9. elo, 2015

’Meilläkin on unelma – isänmaasta ilman muita’

 

Suomi on tänä päivänä yhtä unelmaa. Nimittäin ’Meillä on unelma’- mielenosoituksia, joista suurimmat järjestettiin Helsingissä sekä Turussa, joissa kummassakin oli useita kymmeniä osallistujia ja jossa ihmisillä oli unelma paremmasta Suomesta ja rasismivapaasta elämästä.

Niinpä.

Kun minä kuulen sanan ’rasismivapaa’, minä niin sanotusti poistan varmistimen. Sillä ’rasismivapaa’ on verifioitavin faktoin useimmiten todistettavissa vain kommunismin eufemismiksi. Rasisminvastaisuus on siis aktiivista pyrkimystä ujuttaa kommunismi suomalaisen politiikan sisällöksi ja siksi ’Meillä on unelma’- mielenosoituksiin tulee suhtautua terveen isänmaallisesti (eli epäillen kulttuurimarxismin invaasiota).

Mutta halusin antaa mielenosoituksille mahdollisuuden, sillä minä en tuomitse, enkä leimaa ketään etukäteen. Minulle sananvapaus ja demokratia ovat kaiken yhteiskunnallisen toiminnan perusta ja siksi kaikille ja kaikelle pitää antaa mahdollisuus.

Helsingissä sekä Turussa puheita pitivät ainakin SDP:n, Kokoomuksen, RKP:n, PS:n, Keskustan, Vihreiden  ja Vasemmistoliiton edustajat sekä Helsingin mielenosoitukseen Tasavallan Presidentti lähetti terveisensä ja myös kirkon terveiset kuultiin. Esiintyjinä kuultiin Anssi Kelaa, Maija Vilkkumaata ja monia muita Helsingin hipsteriskenen eli kuuluisan ’Kallion Kuplan’ suosimia artisteja.

Jo pelkästään se, että Jukka Kuoppamäkeä, eikä Tero Vaaraa oltu pyydetty esiintymään, sai minut pohtimaan kyseessä olevan epäisänmaallisen aineksen eli ns. Parempien Ihmisten Suivaitsemattoman Suvaitsevaiset kokoontumisajot, joista oikea suvaitsevaisuus on kaukana ja jossa tarkoitus on vain nakertaa maata suomalaisuuden sekä kansandemokratian jalkojen alta. Epäilin siis heti kommunistien salajuonta. Ja vielä niiden kommunistien, jotka elävät rintarinnan Itäkeskuksen ISIS- taistelijoiden kanssa tavoitteena Suomen islamisaatio sekä suomalaisen kulttuurin alasajo.

Mutta en halunnut vaipua epätoivoon, enkä halunnut ennakkoluulojeni vievän pohjaa analyysiltani ja rohkaisin mieleni avoimeksi ja matkustin Helsinkiin sekä Turkuun tarkkailemaan, mitä pitävätkään sisällään nämä ’Meillä on unelma’- mielenosoitukset.

Ja ohessa taisteluraporttini, joka alkaa kuvaraportilla Helsingistä, olkaa hyvä!

Kuten näette, osallistujia on sellaiset 50, vaikka uutisissa puhuttiin yli 10.000:sta paikalle saapuneesta ihmisestä. Kuvan osallistujista suurin osa oli kommunisteja sekä anarkisteja. Iso osa haastattelemistani ihmisistä sanoivat, että tulivat paikalle vain katsomaan kommunisteja sekä muita hippejä, joten ’oikeita’ rasisminvastustajia oli ehkä 20.

Tuolla yleisön keskellä oli myös ainakin yksi anarkistien lippu sekä olin melko varmasti näkeväni yhden henkilön Che Guevara- paita päällään. Tämä tarkoittaa kiistatta sitä, että koko mielenosoitus oli masinoitu nykyistä yhteiskuntajärjestystä- sekä persuja vastaan. On myös oireellista järjestää rasisminvastainen mielenosoitus, johon kaikki rasisminvastaiset ihmiset ovat tervetulleita, sillä juuri tuollainen aiheuttaa sitä negatiivista vastakkainasettelua. Ja tämä lienee tarkoituskin (ja siksi koko mielenosoituksen salainen agenda alkaa paljastumaan).

Voi siis sanoa jo pelkästään tuon yo. kuvan perusteella, että nykyinen rasisminvastaisuus ei nauti kovinkaan suurta suosiota Kansan keskuudessa. Toista se oli meininki ryhdikkäässä isänmaallisten kokoontumisessa Porvoossa tuossa taannoin:

 Ryhmä ihmisiä ja kansanedustaja Olli Immonen Eugen Schaumanin haudalla.

 

Kuten kuvasta näkee, ei oltu hippejä katsomassa, eikä heilunut mustat liput. Oltiin isänmaan asialla ja isänmaallinen liha on jalossa muodossa tässä kokoontumisessa. Ei homolla tavalla.

Kun Helsinki oli koettu, alkoi minulle jo varmistumaan tämän mielenosoituksen salainen agenda. Mutta halusin luonnollisesti empiirikkona varmistaa asian ja matkasin myös Turkuun ’Meillä on unelma’- mielenosoitukseen. Ja voin sanoa, että silmäni avautuivat lopullisesti. Sillä mitäs sanotte tästä:

 

Kuvasta näkee koko suvaitsevaiston perusongelma: he eivät ole valmiita hyväksymään omastaan poikkeavia mielipiteitä. Ja tätä perusasetelmaa vahvistaakseen, kyseinen henkilö vielä plakaatilla julistaa, miten pöyristynyt hän on asiasta. On uskomatonta, että vielä vuonna 2015 täällä Suomessa elää noin kommunismi-ideologian sokaisemia ihmisiä, jotka eivät suvaitse kaikkea ja käytännössä vaativat ennakkosensuurin käyttöönottoa Suomessa vaatiessaan perusteita mielipiteille. Tuossa ei vain ole mitään järkeä, sillä:

  1. Kaikki mielipiteet ovat samanarvoisia, joten perustelut eivät luo mitään eroa mielipiteiden välille.
  2. Vaatimus argumentista on oikeasti vaatimus ennakkosensuurista (sillä mitä ihminen enää viitsii sanoa, jos asiat pitää perustella).

Tässä kuvassa näette loistavasti äärivasemmistolaista vihapuhetta ujutettuna ’rasisminvastaiseen’ mielenosoitukseen:

 Upotetun kuvan pysyvä
 linkki

Kuvassa on nimittäin ainakin Vihreiden sekä SDP:n kannattajia, mutta erityisesti 'No hate, Love'- kyltin viesti on selkeää provokaatiota persuja vastaan. Eräässä plakaatissa luki: 'Älä töni mun kaveria'. Selvästi epädemokraattista ja mukaan ujutettua vihapuhetta, sillä miksi persu ei saisi toteuttaa itseään? Ja tämän piti olla suvaitsevainen mielenosoitus?

Tässä vielä erinomainen otos Turun mielenosoitukseen, jossa oli sellaiset 60 osallistujaa, joista valtaosa oli ihan vaan hengailemassa, kun oli toripäivä:

Kuvasta näette myös, että Karl Marxin kasvot ovat edustettuina mielenosoituksessa ja tämä viimeistään lyö naulan arkkuun: mielenosoituksessa ei ollut kyse mistään rasismista, vaan kommunismista.

On selvää, että koko ’Meillä on unelma’- liikehdinnän taustalla on kommunismi ja viha Suomen Kansaa eli lähinnä perussuomalaisia äänestävää kansanosaa vastaan. Esittämäni todistusaineisto osoittaa tämän kiistatta ja kuin kirsikkana kakussa, tänään oli Turussa nähty mielenosoittajien joukossa myös Che Guevaran kuvalla varustettu t-paita sekä Persian Kommunistisen Puolueen lippu. On siis huomattava myös, että PS:n toritapahtuman peruuttaminen perustui aitoon huoleen kommunistien hyökkäyksestä, sillä kommunistit olivat siellä, Mannerheim paratkoon! Ja kuinka moni nauroikaan tuolle PS:n suojelupoliisin eli SVL:n tekemälle riskianalyysille. Että kiitos vaan oikealle analyysille, sillä tuo analyysi säästi Suomen kansalta verilöylyn, joukkohautojen muodostumisen sekä Sebastian Tynkkysen päätymisen vankileirien saaristoon elinkautisvankien leluksi.

Vieläköhän Suomessa joku väittää, että se vasemmisto ei olisi se todellinen uhka rauhalle? Sillä onhan se nyt nähty, miten häikäilemättömästi kommunistit ja muut anarkistit ovat valmiita tuhoamaan veteraaniemme perinnön sekä lastemme tulevaisuuden.

Minullakin on unelma! Unelmoin vahvasta, urheasta kansakunnasta, joka voittaa tämän painajaisen, jota kutsutaan monikulttuurisuudeksi. Tämä ruma kupla, jossa vihollisemme elävät, poksahtaa pian miljooniksi pikku palasiksi. Elämämme ovat kietoutuneet todella ankarassa ajassa.

Nämä ovat ne päivät, jotka lopullisesti jättävät jäljen kansakuntamme tulevaisuuteen. Minulla on vahva usko kanssataistelijoihini. Me taistelemme loppuun asti kotimaamme ja yhden todellisen suomalaisen kansakunnan puolesta. Voitto tulee olemaan meidän.

Vihollinen tulee kokemaan tuskallisen tappion ja vahvimmat meistä tulevat nousemaan kaikessa kunniassa.Mikään ei voi pysäyttää ideaa, jonka aika on tullut!

Jos me kansakuntana haluamme taistella oikeaa rasismia vastaan, ei meidän tule kuunnella kommunisteja. Ja miksi meidän tulisikaan, sillä eivät SDP, Vihreät, RKP, Keskusta, Kokoomus, Vasemmistoliitto, Persian Kommunistinen Puolue, Suomen Kirkko saati muut kommunistiset propagandayhteisöt edusta Suomen kansaa, eivätkä he edusta enemmistöä, sillä maailman miljardeista asukkaista vain murto-osa äänesti heitä.

Kommunistit edustavat vain kommunisteja. Hyvin yksinkertaista.

Jos me oikeasti haluamme puhua rasismista, tulee meidän antaa puheenvuoro Suomen isänmaallisille voimille. Meidän ei tule antaa ääntä kommunisteille, sillä heiltä on Kansa sulkenut oven ja meidän isänmaallisten tehtävä on pitää se ovi suljettuna, sillä onhan selvää, että kaikki mahdolliset ihmiset esimerkiksi SDP:stä, Vihreistä, Kokoomuksesta, RKP:sta, Keskustasta, Vasemmistoliitosta, PS:sta tai kirkosta eivät vain sovellu rasismia vastustamaan. Mitä siitä nyt tulisi, jos kaikille annettaisiin puheenvuoro? Se on demokratiaa se. Vaaliuurnilla sitten seuraavan kerran, kommarit. Piste.

Meidän pitää antaa puheenvuoro isänmaallisille voimille, sillä isänmaalliset voimat Jussi Halla-ahosta lähtien tietävät, mitä aito rasismi on. Se on isänmaallisten hiljentämistä, se on isänmaallisten mielipiteiden kyseenalaistamista ja se on isänmaallisuuden jatkuvaa väärinymmärtämistä sekä oikeinkirjoituksen vaatimista isänmaallisilta.

Rasismin suhteen isänmaalliset tietävät parhaiten, mitä rasismi on. Kerron esimerkin. Henkilö kertoi minulle, että Kosovosta tullut nuori mies olisi halunnut päästä töihin. Hänet ohjattiin Kelaan ja siellä hänelle todettiin, että ei sinun tarvitse täällä töitä tehdä, vaan anna tilinumero ja yhteiskunta tukee. Kosovolainen oli tästä tietenkin aivan ihmeissään, kun hän haluaa töihin. 

Onko tarina tosi tai ei, se on toinen juttu. Näin nämä asiat koetaan isänmaallisten piireissä ja siksi isänmaalliset tietävät ja tuntevat, mitä se rasismi oikein on. Ja kun kommunistit eivät usko näitä samoja tarinoita, niin se aiheuttaa sitä vastakkainasettelua. Mikä oikeus heillä on olla uskomatta, sillä meillä on kuitenkin sananvapaus? Meidän pitäisi kiihkottomasti keskustella, mitä voisimme tehdä. Kivien heittely ei todellakaan vie asiaa eteenpäin, ainakaan, jos ne kivet eivät osu kommunistien päähän. 

Tuon tarinan edustama positiivinen syrjintä on äärirasismia ja suvaitsevaisuus siis on äärirasismia ja vain yksi rasismin muodoista. Järki käteen. Sillä juuri positiivisen syrjinnän äärirasismi isänmaallista kantasuomalaista kohtaan oikeuttaa sen vaateen, että rasismista tulee puhua isänmaallisten kanssa: he ovat vainottu ja kärsinyt kansanryhmä, he tietävät, miltä tuntuu suomalainen apartheidyhteiskunta.

Ja siksi heitä on kuunneltava, suomalaisia, isänmaallisia, kärsineitä, omiensa positiivisesti syrjimiä. Aika on tullut.

Meilläkin on unelma. Unelma tavallisesta, isänmaallisesta Suomesta. Unelma puhtaasta Suomesta. Unelma isänmaasta ilman muita.