13. elo, 2015

Tarinaa ’Immoslandian’ kansallisista erityispiirteistä

 

Vielä yksi tarina ’Immoslandiasta’!  Kyllä, luitte oikein: ’Immoslandiasta’.

’Immoslandia’ on henkisen tilan valtio, jolla ei ole fyysistä sijaintia, vaan se on sosiaalinen konstruktio, jonka ytimestä löytyy ’isäm maan’ valkoinen toivo, Olli Immonen ja ’Immoslandian’ asukkaat löytyvät herra Immosen kanssa samalta aaltopituudelta, lähinnä internetin keskustelupalstoilla sekä patsastelemassa Eugen Schaumanin hautakivellä.

’Immoslandian’ oleellisia piirteitä ovat vainoharhat, täydellinen kyvyttömyys kriittiseen ajatteluun, todellisuuspakoisuus, kognitiivinen dissonanssi, uhkakuvien vaaliminen (erityisesti Suomen tuhosta), puheet ’punavihreästä’ kuplasta, jonka asukkaat ovat vieraantuneet todellisuudesta ja jotka ovat uhka yhteiskunnan eheydelle (sillä siellä kuplassa lähinnä naureskellaan Immoslandian houreille). Myös haaveet perseraiskauksista ovat mitä tyypillisintä puhetta Immoslandiassa, kuten kryptisen ’Ruotsin tilanteen’ mantranomainen hokeminen kuuluvat oleellisena osana Immoslandian kansalaisten perimään.

’Immoslandiassa’ myös uskotellaan ihan vakavissaan, että media ei tee tehtäviään ja puhu oikeista asioista (jotka luonnollisesti ovat niitä asioita, jotka kiinnostavat Immoslandian asukkaita maustettuina perseraiskausfantasioilla).

Seuraavaksi näytän teille konkreettisesti, miltä siellä Immoslandiassa oikein näyttää, olkaa hyvä:

 

Immoslandian ikioma sinivalkoinen evankelista, Olli Immonen aloittaa puhumalla väkevästi siitä, miten media ei puhu oikeista asioista ja miten media puhuu vain hänestä. En tiedä, miten uutiset kulkeutuvat tuonne Immoslandiaan, mutta siinä todellisuudessa, jossa itse elän, ei media ole juuri Olli Immosta noteerannut. Jokainen voi itse katsoa, miltä näyttää tuo Olli Immosesta hullaantunut media:

  1. Helsingin Sanomat: http://www.hs.fi/
  2. YLE: http://yle.fi/

Olli siis Immonen linkkaa sivuston YLE WATCH- artikkelin, jota hän siis pitää mitä ilmeisimmin journalistisesti korkeatasoisena, mutta esim. HS ja YLE eivät sellaisia ole. YLE WATCH on tunnettu lähinnä avoimesta vihamielisyydestään maahanmuuttoon ja monikulttuurisuuteen ja YLE WATCH on myös kertonut, miten YLE vain haluaa vierottaa Kansan kansallismielisyydestä ja geneettisestä itsesuojelusta. On luonnollisesti puhdas sattuma, että herra Immonen löytää linkattavaa materiaalia juuri tuolta sivustolta. Seuraavaksi herra Immonen varmaan linkkaa Gates of Viennaa? Epähuomiossa toki, eivätkä linkkaukset 'natsiksi' tee, vai mitä? Ja tämä sinivalkoinen imaami on YLE:n hallintoneuvoston jäsen. Melko veikeää, sanoisin.

Linkkauksen alle muodostuu keskustelu, joka on erinomainen case study matkalla kohti Immoslandian kovinta ydintä. Tuosta keskusteluketjusta löytyvät miltei kaikki mainitsemani Immoslandian piirteet. Aloitetaan ’vasemmistoradikaalin’ estolla:

 

Tämä oli Immoslandian Imaamin vastaus toimittajan kysymykseen:

 

Näinhän toimii todellinen valtiomies. No, Immoslandian valtiomies saa toimia juuri, kuten parhaaksi näkee, mutta me täällä ihan oikeassa todellisuudessa emme jaksa olla ihmettelemättä tuota vainoharhan ja suoranaisen typeryyden kombinaatiota, josta Olli Immosen ulosanti on mitä mainioin esimerkki.

Keskustelu jatkui Immoslandiassa. Ja se keskustelu oli mitä tyypillisintä todellisuuskriittistä dadaa, josta puuttui järki, logiikka ja kielioppi. Kas näin, nyt mennään:

 

En sano mitään. Dialogi jatkuu:

 

Näin on! Mustalaiset ja somalit ne vaan loisii ja sitten paha poliittinen järjestelmä ja vielä yksi somalikin tunnetaan ja rosvoja ovat. Minä en edelleenkään ole ymmärtänyt sitä logiikkaa, jossa jokainen maahantulija kantaa mukanaan kuin geneettisenä perintönä lähtömaansa ’poliittista järjestelmää’, eikä siitä siis eroon pääse edes täällä Suomessa.

Seuraavaksi pohditaan jo Suomen jakaantumista kahtia:

 

Ja kerran olivat bussissa tehneet protestin (tämä tapahtui Ruotsissa) ja Jussi Halla-ahokin on jälleen Eduskunnassa. Ja Jussi tietää, mistä puhuu (no niin tietääkin: rasisminsa suhteen hän on todellinen asiantuntija, eikä varmasti jää siitä aiheesta sanattomaksi).

Sitten keskusteluun saadaan hieman jykevämpää maustetta, kun aletaan puhumaan Hitleristä ylistäen:

 

Tätä kommenttia Imaami Immonen ei luonnollisesti poistanut sivuiltaan, mutta sen inhan ’vasemmistoradikaalin’ hän toki laittoi pihalle sivuiltaan, sillä muistattehan: ’YLE:n aivopesusta vapaa alue’.

Ja muistakaa: kaiken takana on siionistinen eliitti:

 

Älyvapaita vertauksia ja David Dukea. Huhhuijaa, sanoisin. Tuo ’tekeväthän muutkin’- vertaus on siitä veikeä tuolla Immoslandiassa, että se ei ikinä toimi kaikissa tilanteissa. Esimerkiksi, jos sanoo:”Raiskaavathan suomalaisetkin, jotenka syitä kannattaa etsiä muista tekijöistä kuin etnisyydestä”, niin se on väärin, hyysäämistä ja raiskausten vähättelyä, mutta jos joku kritisoi vaikka Olli Immosen aateveljien väkivaltaa, niin siihen sanotaan:”Mutku Stalin”.

Tarina etenee Immoslandiassa. Nyt kerrotaan ’Tosi Tarina’:

 

Tähän en sano mitään. En yhtään mitään. Lukija pohtikoon itse, mitä tuohon olisi hyvä vastata. Seuraavassa vaiheessa pohditaan jo vallankumousta ja Mäntsälää:

 

Hyvät ihmiset. Olette saaneet loistavan läpileikkauksen Immoslandian kansallisiin erityispiirteisiin. Kuten huomaatte, on Immoslandian asukkailla selkeitä ongelmia sopeutua suomalaiseen, avoimeen yhteiskuntaan. Kuten kaikkien vähemmistöryhmien kohdalla, myös Immoslandian asukkaiden suhteen on mietittävä, miten integraatio on onnistunut ja miten sitä voitaisiin parantaa.

Yksi tärkeimmistä asioista olisi saada myös Immoslandian asukkaat osaksi suomalaista koulujärjestelmää, sillä tuolle kulttuurille tyypillinen ’elämäm koulu’ ei selkeästi anna tarpeellisia valmiuksia pärjätä työelämässä. Myös huono kielitaito vaikeuttaa yhteiskunnan prosesseihin mukaan pääsemistä ja näiden kahden tekijän vuoksi jo Immoslandian asukkaiden sopeutuminen länsimaiseen yhteiskuntaan on haasteellista. Tämä sopeutumishaastellisuus näkyy hyvin rujona jo heidän imaaminsa, herra Immosen, todellisuuskriittisessä kommentoinnissaan, jossa YLE ja HS vain valehtelevat ja 'vasemmistoradikaalia' on esittää kysymys siitä, miten järkevää on kutsua 'uusnatseja' toisinajattelijoiksi. Tämä kertonee siitä, mihin arvomaailmaan Immoslandiaa halutaan rinnastaa.

Jotta me voimme suomalaisena yhteiskuntana helpottaa Immoslandian asukkaiden sopeutumista Suomeen, on meidän saatava nämä ihmiset tapaamaan enemmän tavallisia suomalaisia ihmisiä. Siksi esimerkiksi Perussuomalaisten tavoite asuttaa näitä maahantulijoita keskelle korpea halvempien asuntojen vuoksi, ei ole toivottavaa, sillä tuo johtaisi vain ’multikulti’- ideologian mukaiseen oman kulttuurinsa lakien mukaiseen elämään ja silloin meille muodostuisi yhteiskuntia yhteiskunnan sisään. Ja tämä ei ole toivottava kehityskulku, sillä nyt jo Immoslandian ääriainekset ovat pohtimassa Mäntsälää ja vallankumousta.

Me suomalaiset emme myöskään saa suhtautua Immoslandian asukkaisiin rasistisesti, vaan meidän on toivotettava heidät tervetulleiksi suomalaisiksi. Siksi minä haastan teidät kaikki suomalaiset heilaamaan Immoslandiasta tullutta aina, kun sellaiseen törmäätte. Siitä se lähtee, se integraatio. Integraatio on kaksisuuntainen tie!