29. heinä, 2015

Me olemme kyllästyneitä teihin, rasistit!

 

-"Tilanne oli täysin kaaottinen, ja oli kaukana kunnioittavasta ja suvaitsevasta ilmapiiristä.

Juontaja yritti keskeyttää Turkkilan, mutta hän vaati saada pitää puheensa loppuun. Pisteet miehelle rohkeudesta. Tämä helsinkiläisen kuplan yritys ajaa alas monikulttuurisuuskeskustelu muuttui farssiksi.

Monikulturismi on yhteiskuntaa hajottava poliittinen ideologia, ja sille saa sanoa ei." 

Näin meille sanoo Sebastian Tynkkynen, PS. 

Herra Tynkkynen on siis ihmeissään, kun tilaisuuteen kultaisen keskitien hengessä (joka oli minusta ihan oikein tehty, sillä joskus on hyvä tehdä toisin kuin kaikki odottavat) puhumaan pyydetty hommarasisti Matias Turkkila saa osakseen buuausta. Tämä on melko veikeää, sillä hetki sitten herra Tynkkynen kauhisteli, miten kenellekään voi tulla yllätyksenä, että vastustamme monikulturismia. No, miten voi tulla kenellekään yllätyksenä, että rasisminvastaisessa mielenosoituksessa buuataan pitkän linjan rasistille? Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa, hyvä Sebastian. 

Ja mietitäänpä hieman historiaa em. lainauksen hengessä:

"Minua ihmetyttää kokonaisvaltaisesti, miksi muslimeilla on niin suuri halu tuottaa kipua heikoimmassa asemassa oleville, kuten eläimille, lapsille ja naisille. Mielestäni tämä kaava on aika selkeä. Miksi musulmaanit hyppelevät munat pystyssä mölähdellen, kun päitä katkotaan tai jotakuta lyödään raipalla?" (Jussi Halla-aho, PS)

"Suomen pakkomonikulttuuristaminen ja islamisoiminen eliitin toimesta tulevat johtamaan tulevaisuudessa kasvaviin konflikteihin ja sisällissotiin maamme sisällä. Tämä on väistämätöntä, mutta tätä eliitti ei ilmeisesti halua ymmärtää." (Olli Immonen, PS)

"Se edellyttäisi pakkosterilisaatiota afrikkalaisille miehille, mikä tehokkaimmin hillitsisi heidän vyöryään maahamme ansaitsemaan nussimalla parempaa elintasoa." (Olli Sademies, PS)

Ja näitä riittää. Kysynkin arvon Sebastian Tynkkyseltä, että missä ovat peräänkuuluttamasi kunnioitus ja suvaitsevaisuus perussuomalaisten puheissa? Missä on sinun ja muiden persujen huoli keskustelun tasosta, kun keskustelun tekijät seisovat teidän omissa joukoissanne? Aivan: sitä ei ole, vaan se huoli katoaa ’maahanmuuttokriittisyyteen’ ja ’en ole rasisti, mutta..’- sekä ’yksityisajattelua’- retoriikan taakse.

Nämä halla-ahot, immoset ja tynkkyset ovat kyllä uskomattoman falskeja keskustelussaan. He itse aktiivisesti ylläpitävät myyttiä 'monikultturismin' vaarallisuudesta, vaikka kyse on heidän itsensä todeksi hellimästä uskomuksesta, jolle ei löydy todellisuudesta mitään evidenssiä - ja sitten, kun sen heille kertoo, onkin kyse siitä, miten 'suvaitsevainen ei suvaitsekaan kaikkea'. Heille ei siis saa sanoa EI. He eivät suostu uskomaan, että monikulttuurisuus sinällään ei ole juuri minkään merkittävä yhteiskunnallisen ongelman juurisyy tai että ideologia nimeltä ’monikultturismi’ ei ole todellinen ideologia ja jota esimerkiksi Suomessa ei kukaan oikea poliittinen toimija pidä agendallaan.

Nämä ’monikulttuurin’ vaaroista energiansa saavat poliitikot eivät tähän päivään mennessä ole kyenneet avaamaan sitä mekanismia, joka muuntaa ’monikulttuurin’ palaviksi autoiksi, raiskauksiksi tai NO-GO- alueiksi. Heille toki riittää esimerkiksi islamin vaaroista evidenssiksi se, että sellaisen rikoksen tekijä, jota ilmenee kaikkialla maailmassa (esim. raiskaus & väkivalta), on muslimi. Logiikka on yksinkertainen: sillä ’tapaus näyttää liittyvän muslimiin eli islamin uskoon eli pahuuden kulttuuri’. Logiikka on helppoa monokulttuurimiesten maailmassa.

Olen itse harjoittanut tätä monomiesten logiikkaa ja pohtinut, että useaan rikokseen näyttää liittyvän myös tekijän ’kaksikätisyys’. Vaikuttaa siis siltä, että ’kaksikätisyys’ aiheuttaa rikollisuutta. Raiskaajat ovat myös lähes poikkeuksetta miehiä, joten teko liittyy ’miehiin’, joten monokulttuurimiesten ’elämän koulussa’ opitun logiikan mukaisesti miehet kai tulisi vain ampua, sillä ’miesten arvot eivät ole yhteismitallisia länsimaisten arvojen kanssa’? Ja hirvittävä fakta on, että jokaisessa autokolarissa ainakin yhtenä osapuolena on auto! Tilastollinen fakta! Miksi me sallimme autojen kulkevan tuolla vapaina meidän veronmaksajien kustantamilla teillä, kun ne autot vaan tappaa? Miksi te holtittoman autopolitiikan kannattajat haluatte tuhota kulttuurimme? 

Ja nämä monokulttuurin miehet ihan oikeasti pitävät itseään kriittisinä ajattelijoina? No, ovat he tavallaan hyvinkin kriittisiä. Nimittäin ajattelulle. Sehän on taatusti jotain vasemmistolaista, yäk.

Tässä kohtaa monokulttuurimiehet myös määrittelevät 'suvaitsevaisuuden' sisällön 'vastapuolta' velvoittavana ehdottomuutena (tämä 'suvaitsevaisuushan' ei ikinä velvoita monokulttuurimiehiä, ainoastaan muita ihmisiä) samalla raamittamalla 'vastapuolen' itse määrittelemänsä 'suvaitsevaiston' sisälle hetkenä, kun faktoilla eivät (jälleen kerran) pärjää ja sitten puhuvat aiheen ohi osoittaen 'vastapuolta' Halla-ahon peräsuolessa vuosikausia olleella sormellaan sanoen:"Katsokaa, suvaitsevainen ei suvaitsekaan kaikkea”. Tämä tehdään ikäänkuin osoittaakseen 'vastapuolen' tekevän jotain väärin ja rumaa (kun rikkovat heidän tekemiään raamituksia ja sisällötyksiään vastaan).

Taudinkuvaan kuuluu myös se, että heidän itse ei tarvitse noudattaa mitään sääntöjä, sillä he ovat itsensä jo alunperinkin asemoineen suvaitsemattomiksi.

Voin kertoa teille salaisuuden, hyvät ihmiset: ei ole olemassakaan absoluuttista suvaitsevaisuutta, joka tarkoittaisi kaiken sallimista ja kunnioittamista. Sellainen suvaitsevaisuus on olemassa vain persujen mielikuvitusmaailmassa, jossa jo pelkästään olemalla eri mieltä 'suvaitsevainen' tekee väärin persun määrittelemää 'suvaitsevaisuuden' olemusta vastaan ja tarkoitus on vain raamittaa tällä tavalla 'suvaitsevainen' 'pahaksi'.

Ja kuvatussa asetelmassa näiden kanssa sitten pitäisi keskustella ja antaa tilaa ja olla sanomatta EI? En ymmärrä, sillä ei noista lähtökohdista voi edes syntyä keskustelua.

Minä kerron nyt, just sulle, Sebastian Tynkkynen: myytille nimeltä 'monikulturismi', joka persujen hellimän olkiukon mukaan on yhteiskuntaa hajottava poliittinen ideologia, saa sanoa ei. Ei tätä ole kukaan kieltänyt. Ikinä. Missään. Mutta ilmeisesti juurikaan millään persujen hellimälle poliittiselle kannanotolle ei saa sanoa 'EI'? Sillä te loukkaannutte aina kuin pikkulapset potalla, jos eivät saa mielestään tarpeeksi kehuja juuri ulostetusta kakkapökäleestään. Teidän jutuissanne, monomiehet, ei ole lainkaan johdonmukaisuutta saati substanssia. Juttunne ovat kannattajillenne toiston kautta ehdollistettua uuskielistä fraseologiaa, joka loppujen lopuksi on pelkkää elehdintää, jonka tarkoitus on vain vaikuttaa puheelta tarkoituksena synnyttää ja ylläpitää kuulijan ennakkoasenteen määrittämiä tunnelatauksia.

Minulla on myös toinen viesti, just sulle, Sebastian Tynkkynen: rasismille saa sanoa 'EI'.

Itseasiassa rasismille ei pelkästään saa sanoa 'EI', vaan sille pitää sanoa 'EI'. Se on jokaisen meistä velvollisuus ihmisinä. Ja sen sanoi tänään minun lisäkseni 15.000 muutakin ihmistä.

Kestäkää se, rasistit.

 

 

Mulla on myös viesti just teille, Halla-aho, Immonen ja muut monokulttuurinne edustajat: tältä näyttää, kun se suomalainen Kansa kyllästyy rasismiinne. Tämä Kansa sanoo: ei kiitos, ei meidän Suomessamme.

Ei ikinä.

Kun te yllytätte ihmiset sanomaan näin…:

"Sitten kun niskalaukaukset tulee taas muotiin tiedän mistä aloitetaan. Kaivetaanko jo saunan taa kuoppa valmiiksi vihervassareille?"

…niin miksi meidän pitäisi sitä sietää?  Me olemme kyllästyneitä. Me ihan tavalliset ihmiset.

Siitä oli tänään kyse.