29. maalis, 2015

Muslimisaation latentti kansanmurha on nyt! Miksi valtamedia vaikenee?

 

Eurooppa on uhattuna. Sanotaan se nyt näin epäkorrektisti suoraan ja rehellisesti.

Eurooppa on uhattuna vain ja ainoastaan yhden asian vuoksi – ja se asia on islamin usko. Se on hirvittävä usko. Se on hirvittävä tappamisen kultti, jonka ainoa tarkoitus on tuhota länsimainen elämäntapa ja tämä kultti on väistämättä yhteensovittamaton meidän, valkoisten heteroiden arvojemme kanssa.

Ja minä en voi enää olla hiljaa, sillä minä olen nähnyt islamin sielun.

Islamin leviäminen on tosiasia ja tämä leviäminen on luonteeltaan väkivaltaista. Metodi on yksinkertainen: ihmisen aivot korvataan moskeijoissa Koraanilla, jonka jälkeen tiettyjen, myöhemmin tässä kirjoituksessa osoitettujen ennakkoehtojen toteuduttua ihmisestä tulee tuhoamisvimmainen tappokone, joka haluaa meille hyville suomalaisille vain pahaa. Tämän leviämisen metodi on avattu ao. kuvasarjalla (kuvattu tositilanteessa tammikuussa lähellä Helsinkiä vuonna 2015):

 

Kyse on ns. ’muslimisaatio’- metodista. ’Muslimisaatio’- metodin salakavaluus piilee siinä, että se ei vaikuta ympäristöönsä heti tuhoavasti, vaan kirurgisesti operoitu muslimi on ns. ’latenttimuslimi’- tilassa ennen kuin heidän määränsä kunkin valtion asukasmäärissä ylittää 5%:n kriittisen massan, jonka jälkeen latentista muslimiudesta aktivoituu länsimaisille arvoille vieras tappamisen ja kroonisen raiskaamisen kultti. Tämä on hirvittävä fakta, jonka valtamedia haluaa piilottaa Kansalta (mutta minä en vaikene).

Muslimien määrä on räjähdysmäisessä kasvussa ympäri Eurooppaa ja tämän valtamedian hyssyttelemän totuuden pitäisi huolestuttaa meitä kaikkia. Nämä ovat nimittäin hirvittäviä lukemia:

 

Kun ajattelee, että todellisuuden (=Scriptan) mukaan yo. ’muslimisaatio’- operaation aktivoitumisraja on 5%, niin monella maalla alkaa olemaan jo kiire oman pelastautumisensa kanssa. Suomi on jo matkalla kohti Tukholman ’muslimisaation’ lopputulemaa, jossa kaupunkikuvaa määrittävät loputtomat ’NO-GO’- alueet, joihin ei kenelläkään ole enää asiaa ilman raskasta aseistusta sekä islamin uskoa, vaan peli on valkoisen heteron näkökulmasta menetetty.

Tukholma on yksi Euroopan pahimmista muslimisaation pilaamista ghettohelveteistä, joissa valkoinen hetero on tuomittu kuolemaan vain siksi, että on valkoinen hetero. Ja tämä totuus on haluttu meiltä piilottaa, mutta yksi vilkaisu esimerkiksi Rinkebyn kerrostalojen asukkaiden sukunimiin paljastaa muslimisaation edenneen todella pitkälle:

Ja hirvittävintä on se, että näistä JOKAINEN on käynyt läpi yllä kuvatun ’muslimisaatio’- operaation ja ja näistä JOKAINEN on latentti tappaja, joka vain odottaa vapautumistaan. Miettikää, mitä tämä OIKEASTI tarkoittaa? Miksi näistä asioista ei puhuta Suomessa niiden oikeilla nimillä, sillä kyse ON piilevästä, realisoituvasta kansanmurhasta? Ja minun on vaikeaa ymmärtää, miksi media ja poliitikot vihaavat näin heterokansaamme ja sallivat tämän tapahtuvan.

Kun miettii Euroopassa asustavia islamin uskoisia, niin heissä väitetään olevan myös ns. ’maltillisia’ uskovaisia. Tämä on kuitenkin muslimisaation luomaa tarkoituksellista harhaa, jonka todellinen tarkoitus on luoda illuusio islamin maltillisuudesta ja kyse on siis puhtaasta teatterista: tuo julkikuva ei edusta aitoa, oikeaa islamia, vaan kyse ovelasta muslimisaatiohuijauksesta, johon dhimmiytyvät, Tukholman syndroomasta kärsivät länsimaiset heterot (lähinnä vasemmistolaisia sekä vihreitä ns. hyödyllisiä idiootteja, joiden mielestä Suomi kuuluu kaikille, paitsi suomalaisille) ovat langenneet. Tämä muslimisaation luoma harha on myös valtamedian erityisessä suojeluksessa ja juuri siksi muslimisaatiolle on nyt avattu Euroopassa ovi ja tämän vuoksi esimerkiksi vaihtoehtomediat 'Magneettimediaa' ja 'MV'- julkaisua myöten ovat avainasemassa taistelussa muslimisaatiota ja valkoisen heteron dhimmiytymistä vastaan.

On useita viitteitä siitä, miten ’muslimisaatio’- metodin läpikäyneet muslimit ovat aktivoitumassa ja islam on siirtymässä latentista vaiheesta aktiivitilaan. Seuraavaksi listaan muutamia tapahtumia Euroopasta, jotka todistavat kiistatta islamin tuhoavat vaikutukset niin ’muslimisaatio’- metodin zombiefektinä, mutta myös haittavaikutuksista kantaväestön heteropopulaatioon yhä pahenevan masennuksen sekä globaalin lämpenemisen muodoissa:

  1. Alppien lentosurmaaja herra Lubitz: http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1427519671445.html
  2. Rautavaaran perhesurma: http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/73539-voimakas-ulostulo-rautavaaran-turmasta-voin-kuvitella-milta-aidista-tuntunut
  3. Masennukseen käytettävien lääkkeiden määrät kasvavat: http://www.raikasweb.com/wp-content/uploads/2013/02/masennus21.jpg
  4. Globaali lämpeneminen: http://en.wikipedia.org/wiki/Global_warming#/media/File:Global_Temperature_Anomaly.svg

Näiden asioiden merkitys sekä näiden yhteydet tuntuvat ensin absurdeilta, mutta tarkempi tilastollinen analyysi paljastaa hirvittävän totuuden ja tilastollinen analyysi todistaa kiistatta islamin kavalan luonteen. Islam etenee kahden kärjen taktiikalla:

  1. Muslimisaatio itsessään --> Aivojen korvaaminen Koraanilla. Tämä on ensisijainen työkalu islamin etenemän varmistamisen strategiassa.
  2. Ympäristön muokkaus --> Esim. globaalin lämpenemisen aiheuttaminen sekä masennuksen käyttö aseena Kansan eheyttä heikentävänä tuhovoimana.

Kohdan 2 tekijöillä  tarkoitus on vaurioittaa länsimaiden moraalisia- sekä yhtenäisiä kansanhengen perustuksia ja siten tehdä meistä alttiimpia islamin tuhoavuudelle. Maapallon lämpenemisellä islam pyrkii vaikuttamaan masennusta lisäävästi, joka puolestaan aiheuttaa sen, että ihmiset tekevät epätoivoisia tekoja (ja sinällään muokkaavat maaperää helpommaksi ’muslimisaatiolle’ edetä). Tässä on kyse ns. ’ketjutetusta efektistä’ ja nämä asiat ovat tilastollisesti selkeästi todistetut ja islam on siksi selkeä syyllinen maapallon lämpenemiseen sekä masennukseen Euroopassa. Tämä kuulostaa hurjalta, mutta kun ottaa ideologiset lasit päästään ja analysoi kylmän tieteellisesti vain verifioitavia faktoja, ovat näiden tekijöiden yhteydet sekä mekanismit hyvin, hyvin selkeät.

Seuraava kuvasarja tuo esille nämä kiistattomat tosiasioihin perustuvat johtopäätökset (kiitokset Todellisuuskriittiselle Tilastokeskukselle silmiä avaavasta graafista):

 

 

Tämä kuvaaja kertoo totuuden: islam on tuhoamassa Eurooppaa ja meitä siinä samassa, jos me emme nyt reagoi. Väkivallan ja tuhon uhka on todellinen ja tunne pahuudesta on läsnä joka päivä.

Minun on jo nyt vaikeaa kulkea kadulla, kun pelon tunne on niin voimakas ja minulla on vahva ennakoivan hätävarjelun tarpeen tunne läsnä, kun edes näen vilauksen muslimista. Tai edes tummaihoisesta ihmisestä. Tai edes vierasta kieltä puhuvasta. Tai edes erilaisesta ihmisestä. Tai no, edes ihmisestä. Joskus minä pelotan jo itse itseäni. Ja Ja minä pelkään tätä uhan kasvavaa auraa ympärilläni ja sitä, että minä näen totuuden, jota muut eivät näe ja jota valtamedia sekä eliitti pimittävät Kansalta. 

Ja on hetkiä, kun tunnen olevani irti kehostani ja näen itseni ihmiskunnan ylivertaisena älyn ja Kansan tahdon sinivalkoisena temppeliritarina, jolla on hyvän, lihaksikkaan, iholtaan kevyesti öljytyn, valkoisen miehen pelastuksen missio. Ja syyllinen tähän kaikkeen on islam ja vain islam ja vielä kerran islam. Ja tämä on todistettu verifioitavin faktoin ja minä puhun vain verifioitavin faktoin, en muuta osaa, enkä muuta halua.

Kysymys kuuluukin: mitä sinä olet valmis tekemään isänmaasi, valkoisen miehen heterouden ja lastesi puolesta, sillä huomenna meitä ei ehkä enää ole? Pysykää valppaina, pysykää heteroina, pelastetaan isänmaa. Minä pyydän.

Seuraavaksi otan tutkimuskohteekseni islamin vaikutuksen aurinkopilkkujen määrään. Asioista On Saatava Puhua.

 

 

PS. Jakakaa tätä kirjoitusta ja lukekaa 'Magneettimediaa', 'Mitä Vittua' ja 'Scriptaa'. Totuus löytyy, kun vain jaksaa uskoa siihen.