6. elo, 2015

OHJEITA TURKULAISILLE PERUSSUOMALAISTEN PUOLUEKOKOUKSEN LUOMAN UHAN VUOKSI

 

OHJEITA TURKULAISILLE PERUSSUOMALAISTEN PUOLUEKOKOUKSEN LUOMAN UHAN VUOKSI

 

Tämä ohjeistus on laadittu yhdessä turvallisuusviranomaisten kanssa. Tämä on siis hyvin virallinen ohjeistus ja koskee kaikkia ihmisiä, jotka Turussa liikkuvat PS:n puoluekokouksen aikana 8.-9.8.2015.

Osa ohjeesta soveltuu myös noudatettavaksi yo. ajankohdan ulkopuolella.

OHJEET:

 1. Pyri välttämään Turussa olemista kyseisenä ajankohtana. Jos asut vakituisesti Turussa, mene sukulaisiin Turun ulkopuolelle. Tai ihan mihin vaan. Mene mihin tahansa, vaikka Saloon.
 2. Jos kohtaat kadulla persun, vältä suoraa katsekontaktia. Persu kokee katseen helposti provosoivana ja hän aloittaa valituksen siitä, miten persu ei saa kadulla kulkea vapaana ja heitä vainotaan. Tuo valitus on vaarallista kuulijan mielenterveydelle ja siksi suositellaan katsekontaktin välttämistä persun kanssa.
 3. Jos kuitenkin kohtaat persun, älä hätäänny. Jos hätäännyt, persu haistaa sen ja persu uhriutuu välittömästi, sillä valtamedia on PS:n ylläpitämän uhriutusmisdiskurssin mukaan demonisoinut persuja niin pahasti, että tavallinen turkulainenkin hätääntyy. Älä siis hätäänny.
 4. Jos kohtaat Sebastian Tynkkysen, juokse karkuun. Älä katso taaksesi.
 5. Jos kuitenkin kohtaat Sebastian Tynkkysen, pysy rauhallisena, äläkä sano mitään. On nimittäin yhdentekevää, mitä sanot tai teet, niin Sebastian Tynkkynen keksii syyn uhriutua. Yritä kävellä rauhallisesti pois, kuvaa koko tilanne, jotta BB- Sebastian ei voi syyttää sinua esim. uhkaavasta käsien taskussa pitämisestä, sillä Tynkkyselle se on luonnollisesti merkki aseesta ja vasemmistolaisesta väkivallasta. Jos taas levität kätesi näyttääksesi, ettei sinulla ole käsissäsi mitään, niin se tarkoittaa herra Tynkkysen mukaan sitä, että äärivasemmisto yritti lyödä häntä.
 6. Jos näet Sebastian Tynkkysen, huuda lyyrinen varoitushuuto kanssaihmisille. Vaikka sinä olet jäänyt nalkkiin, voit vielä pelastaa muita.
 7. Jos kohtaat Timo Soinin, ei sinulla ole mitään hätää. Anna hänelle nakkimuki ja hän kehrää kuin kissa.
 8. Jos et pääse karkuun ja olet umpikujassa ja joudut keskustelemaan persun kanssa, niin vältä yli kolmen sanan lauseita. Jos puhut liian pitkillä lauseilla, uhriutuu persu välittömästi, sillä kyse on persun mukaan ylimielisestä vasemmistolaishapatuksesta eli sivistyksestä. Yäk. Pysy rauhallisena, puhu rauhallisesti ja yritä löytää pakoreitti.
 9. Jos joudut keskustelemaan persun kanssa, vältä oikeassa olemista, puhu ympäripyöreitä, äläkä missään nimessä katso suoraan silmiin. Jos olet oikeassa, on se persun mukaan mukasuvaitsevan sivistyneistön tapa solvata Kansaa, sillä rationaalinen dialogi on persun mielestä henkilöön kohdistuva loukkaus ja jokainen mielipide yhtä arvokas ja fakta on ns. vittuilua ja sananvapauden halventamista. Paitsi tietenkin persun mielipide on arvokkaampi kuin kenenkään, sillä se on persun mielipide ja se on enemmän oikea. Tämä on erittäin paha tilanne ja tässä tilanteessa mahdollisuudet selviytymiseen ovat heikot. Yritä vain paeta.
 10. Jos tilanne eskaloituu niin pahaksi, että joudut keskustelemaan persun kanssa vastakkainasettelusta, ovat pelastautumisen mahdollisuudet erittäin pienet. Heille vastakkainasettelun lieventäminen tarkoittaa sitä, että heidän kanssaan aletaan olemaan samaa mieltä. Jos et suostu tähän, se olet sinä, joka aiheuttaa vastakkainasettelua ja siksi he ovat todennäköisesti valmiita tönimään sinua ja ehkä jopa lyömään (tietenkin vain lyyrisesti).
 11. Jos ajaudut tilanteeseen, jossa olet pakotettu puhumaan persun kanssa sananvapaudesta, ei inhimillisiä selviytymisen keinoja enää oikein ole. Tämän vuoksi kannattaa välttää ahtaita käytäviä, umpikujaan johtavia katuja. Kulje vain avoimilla alueilla, joissa on paljon ihmisiä, sillä persut pelkäävät tavallisia ihmisiä ja siksi he eivät uskalla enää esimerkiksi toritapahtumiakaan järjestää. Persu tulisi tässä kohdassa joka tapauksessa väittämään, että tavallisilla ihmisillä on sellainen sananvapaus, joka rajoittaa persun sananvapautta. Persulle on turha selittää, että heidän kokemaansa sananvapauden rajoittamista kutsutaan myös vanhanaikaisesti 'eri mieltä olemiseksi'. Persun kanssa ei saa olla eri mieltä, sillä se on loukkaus, mutta heidän raiskausfantasiansa on vain lyyristä puhetta, jota kaikkien pitää sietää, sillä sananvapaus (vain persulle). Omien mielipiteiden perustelemisen sijaan persut vaativat kroonisesti niiden ehdotonta koskemattomuutta. Tällainen pelkuruus yhteiskunnallisen kiistan ja kamppailun äärellä on noloa ja hämmentävää, mutta se on erittäin persua. Hyppää kohtaan 12.
 12. Jos kohtaat persun ja tilanne on sellainen, ettei pakenemaan pääse, on vain yksi tapa selviytyä: buuaus. Mutta ole tämän buuauksen käytön kanssa tarkkana ja käytä sitä vain ja ainoastaan äärimmäisessä hädässä, sillä se on äärimmäisin ja hirvittävin paha, jota voi käyttää persukarkotteena. Buuaus toimii 100%:lla varmuudella ja se lamaannuttaa persun juuri niin pitkäksi ajaksi, että ehdit juoksemaan karkuun, mutta sen seuraukset yhteiskunnalliselle keskustelulle ovat hyvinkin dramaattiset: sillä buuauksen käytön seurauksena joudumme kuuntelemaan viikkotolkulla persulatteuksia vasemmiston aiheuttamasta buuausväkivallasta, miten oikeaa dialogia ei ole, miten islamisaatio etenee, sillä suvakit ja miltei joka päivä Sebastian Tynkkynen kirjoittaisi, miten buuaus pakotti hänet palkkaamaan henkivartijan ja miten buuaus on osoitus vasemmiston halusta eristää ja tappaa kaikki persut ja miten buuaus on pahempaa kuin murha, raiskaus ja kivitys yhteensä ja miten pahempaa olisi vain puheenvuoron evääminen mielenosoituksessa Sebastian Tynkkyseltä, sillä kukaan, ei siis kukaan, evää puheenvuoroa Sebastian Tynkkyseltä. Bitches.

NOUDATA NÄITÄ OHJEITA. NELJÄ OLEELLISTA POINTTIA: PYSY POISSA, VÄLTÄ, PAKENE, BUUAA.

SELVIYTYMINEN ÄÄRIMMÄISINÄ AIKOINA SAATTAA OLLA PIENESTÄ KIINNI, MUTTA NÄILLÄ OHJEILLA AINAKIN SELVIYDYT SUUREMMALLA TODENNÄKÖISYYDELLÄ.

ONNEA MATKAAN, TURKU.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

EDIT. Liittyy tähän uutiseen, jossa PS antaa ohjeita omiensa liikkumiseen Turussa:  http://www.ts.fi/uutiset/turun+seutu/802743/Perussuomalaiset+Nuoret+ohjeistavat+Turkuun+tulijoita+liikkumaan+vain+porukassa