20. heinä, 2014

'Maahanmuuttokriitikot' ja sontalaarimetodin keveys

 

"Tapetaan kaikki."

 

"Rajat kiinni."

 

"Pedofiiliuskonto on kiellettävä Suomesta."

 

"Kaikille maahanmuuttajarikollisille elinkautinen."

 

"Maahanmuuttajien on katsottava Salattuja elämiä, Urheiluruutua ja Kotikatua, jotta sopeutuvat Suomeen. Vain täydellinen assimilaatio kelpaa."

 

"Maahanmuuttajaraiskaajilta munat pois."

 

No niin. Nyt olen minäkin esittänyt vaihtoehtoja. Oletteko valmiita toteuttamaan ehdotuksiani vai haluatteko seistä kehityksen tiellä – ja vielä väittää, etten ehdotuksia ole esittänyt?

Kun kansanedustaja Juho Eerola pohtii nuivien esittämien vaihtoehtojen hidasta etenemää, olemme saapuneet poliittisen Pahkasian ytimeen: http://www.kymensanomat.fi/Mielipide---Sana-on-vapaa/2014/06/26/Maahanmuuttokriitikot+ovat+esitt%C3%A4neet+vaihtoehtoja/2014317537644/69?fb_action_ids=325715160913385&fb_action_types=og.recommends

-”Edelleen tuntuu siltä, että monikulttuurisuus ideologiana on vasemmistolaisten keskuudessa korvannut toimimattomana hylätyn sosialismin. Rakentavakin ehdotus paremmasta maahanmuutosta nähdään rasismina ja äärioikeistolaisuutena, siinä missä vielä 30 vuotta sitten neuvostojärjestelmän arvostelu.”-

Kun ihminen ja kansanedustaja ilmeisen tosissaan latelee tällaista, pääsee ’maahanmuuttokriitikon’ sieluun sisälle. Siinä ei nimittäin ole mitään järkeä ja todellisuudesta he ovat irroneet jo monta tuoppia ja oikeudenkäyntiä sitten. Sillä mikä lienee se myyttinen monikulttuurisuusideologia, jota nämä aina niin toitottavat suu vaahdossa? En ole nähnyt siitä yhtään oppikirjaa enkä tiedä missä sitä voi opiskella.

Oikeasti ’maahanmuuttokriitikot’ ovat luoneet ’monikulttuurisuusideologian’ kaikkialle vaikuttavan voiman olkiukon, jonka avulla he perustelevat itselleen kaiken itseensä negatiivisesti suhtautuvan kritiikin. Se on myös dialogin unohtava sontalaari, johon tungetaan kaikki, joka on ’kriitikolle’ liian vaikeaa hahmottaa: heitetään inhat vastalauseet sinne ja todetaan vastalauseen olevan vain ’monikulttuurisuusideologian’ tuotosta. Tällä sontalaarimetodilla ’maahanmuuttokriitikko’ oikeuttaa itselleen sen, että ei tarvitse kuunnella muita kuin samanmielisiä, pitää vain lukea Scriptaa kuin Raamattua ja tällä sontalaarimetodilla ’maahanmuuttokriitikko’ perustelee itselleen sen, että kaikesta järkiargumentaatiosta huolimatta omista kouristuksenomaisista uskomuksista pidetään kiinni eikä irti päästetä, sillä ’monikulttuurisuusideologia’. Ei mitään muuta. Yksinkertaista ja simppeliä. Ja ehdottoman typerää.

Todellisessa maailmassa täällä Suomessa ’maahanmuuttokriitikoiden’ ehdotukset ovat joko sellaisia, joita jo toteutetaan, tai sitten sellaisia, joita ei oikeusvaltiossa voida toteuttaa.

Mutta voihan sitä jatkaa nuivan logiikan mukaisesti ja ehdottaa mitä tahansa ja sitten vetää sinivalkoisen marttyyrinviitan päällensä ja valittaa, miten ei oteta tosissaan. Mutta niin kauan kuin Suomi on oikeusvaltio ja niin kauan kuin maatamme piinaa sivistys, ei noita nuivien esittämiä vaihtoehtoja oteta tosissaan. Eikä niille pidä muuta kuin nauraa. Ja niin on hyvä.

 

Sillä sinä hetkenä, kun nuivat vaihtoehdot löytyvät normaalilta poliittiselta agendalta, voimme olla varmoja, että se hetki, jolloin länsi alkaa uppoamaan, on tullut.