26. heinä, 2015

'Sotaa tarvitaan, sota puhdistaa tämän maan', tuo perussuomen valkoisempi linja

 

-"Unelmoin vahvasta, urheasta kansakunnasta, joka voittaa tämän painajaisen, jota kutsutaan monikulttuurisuudeksi. Tämä ruma kupla, jossa vihollisemme elävät, poksahtaa pian miljooniksi pikku palasiksi. Elämämme ovat kietoutuneet todella ankarassa ajassa.

Nämä ovat ne päivät, jotka lopullisesti jättävät jäljen kansakuntamme tulevaisuuteen. Minulla on vahva usko kanssataistelijoihini. Me taistelemme loppuun asti kotimaamme ja yhden todellisen suomalaisen kansakunnan puolesta. Voitto tulee olemaan meidän."- (Olli Immonen, PS 25.7.2015)

Näin kirjoittaa meille Olli Immonen.

Kirjoitus on luonnollisesti herättänyt tavoitteensa mukaisesti kohua ja sitä onkin tänään aktiivisesti kommentoitu. Ja syystä, sillä on kuitenkin kyse kansanedustajasta, joka tunnetusti harrastaa vapaa-aikanaan kansallissosialismiin perustuvia roolipelejä Suomen Vastarintaliikkeen kanssa, joka puolestaan on avoimesti kansallissosialistinen ja kaipailee Suomeen vallankumousta, sillä valkoinen rotu on heidän mukaansa uhattuna. Sama kaiku on siis askelten, sillä erotuksella, että herra Immonen on kansanedustaja puolueessa, joka on ohjelmaltaan avoimesti rasistinen ja SVL on lähinnä pikkurikollisten puuhastelua.

Ja juuri tuon eron takia Olli Immosen puheilla on merkitystä.

Oikeasti tuo Immosen puhe on noloa, historiatonta, konfliktia lietsovaa vihapuhetta, jolla ei pitäisi olla sijaa sivistyneessä yhteiskunnassa. Tuo Immosen kirjoitus on esoteerisen metafysiikan läpitunkemaa hömppää, joka loppujen lopuksi realisoituu nyt nähtynä konfliktia kaipaavana älämölönä. Mutta typeryydellä ei ole isänmaata, Olli Immonen, ja sinun typeryytesi ei ole suomalaisuutta. Se on edelleen vain typeryyttä.

Tässä kohtaa laitoin soimaan Inkvisition klassikon 'Sotaa tarvitaan', jotta pääsemme oikeaan tunnelmaan ja jonka sanat sopivat Olli Immosen esoteeriseen hulabalooseen täydellisesti:

-"Sotaa tarvitaan, sota puhdistaa tämän maan, miehet taistelee, naiset työskentelee.

Sota yhdistää, ja me kaikki yhtä pidetään, poistuu työttömyys, se aktivoi.

Sota opettaa, opettaa arvostamaan ruokaa, sitä aina ei saa, se kasvattaa.

Me kuollaan kuitenkin, ja mä kuolen mieluummin, yhteisen asian puolesta.

Olen tosissani."-

Herra Immosen puhe ja politiikka ovat vastaavaa, alkeellista, väkivallalla hekumoivaa, ’elämän koululaisten’ nationalismilarppausta, peruskriteerein pelkkä vapaa-ajan harrastus, joka paljastaa osallistujiensa kaipuun fantasioiden yhteen kansaan, yhteen kieleen, yhteen kulttuuriin. Harmi vain, että valtaosa meistä suomalaisista ei mahdu määritelmän sisälle, sillä sellaista tarkkarajaista suomalaisuuden etnis-kielellis-kulttuurista rajanvetoa ei ole mahdollista tehdä, että enemmistö sen sisään mahtuisi, mutta Immosen narratiivissa sota puhdistaa tämän maan.

Perussuomalaiset ovat sitä mieltä, että kyse on vain edustajansa 'yksityisajattelusta': http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/798507/Ryhmanjohtaja+kohulausunnosta+Kyse+Immosen+yksityisajattelusta

Käydäänpä siis hieman läpi tätä herra Immosen jo tavaksi muodostunutta ’yksityisajattelua’.

Kyseinen kansanedustaja on Suomen Sisun puheenjohtaja, joka on avoimessa yhteistyössä kansallissosialistisen järjestön Suomen vastarintaliikkeen kanssa. Viimeisin yhteistyön hedelmä oli yhteistilaisuus ruotsinkielisen Eugen Schaumanin haudalla, jonka järjestäjä oli äärioikeistolainen Sarastus-verkkolehti, Immonen julkaisi kuvan tilaisuudesta, jossa seisoo ylpeänä Suomen vastarintaliikkeen jäsenten kanssa.

Aiempi tilaisuus oli itsenäisyyspäivän kulkue, 612-marssi joka oli myös Sarastus-verkkolehden järjestämä. Järjestysmiehinä Suomen vastarintaliikkeen jäseniä, Immonen markkinoi kulkuetta ihan muina miehinä, vastaavasti kuin Suomen vastarintaliikekin.

Viime aikoina Immonen on julkaissut kirjoituksia, joissa toivoo "kansallismielistä vallankumousta" ja puhunut siitä, miten "aito kansanmielisyys" olisi vastaisku globaalikapitalismille ja "kulttuurimarxismille".

Kolme huimaa maistiasta, jotta pääsette vielä väkevämmin makuun kiinni, hyvät lukijat:

1. -”Ainoa voima, joka pystyy vastaamaan globaalikapitalistisen järjestyksen haasteeseen, on aito ja periksiantamaton kansallismielisyys, joka ei suostu toimimaan nykyisen globaalin järjestyksen pelisääntöjen mukaan eikä varsinkaan mistään hinnasta taivu tukemaan sitä. Juuri tämän vuoksi globaalin maailmanjärjestyksen ylläpitäjät kokevatkin nimenomaan kansallismielisyyden eli nationalismin kaikista vaarallisimpana ja pelottavimpana uhkana heidän omille päämäärilleen.

Globalistit ovat pyrkineet tekemään kaikkensa kansallismielisen ajattelun demonisoimiseksi ja kitkemiseksi erityisesti kaikkialla läntisessä maailmassa. Tästä syystä kansallismielistenkään ei pidä antaa armoa nykyiselle globaalikapitalismin ja monikultturismin pohjalle rakentuvalle nykyjärjestelmälle ja sitä ylläpitäville tahoille.“-

2. -”Jos haluamme aidosti palauttaa vallan takaisin kansalliselle tasolle, pois ylikansallisten päätöksentekoelinten, monikansallisten suuryhtiöiden ja niitä tukevien poliitikkojen käsistä, on saatava aikaan kansallismielinen vallankumous.”-

3. -”Meillä suomalaisilla on vuosisatoja ollut merkittävä historiallinen tehtävä suojella länsimaista kulttuuria Pohjolassa. Tämän kansallisen mission täyttäminen edellyttää islamilaisen kulttuuri-invaasion vastaisen demokraattisen vastarinnan voimistamista Suomen kansan keskuudessa. En halua sellaista tulevaisuutta maallemme, jossa suomalaiset jälkipolvet joutuvat aloittamaan päivänsä muslimien muezzin-huutojen kaikuessa minareeteista kaupungeissamme.

En myöskään toivo koskaan näkeväni maamme kaduilla varjoihmisen asemaan alennettujen burqaa ja niqabia pitävien naisten massaa. Maamme kaikkien väestöryhmien sukupuolesta, iästä tai etnisestä taustasta riippumatta olisi lähdettävä mukaan islamisaation vastaiseen kamppailuun, sillä vain islamin vaikutusvallan patoaminen Euroopassa takaa meille kaikille inhimillisen elämän edellytykset.”-

Ja tuota retoriikkaa on koko Immosen poliittinen ura täynnä. Mutta tämä on siis ihan vaan yksityisajattelua? Kun ei mitään muuta ajattelua edes ole? Jos koko poliittinen ura on silkkaa vallankumouskaipuuta maustettuna rasismilla ja tuota politiikkaa herra Immonen aktiivisesti lobbaa, niin miten ihmeessä kyse voi olla enää mistään 'yksityisajattelusta'? Ihan sama, mitä ajattelee, kunhan äänestää, kuten Soini käskee?

Sitäkään ei kannata unohtaa, että herra Immosen puheet ovat kuin suoraan toisen valkoisen miehen tuskasta energiansa saaneen, herra Breivikin kynästä, kannattaisi ehkä hieman Suomessakin alkaa pohtimaan, mitä ja minkälaista vihapuhetta me olemme valmiita maaperällämme sallimaan. Absurdia tässä kohtaa on myös se, että herra Immonen on itse aktiivisesti vaatinut estämään islamin uskoisten vihapuhujien saapumista Suomeen (kuten toki ihan oikein onkin, sillä konfliktiin lietsova, ihmisvihaa puhkuva demagogia tuleekin kieltää), mutta itse on kuin Breivik:

 

 

Herra Immonen on nykyään myös YLE:n hallintoneuvoston jäsen, puhuu kuin Breivik ja on valmis sallimaan itselleen sen, minkä muilta kieltää, niin tuntuu uskomattomalta, että tällainen yksityisajattelija pidetään PS:n riveissä mukana kuin hän muka olisi ihan järkevä ja tasapainoinen poliitikko.

Tätä samaa asiaa analysoi Tampereen yliopiston viestinnän ja median tutkimuskeskuksen tutkimusjohtaja Pentti Raittila:

-”…että teksti on retoriikaltaan tyypillistä Immoselle ja kansallismieliselle Suomen Sisulle, jossa Immonen on puheenjohtajana.

Raittilaa kuitenkin kiinnostaa Immosen tekstin ajoitus ja kielivalinta.

Raittila pohtii, onko kyse vain sattumasta, että teksti ajoittuu samalle viikolle kuin Norjassa vietetään neljä vuotta sitten tapahtuneen joukkomurhan uhrien muistopäivää. Raittila sanoo, että Immosen kirjoitus on kuin suoraan Breivikin kynästä.

– Immosen tekstissä on sama ajattelutapa kuin Breivikin manifesteissa. Eri kulttuureista ja etnisistä ryhmistä lähtevien ihmisten yhdessäolo nähdään mahdottomaksi ja oman kansan erityisyyttä ja erillisyyttä suhteessa muihin korostetaan.

Raittilan mukaan teksti on kirjoitettu näennäisen viattomaksi unelmaksi, mutta sen sisällöllä on suora yhteys fasistiseen ja rasistiseen ideologiaan. Siksi sitä ei ole syytä vähätellä.

– Juuri tässä hengessä Breivik halusi toimia, eli toimia monikulttuurisuutta vastaan. Breivikin ja Immosen kohdalla ero on saman ideologian erilaisessa esittämistavassa.”-

Alleviivaan yhtä kohtaa yo. lainauksesta: ”sitä ei ole syytä vähätellä”. Tämä on hyvin, hyvin oleellinen lainaus: meidän suomalaisten ei tule vähätellä tätä historiaamme, kulttuuriamme sekä arvojamme halveksuvaa politiikkaa.

Kun miettii, että Olli Immosella on jo pitkä jatkumo puheenvuoroja, joissa hän unelmoi valkoisen miehen ylivertaisuudesta, vallankumouksesta sekä vieraiden kulttuureiden poistamisesta Suomen etnisesti yhdenmukaisesta maisemasta ja hän tekee em. arvoihin perustuvaa politiikkaa puolueen kansanedustajana, niin ei kyse ole enää mistään yksityisajattelusta: kyse on Perussuomalaisten linjasta. Tämä on hyvin yksinkertaista.

Ja näin ajattelee myös Åbo Akademin tutkija Kimmo Grönlund:

-”Outoa, jos tällaisella linjalla saa jatkaa perussuomalaisessa eduskuntaryhmässä. Mikäli perussuomalainen puolue ei reagoi tähän, se osoittaa, että perussuomalaiset hyväksyy rasistisen ajattelun", hän totesi.”-

Immonen ei juuri kadu: http://www.hs.fi/politiikka/a1305972867757

-”Immonen vastasi Grönlundille uudella Facebook-päivityksellä.  Hänen mukaansa Suomessa ei käsketä kansallismielisiä puolueita erottamaan jäseniään "eliitin vihervasemmistolaisen maailmankuvan loukkaamisen vuoksi.”-

"Itse en peräänny tuumaakaan kansallismielisen Suomen puolustamisen linjaltani. Jos Grönlund kaipaa rajoitettua sananvapautta ja poliittisesti eri mieltä hänen kanssaan olevien vainoamista, hän voisi muuttaa vaikka Ruotsiin", Immonen kirjoitti.”-

Herra Immosen vastaus on mitä tyypillisintä, uhriutuvaa defenssiä: kritiikki on sananvapauden rajoittamista, erimielisyys on vihervasemmistolaisuutta sekä erimieliset voisivat vain muuttaa pois. Jännää on se, että näistä erimielisistä juuri Immosen ei silti tarvitsisi muuttaa pois ja outoa on se ajatus, että ihmisten erittely etnisperusteisesti sekä juuri Immosen sinivalkoisten kriteerein ovat poliittisia tavoitteita, joiden kritisointi on itselleni vieraan logiikan mukaan ’vasemmistolaista’, sillä milloin ihmisarvojen puolustaminen on muuttunut ’vasemmistolaiseksi’? Tarkoittaako tämä siis sitä, että ’oikeistolaiset’ eivät kunnioita ihmisarvoja lainkaan? Tähän toivoisin saavani joskus tarkennuksia.

Näin suomalaisena ja isänmaallisena ihmisenä tuntuu riipivältä, että kansanedustaja lietsoo sisällissotaa, konfliktia monikulttuurisuutta kohtaan, kaipaa vallankumousta ja tuoreimmassa ulostulossaan vielä englanniksi saksalaisen tuontiaatteen innoittamana, sillä ilmeisesti tällä rikkaalla suomenkielellämme ei voida kehittää sellaisia tunnelatauksia, jolla isänmaallisuutta korostavan asiansa voisi esiintuoda.

Herra Immoselle suosittelen lisäksi lukemaan ihan kaiken, oleelliseksi ja tärkeäksi suomalaiseksi mielletyn kirjallisuuden Kalevalasta saakka. Niissä kaikissa arvostetuimmissa, Kalevalassa, Seitsemässä Veljeksessä ja Väinö Linnan kirjoissa pyritään välttämään aseellista konfliktia, pyrkimään rauhaan, tuomitsemaan viha sekä kaikesta huolimatta rakentamaan maailmaa yhdessä. Ne kyseiset teokset ovat kielensä ja maailmankatsomuksensa takia tärkeitä teoksia meidän suomalaisten identiteetin sekä arvomaailman rakentumisessa. Ja tätä asiaa ei herra Immonen ole ymmärtänyt natsilarppaajaystävineen.

Suosittelen todella herra Immoselle sekä hänen Suomen Vastarintaliikkeen ystävilleen kirjastossa käymistä, rauhoittumista ja suomalaisuuteen tutustumista. Tiedän toki, että sinne kirjastoon on joillakin vaikea mennä ilman puukkoja, aggressiota, luotiliivejä sekä hitsauslaseja, mutta kokeilkaa.

Jos teillä on ongelmia lukutaidossa, niin aivan varmasti saatte apua, eikä lukutaidon ongelmat ole enää tänä päivänä sellaisia tabuja kuin ne aiemmin olivat. Rohkeasti vaan, poijjaat, kohti kirjastoa, kohti sivistystä.

Perussuomalaisille sanoisin, kuten Tuomas Saloniemi erinomaisesti tiivistää blogissaan:

-”Joten persut: jos te haluatte olla tavallinen, oikeistokonservatiivinen puolue niin heittäkää vallankumousfantasioivat natsit ulos. Ei se sen vaikeampaa ole.”-

Tämä on tärkeää, hyvät perussuomalaiset, sillä tätä ei ole syytä vähätellä. Ja opettele sinä, Immonen, tavoillemme.

Maassa maan tavalla. Sitä sotaa ei oikeasti tarvita.