19. kesä, 2014

Suomen Sisu, nuo vekkulit natsilarppaajat

 

-"Nimenomaan kansallinen ja kulttuurinen itsetuntomme on pohjamudissa jo pitkään jatkuneen itseinhon sekä -ruoskinnan sekä kansakunnan jatkuvan, kollektiivisen, syyllistämisen ansiosta."-

Näin puhuu meille Suomen Sisu, tuo Halla-ahon ja niin monen muun 'isäm maallisen' poliitikon henkinen koti. Jykevää on paatos ja niin kovasti kurjaa on olla suomalainen, tuo valkoisen rodun viimeinen vartiolinnake rotujen sodassa. Elämme kovia aikoja.

Tämä on ihan täyttä kukkua - sillä missä ihmeessä näin verifioidusti todettu, miten tämä 'pohjamudissa olo' on mitattu ja millä perustein tämä on määritelty? Ei minulla ainakaan ole kansallinen itsetunto mitenkään pohjamudissa ja minä olen suomalainen, valkoinen hetero, joka on ylpeä suomalaisuudestaan!

Perusprobleema näillä SS- miehillä lienee se, että kun kaikki eivät piittaa heidän lapsenomaisesta kouristuksesta menneisyyteen ja vanhoihin hyviin aikoihin, kun mies sai olla mies ja musta mies vain näyttelyesine, niin se tarkoittaa sitten kansallisen itsetunnon olevan pohjamudissa. SS- miehille tiedoksi: älkää yleistäkö. Jos me hyvät ihmiset nauramme teidän kansallismieliselle ja rasistiselle oireilullenne, se on ihan oikeutettua. Jos te käyttäydytte kuin rasistinen natsimoukka, niin teille nauretaan edelleen ja teitä tullaaan edelleen kutsumaan rasistisiksi natsimoukiksi. On aivan sama mitä ohjelmiinne kirjoitatte, jos käyttäydytte kuin pelokkaat kakarat ja kutsutte sitä 'moderniksi kansallismielisyydeksi', me hyvät ihmiset nauramme teille edelleen.

Teidän toinen perusprobleemanne on se, että te itse syyllistytte omalla käytöksellänne 'oman kansallisuuden ja kansalaisten häpeämiseen sekä halveksintaan' vaatimalla yksinoikeutta suomalaiseen identiteettiin. Me hyvät ihmiset sentään tyydymme solvaamaan rasisteja, mutta te solvaatte suomalaista enemmistöä sanomalla, että olemme vääränlaisia suomalaisia, kun meitä ei kiinnosta rotuoppinne eikä tarjoamanne kulttuurirasistinen pseudoisänmaallisuutenne, joka on pelkkä savuverho vähemmistöjen solvaamisen oikeuttamiseksi.

Oikeasti mitään yhtä ja tarkkarajaista ’suomalaisuutta’ ei edes ole olemassa, vaan ’suomalaisissa’ kyse on joukosta saamelais-ruotsalais-venäläisiä kansoja, jotka ovat eristyneet tänne kauas Pohjolaan. Tälle ’suomalaisten’ alaluokalle sitten keksittiin nationalismin nousukaudella uskotella Venäjän valtion toimesta, että ’kyllä te olette ihan oikea Kansa’ Suomen alueen irroittamiseksi ruotsalaisuuden vaikutuksen inhasta ikeestä ja vaikutusvallasta. Kirjoitettiin ’kansalliseepokset’ ja luotiin tarinoita, joiden varaan rakennettiin suomalaisuuden myytti. Näiden tarinoiden kirjoittaja oli varmasti aikansa desantti/dosentti ja hän onnistuikin tehtävässään upeasti. Myytti oli luotu.

Venäjän romahdettua nämä kylmän Pohjolan tuoreet sinivalkoiset hölmöt sitten uskoivat oikeasti siihen propagandaan aivan kuin nykyajan ’maahanmuuttokriitikot’ nielevät kaiken ja julistautuivat itsenäiseksi. Mitä se itsenäisyys on tuottanut? Kuten eräs ystäväni vastasi tähän: ”Timo Soinin, Ulla Appelsiinin ja Jussi Halla-ahon - Jytkyn, Hompanssit ja Magneettimedian. Palautetaan tämän ’kansan’ maine lakkauttamalla suomalaisuus ennen kuin se lopullisesti degeneroituu persujen ja hompanssien psykoottiseksi vainoharhaisuudeksi ja mielivallaksi”. En voi kuin ottaa hatun päästäni ja todeta nöyränä: olen 100%:sti samaa mieltä.

Otetaan me, tavalliset suomalaiset, vastuu Suomesta. Suomi on aivan liian hieno maa pilattavaksi tuolla suomalaisuudella, joka perustuu valheellisiin myytteihin ja jossa oleellisimpia asioita omassa 'politiikassaan' on eroavaisuuksien osoittamisesta energiansa saava sisäsiittoinen nationalismi.

Noissa sinivalkoisissa SS- joukoissa ei ole mitään oikeampaa ja aidompaa suomalaisuutta. Olette sotaa kaipaava natsilarppaajien joukko, joka haluaa uusintaa sodan sankaritarinoita pääsemällä vähän tappamaan ja joille aseet ja voimankäyttö ovat isänmaallisuusfantasiointinnin lopullinen erektio.


Pysykää poissa, SS- joukot, me suomalaiset häpeämme teitä, emme itseämme.

 

 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tekstissä oleva lainaus on kotoisin täältä: http://jannemuhonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/153911-suomen-sisu-ei-ole-rasistinen-jarjesto