei ihan oikeassa maailmassa kuulu millään tavalla demokratiaan ja on ehdottoman tuomittavaa. Ja kyllä: tuollainen lista on pelottelua, jotta ihmiset eivät kritisoisi, vaan olisivat hiljaa. Mikä demokratia se tällainen demokratia on?

Tämän ’mustan listan’ synty perustuu siihen, kun Olli Immonen alkoi tunnustamaan väriä ja siitä asti ovat perussuomalaiset vääntäneet itsensä uskomattomille kiemuroille selittäessään mustaa valkoiseksi ja yrittäessään kiinnittää huomiota Olli Immosen natsilarppauksesta johonkin muuhun: muiden harrastamaan vihapuheeseen. Klassinen ’katso, tuolla on lintu’- puolustus.

Olli Immonen myös syyllistyi tänään tuossa ’mustan listan’ julkistamistilausuudessa valehteluun. Olli Immonen väitti, että hän ei huomioinut kuuluisan lyyrisen statuksensa alla kommentteja, joita olisi tarvinnut hänenkin mukaansa hillitä. Oikeasti se jutustelu taannoin meni näin:

 -"We will fight till the last breath! no submit, no surrender!"-

Ja sama henkilö jatkaa myöhemmin:

-"Sillä ei ole enää väliä mitä Soini sanoo. The war is coming and we will do what we have to do!"-

Olli Immonen vastaa tähän:

-"Marika, nothing can stop an idea whose time has come."-

Myöhemmin edelleen samassa ketjussa Olli Immonen sanoo:

-"The enemy will face painful defeat and the strongest among us arise in all glory."-

Olli Immosen kommentit olivat todellisuudessa jotain ihan muuta kuin hän tänään antoi ymmärtää: hän kyllä sujuvasti huomioi muita ’isäm maallisia’ ja oikeammin lietsoi puhetta kyseisessä ketjussa. Meillä päin tuollaista Immosen harrastamaa todellisuuden jälkimodifiointia kutsutaan ihan vaan vanhanaikaisesti termillä ’valehtelu’, mutta persumaailmassa kyse lienee ’lyyrisestä puheesta’ (ja minun huomioni on luonnollisesti ’vihapuhetta, jolle ei ole suomalaisessa yhteiskunnassa tilaa’)?

Ymmärrättekö, hyvä perussuomalaiset lainkaan, mitä toimintanne tekee yhteiskuntarauhalle?

Ymmärrättekö te lainkaan, että sallimalla itsellenne mitä käsittämättömimmän agitaation ja pillahtamalla itkuun, kun joku kehtaa kutsua natsiurpoa natsiurpoksi, te ette tarjoa mitään positiivista suomalaiseen poliittiseen keskusteluun?

Tajuatteko te lainkaan, että te eristätte itsenne meistä tavallisista ihmisistä ja että te elätte kuplassa?

No, kyllä he tietävät tämän kaiken, mutta moraaliltaan vetelinä opportunisteina he eivät välitä. Heille (eli Timo Soinille) on tärkeintä vain se, että jytkyä pukkaa ja persuilla hyvät oltavat ja omassa kuplassa oma pieru haisee aina makealta.

Kun epärealistiseen dystopiaan uskova joukko kutsuu itseensä kohdistuvaa kritiikkiä ’kansalaisia ja mediaa kiihottavaksi vihapuheeksi’ aivan totena, on pakko uskoa perussuomalaisten näkevän maailman jonain vaihtoehtotodellisuutena, jonka peruselementtejä ovat Eurabia, beduiinit, kroonistunut somalidissaus, uhriutuminen, punavihreä uhka sekä ’pöönin kettous’. On ilmeisesti niin, että MV:n tiedottamisen varassa, viitasaarelaisessa ghetossa, islamisaatiopelossa, kulttuurimarxismiin ja maahanmuuttoklusterisalaliittoihin vakaasti uskovien vaihtoehtotodellisuudessa elävillä on sitten ’mustaa listaa’ tarkempi kosketus todellisuuteen ja siksi tuon ’mustan listan’ perussuomalaisiin kohdistuva kritiikki on vihapuhetta, sillä he tosissaan uskovat minareettien kohta kohoavan kohti Viitasaaren taivasta? Ja kun he vihaavat kaikkea, niin muiden kritiikki on sitten persutarinassa aina vihapuhetta?

Yksinkertaisesti: perussuomalaisten perustavaa laatua oleva ajattelun puutos on se, että puolueen jäseninen keskuudessa ei kerta kaikkiaan hallita itsekritiikkiä lainkaan, eikä osata (haluta) kuunnella muiden antamaa kritiikkiä, vaan he ovat alkaneet uskomaan omassa kuplassaan luotua retoriikkaansa ja he ovat alkaneet pitää sitä ehdottomana, ainoana totuutena. Tätä omaa totuutta pidetään täydellisen totena sekä 100%:n pätevänä ja siksi kaikki muut poliittiset näkemykset näyttäytyvät heille juuri heitä vastaan suunnattuna vihapuheena ja yleensä vielä ’punavihreänä’, ’mukasuvaitsevana’ propagandana. Tässä tavassa elää poliittisen keskustelun kudelmassa asemoituneena kritiikin yläpuolelle, aiheutuu puolueelle loppujen lopuksi vain sisäänpäin käpertyminen, tympeä ulosanti ja loppujen lopuksi ruma ja haiseva hajoaminen.

Olen pahoillani, että puhun näin suoraan, mutta minä en halua tässä kohtaa olla turhan poliittisesti korrekti ja puhua kiertoilmaisuin: asioista on saatava puhua niiden oikeilla nimillä.

Toisaalta: kun perussuomalaiset eivät halua, että ihmiset puhuvat heidän takinkäännöistään Kreikka- politiikan suhteen saati siitä, miten heidän hallituksessa ollessaan Suomeen tulee ennätysmäärä turvapaikanhakijoita, on tämä koko uskomaton kroonistunut uhriutumisshow aivan ymmärrettävää.

Mutta juuri tämän vuoksi meidän hyvien ihmisten ei tule unohtaa kahta asiaa: meidän pitää edelleen muistuttaa Kansaa PS:n omaan kuplaan sisäänrakentamastaan kaksinaismoraalista, joka väistämättä johtaa lapsenomaiseen linjattomuuteen sekä muistuttaa siitä, että Olli Immonen on natsi.

Natsi, natsi, natsi.