13. touko, 2014

Sinivalkoinen Mordor, jota Suomeksi kutsutaan

 

Asioista on saatava puhua - ja vielä niiden oikeilla nimillä. Näin olen monta kertaa kuullut sananvapaudesta huolissaan olevan poliitikon sanovan. Huolissaan. Otsa kurtussa. Aivan kuin tosissaan uskoisi, ettei Suomessa saisi asioista puhua.

Ja siinä samassa tämä sananvapaudesta huolissaan oleva poliitikko ei ymmärrä, miksi on jokseenkin erikoista vaatia, että rasistia ei saisi kutsua rasistiksi. Sillä rasistia pitää tässä maassa kutsua termillä ’maahanmuuttokriitikko’. Mutta kun asioista tulisi puhua niiden oikeilla nimillä, joten meidän kaikkien – media mukaan lukien – tulisi kutsua rasistia vanhalla, aidolla, toimivalla termillä ’rasisti’. Ruma sana on sanottava sellaisena kuin se on. Muuten me kadotamme jotain suhteessamme todellisuuteen.

Mutta niin pahaksi on poliittinen korrektius Suomessa päässyt, että rasistia ei kutsuta rasistiksi. Suvaitsemattomuuden agenda on jo voitolla, kun muslimien keittäminen on validi mielipide, homoja voi pitää julkisissa kannanotoissa luonnottomina perversseinä tai Vihreiden kansanedustajien raiskatuksi tulemisen toivominen on hassun hauska kannanotto. Ja tämä tapahtuu ilman, että aiheesta käytäisiin mitään todellista debattia median saati poliitikkojen toimesta – sillä suvaitsemattomuuden ja rasismin agenda ON jo niin valtavirtaistunut, että me emme meinaa enää tunnistaa rasismia emmekä enää helpolla tunnista parodiaa parodiasta.

Oireellista on, että rasistiksi ei saisi kutsua, rasismia ei haluta kohdata eikä edes selvissä tapauksissa rasismia saisi kutsua juuri sillä termillä kuin pitäisi. Ja silti: ’Asioista On Saatava Puhua’. Media haluaa olla vain puolueettoman mukavasti poliittisesti korrekti ja medialla on toki sinällään jalo tavoite pyrkiessään tuomaan esille tasapuolisesti erilaisia mielipiteitä koko mielipideavaruudesta. Median on myös aina pohdittava, mistä löytyy se maaginen ’kultainen keskitie’ ja kaikessa tekemisessään heillä on jatkuvan tasapainoilun haaste, jotta ei joudu puolueellisuudesta syytetyksi. Ei se median työ helppoa ole nykyisessä tiedon määrässä sekä klikkauskulttuurissa, en sitä edes epäile.

Tässä kohtaa on toki yksinkertaisia, mediankin toimintaa helpottavia perusperiaatteita:

Rasismi EI ansaitse oikeutta journalistiseen tasapuolisuuteen. Ikinä.

Rasismi EI ole hyväksyttävä kannanotto. Ikinä.

Suvaitsemattomuus EI kuulu tasapuolisen keskustelun agendalle. Ikinä.

Kukaan ei myöskään kyseenalaista Jammu-sedän kutsumista pedofiiliksi ja rasistia pitää yhtälailla kutsua yksinkertaisesti rasistiksi. Aina.

Rasismi ei ole arvona lähtökohta vaan ihmisarvojamme vastaan. Aina.

Silti media edelleen tyytyy kutsumaan rasistia ’maahanmuuttokriitikoksi’, täsmälleen kuten rasistit ovat varta vasten toivoneetkin. Ja siinä samalla homoja saa kutsua perversseiksi, sillä mielipide, keskitie ja tasavertaisuus. Tässä on se perustavaa laatua oleva probleema lopputulemana, että kun rasistia kutsutaan jatkuvasti ’maahanmuuttokriitikoksi’, luodaan tunnelmaa rasistinen agitaation olevan hyväksytty, asianmukainen, hyvin jäsennelty mielipide muiden joukossa ja eri mieltä oleminen on tässä kulttuurissa vain ääriliikkeiden lällätystä, sillä pitäähän sitä ’kritiikkiä’ saada esittää ilman rasistiksi tuomitsemista. Ei kukaan halua tulla leimatuksi rasistiksi, siksi keksittiin ’maahanmuuttokritiikki’. Ja media ja kansa ostivat tämän. Mukisematta. Eikä media edelleenkään kyseenalaista tätä, vaan hommalainen retoriikka on valtavirtaistunut ja rasismia ei yhtäkkiä olekaan, on vain ’maahanmuuttokritiikkiä’. Ja ehkä muutama kaljasieppo äärioikeistolainen väkivallantekijä. Ei mitään nähtävää.

Vähättely ja asioiden hämärtäminen ovat vanhoja kikkoja, joilla asioilta riisutaan arvolataukset pois. Ja rasisti voi jatkaa matkaansa ’maahanmuuttokriitikkona’ vakavasti otettavana poliitikkona ja mielipidevaikuttajana. ’Asioista On Saatava Puhua’. Tavalla, jonka rasisti määrittelee.

Karmeinta tässä on se, että ihan normaalista ihmisoikeuksien puolustamisesta on tässä keskustelun diskurssissa tehty ääripään mielipide. Ihmisoikeus on siis tässä rasistien sanelemassa maailmassa yhtäkkiä vain yksi mielipide muiden joukossa.

Asioista On Saatava Puhua’. Kunhan sen tekee oikeassa diskurssissa, oikealla tematiikalla ja oikealla retoriikalla. Oikeaa sen olla pitää, sinivalkoista fasismia Kansa kaipaa ja media komppaa. ’Asioista On Saatava Puhua’ – toki vain rasistin määrittelemällä tavalla.

Tällaisessa maassa me elämme. Vuonna 2014.

Tällaisessa maassa voivat kansanedustajat rikkoa lakia toistuvasti kiihottamalla kansanryhmää vastaan ja todeta tuomioidensa jälkeen kyseessä olevan ajojahdin, muutaman ihmisen mielipiteen sekä mielipiteen rajoittamisen. Mitä muuta tämä on kuin lain ylenkatsomista ja hyväksyttyä kansalaistottelemattomuutta – mutta samaa ei sallittaisi Sini Saarelalle, sillä väärä asia, väärä aate, väärä sukupuoli?

Tällaisessa maassa voivat homofobistiset julistaa vapaasti homovastaista sanomaansa televisiossa a’la Hetero Pride. Eivät nämä ylpeät heterot tietenkään homovastaisia olleet – he vain sattumalta perustivat koko sanomansa siihen, että homot homottavat ja homosaatio on totta. Olisi ehkä voinut julistaa sitä hyvää, kristillistä heterosanomaakin, jotta olisi selvinnyt heterouden olevan muutakin kuin ei-homoutta. Media ei toki kriittisesti suhtautunut tähän(kään) ilmiöön, vaikka tapahtuman järjestäjän Jani Salomaan (PS) ajattelun tapaa, muotoa ja sisältöä voi kukin arvioida tästä:

 

 

Ei tietenkään ole kyse homofobiasta, ei tietenkään! Mutta heteroa syrjitään ja sorretaan ja ’homo tyrkytys’ se on paha ilmiö! Mutta kultainen keskitie ja tasapuolisuus, sanoo media.

Tästä asiasta kirjoitin jo aiemmin Paljastettuun: http://www.paljastettu.fi/276988548/1487673/posting/hirvisaari-ja-pikkubreivikien-uuden-fasismin-kaipuu

Muistutuksena vielä kerran: hetero voi olla ilman viittamista homoihin, homotukseen tai kuuluisaan termiin ’homosaatio’. Heterona voi olla ihan sillee – miten sen nyt sanoisi – no, olemalla hetero. Tiedättehän, kun mies ja nainen tapaavat, katsovat toisiaan syvälle silmiin ja sitten asiat johtavat toiseen ja kolmanteen, tiedättehän, siihen heterorakkauden kuumimpaan ja halutuimpaan tekoon. Ei tule ’homosaatio’ väliin tässä pilaamaan heterouden kauneutta! Rohkeasti vaan, luunkovan heterosti heterolla tavalla! Kuten meillä päin sanotaan: "Melaa mekkoon!"

Homofobia nykyisen kaltaisena sinällään ei ole välttämättä kovinkaan vanha ilmiö ja juontaa juurensa oikeistolaisen politiikan huolesta homostelun rappeuttavasta vaikutuksesta Kansaan ennen toista maailmansotaa: http://yle.fi/uutiset/tutkimus_miesten_homosuhteet_yleisia_jo_ennen_sotia_suomessa/7032073

 

-”…mukaan homoseksuaalisuuden tuomitseva asenne alkoi nousta 1930-luvun oikeistolaisena aikakautena. Syynä asennemuutokseen oli natsi-Saksasta Suomeen rantautunut ideologinen käsitys siitä, että homoseksuaalisuus olisi tarttuvaa.”-

Homofobisen liikehdinnän alkuperästä voi kuka tahansa miettiä, mikä on ylpeiden heteroiden maailmankuva ja minkälaisessa Suomessa näiden herrasmiesten Suomessa elettäisiin. Sieg Heil, huutaa ylpeä hetero, eikä ymmärrä edes hävetä.

Homovastaisen agendan toinen naurettavuuden ulottuvuus paljastui taannoisessa ’Islam-illassa’, jossa Simon Elo ja Olli Immonen niin urheasti puolustivat homojen oikeuksia. Siis tuomitsivat islamin uskon, joka heidän mukaansa on homojen suurin uhka ja muslimit ne vaan tappavat homoja – ja demarinainen vain nauroi taustalla. No, en ihmettele demarinaisen naurua: sen verran väärässä herrat Elo ja Immonen tapojensa mukaan olivat ja hieman veikeästi tuomitsevat islamin homojen huonosta kohtelusta, sillä homoja kohdellaan KAIKKIALLA maailmassa huonosti – Ugandan, Venäjän, Nigerian ja Intian homot sanovat ’Moicculi’ tässä kohtaa näille homojen oikeuksista huolestuneille – ja islamin demonisoiminen tässä kontekstissa osoitti vain sen, mikä herroilla on agendalla: lietsoa muslimien vastaista ilmapiiriä myös Suomessa. Mistään muusta ei Immosella ja Elolla ollut kyse. Perus rasismia, siis. Ja tämä siis Suomessa vuonna 2013 median suosiollisella avustuksella.

Mutta ’Asioista On Saatava Puhua’.

Tällaisessa maassa Jussi Halla-aho, jonka PITÄÄ saada kutsua islamia pedofiiliuskonnoksi, on naisten lehtien sivuilla kertomassa hymyssä suin perhe-elämästään. Lutuista ja söpöä on. Silti kannattaisi muistaa, minkälaisesta genren älystä on kysymys:

Vanha klassikko <3 :

 

Mutta kultainen keskitie, mielipide ja tasapuolisuus. Ja näin tehdään suvaitsemattomuudesta ihan valtavirtaa, aivan hyväksyttävä mielipide muiden mielipiteiden joukossa.

Jussi Halla-ahon koko ’poliittinen ura’ kietoutuu pakkomielteiseen tarpeeseen solvata maahanmuuttajia ja erityisesti muslimeita. Tästä aihealueestahan Mestari on kirjoittanut pääasiassa koko suomalaisen 'maahanmuuttokritiikin' Scripta- nimisen Raamatun, johon suhtaudutaan uskovaisen vakavuudella: SE selittää kaiken ja SIIHEN voi aina viitata kuin Totuuteen. Tämä ei toki ole Halla-ahon vika, että valkoisen rodun kohtalosta huolestuneet Kunnon Kansalaiset Breivikistä lähtien uskovat Scriptan raamatulliseen sisältöön, mutta tuskin mikään muu on ollut herra Halla-ahon tavoitteena, joten hommahan etenee halutulla tavalla. Koko Halla-ahon ’ura’ on vihan, pelon ja rasismin lietsontaa, jota media ei kyseenalaista, sillä sehän on vain sitä ’maahanmuuttokritiikkiä’, jonka media on ostanut ja hyväksynyt. Ja näin rasistit määrittelevät jälleen keskustelun - ja Me Naiset kiittää.

Tällaisessa maassa James Hirvisaari voi puhua aivan mitä sattuu ilman, että media suhtautuisi tähän millään tavalla kriittisesti, sillä sananvapaus ja kultainen keskitie.

Herra Hirvisaari kirjoittaa: -“Pitäisikö noita alkukantaisten viettiensä vallassa olevia raakalaisia jotenkin ymmärtää ja heidän tekonsa hyväksyä? Mielestäni heidät ja heidän rikolliset tekonsa ja rikollinen viidakkokulttuurinsa pitää tuomita ankarasti. Mutta nuo prosenttiluvut ovat valtavia – pitäisi todellakin puhua jo geneettisestä (tai kulttuurigeneettisestä) ominaispiirteestä, koska (joukko)raiskailu näyttää olevan sillä suunnalla maan tapa ja jopa kansanhuvi.”-

Ja sitten pohtii:- "Rikollisuuden syiden pohtiminen ei ole rikollista."-

Ei olekaan. Mutta kun sen tekee leimaavalla, alentavalla ja rasistisella tavalla, joka on omiaan heikentämään maahanmuuttajan mahdollisuuksia sopeutua Suomeen, niin sitä EI tarvitse yhteiskuntamme sietää. Asioita VOI pohtia ilman selkeää rasismia. Mutta ei herra Hirvisaari oikeasti edes ole kiinnostunut mistään raiskatun asemasta. Hän haluaa vain ruokkia vaalikarjaansa rasistisella rehulla, jota tämä karja syö halukkaasti.

"Mutta nuo prosenttiluvut ovat valtavia".

Tähän vielä muistutuksena nuo valtavat prosenttiluvut a'la Jussi Saarelma:

-"No, raiskaustilastoihin:

Sinä puhut koko ajan prosenttiluvuista, enkä keksi muuta syytä kuin lietsoa katteetonta pelkoa kannattajissasi. Raiskausmäärät ovat Suomessa sen verran matalia, että parikin tapausta voi muuttaa suhdelukuja huomattavasti. Senhän sinä tosin varmaan tiedätkin, sillä jo siteeraamassasi lähteessä sanottiin, että "kun mukaan luetaan myös seksuaaliseen tekoon pakottaminen ja tavallinen raiskaus, ulkomaalaisten osuus putoaa 24 prosenttiin."

Jostain syystä et kuitenkaan tätä kappaletta lainannut, vaan päädyit puhumaan 40%:sta. Tuo ulkomaalaisten 24% osuus törkeistä raiskauksista, raiskauksista, niiden yrityksistä ja seksuaaliseen tekoon pakottamisista vuonna 2007 (yhteensä 104 tapausta, lähde: http://www.stat.fi/.../syyttr_2007_2008-11-13_tau_004.xls) oli laskujeni mukaan noin 25 henkilöä.

25 henkilöä.

Kun miettii, että tuohon lukuun sisältyy KAIKKI Suomen ulkomaalaiset, en voi ymmärtää minkälaisilla maahanmuuttopoliittisilla keinoilla olisit ehkäisemässä pariakymmentä raiskausta vuodessa, varsinkin kun merkittävä osa niistä tapahtuu Euroopan kansalaistenkin toimesta.

On mielestäni todella huolestuttavaa ja arveluttavaa, että heittelet tälläisiä yleistyksiä ja vihjailuita, etkä edes korjaa seinälläsi avoimen rasistisia kannanottoja "mokkakorvista" ja somalialaisista.

Sallinette että siteeraan tuoreimpia raiskaustilastoja vuodelta 2012:

Kaikki törkeät raiskaukset, raiskaukset, pakottaminen sukupuoliyhteyteen ja kaikkien näiden yritys: 191 kpl

Ulkomaalaisten osuus: yhteensä 58. Eurooppa 17, Aasia 19, Afrikka 15 - joista somalialaisia 7.

Kun nyt puhutaan kymmenien ja satojen tuhansien ihmisryhmistä, onko niin kaukaa haettu toive, että oltaisiin tekemättä yleistyksiä vajaan kahdenkymmenen rikollisen takia? Seitsemän somalialaisen seksuaalirikollisenko takia on ihan ok vihjailla kansanedustajan seinällä hänen puuttumatta asiaan?

Odottaisin kansanedustajalta paljon parempaa."-

Kun Suomessa asuu muutama satatuhatta ulkomaalaista, on muutaman kymmenen rikollisen käyttäminen maahanmuuton demonisoinnissa ihan vain sitä itseään: rasistista propagandaa, jota ei oikeuta mikään ja joka aivan oikeutetusti terveen yhteiskunnan toimesta tuomitaan.

Myös muissa rikoksissa maahanmuuttajilla on huikea yliedustus: sillä pienissä määrissä yksikin teko on prosentuaalisesti merkittävä. Vai mitä meidän pitäisi miettiä esimerkiksi belgialaisten kyvystä sopeutua Suomeen, sillä heillä on selkeä yliedustus rikoksessa 'kiihotus kansanryhmää vastaan'. Pahaksi ovat belgialaiset Suomessa päässeet. Sarkastinen hymiö tähän kohtaan.

Asioista On Saatava Puhua’. Hirvisaari on vain rasistinen huomiohuora. Ei muuta.

Tällaisessa maassa halutaan hirvittävällä vimmalla saada mustamaalattua islamin usko ja jotenkin vakuuttaa, että Meidän kulttuurimme on uhattuna näiden islaminuskoisten toimesta, sillä raiskaukset ja homojen kuolemantuomiot. Ja siksi tällaisessa maassa ihan tosissaan ehdotetaan Timo Soini etunenässä Päivi Räsäsen kompatessa päätään nyökytellen taustalla, että pitäisi pakolaisten ottamista ja maahanmuuttoa ohjata kristittyihin maihin – sillä oletuksena on, että kristityistä maista tulijat mystisesti, itselleni vieraista syistä sopeutuisivat paremmin Suomeen. Tässähän ei luonnollisesti ole mitään järkeä, sillä kristityt ja isänmaalliset nationalistit saivat viime vuosisadallakin tuotettua kymmenien miljoonien ihmisten ruumisröykkiöt, jotenka missä oli kristittyjen lempeys tuolloin? Ei ihmistä saati ihmisryhmää pysty selittämään auki uskonnolla ja on vain rasistisesti leimaava sekä ihmisiä eristävä vaikutus uskonnon painottaminen ihmisen käytöstä selittävänä tekijänä. Kyllä homofobian ja raiskaamisen selittävät tekijät ovat jotain ihan muuta kuin uskonto. Ugandan, Suomen, Venäjän, Nigerian ja Intian homoja pieksevät moraalipoliisit sekä raiskailevat rikolliset sanovat ’Moicculi’ tässä kohtaa kaikille kristinuskoa ylevöittäville sekä islamia demonisoiville isänmaan ystäville. Ei tarvita Jeesusta saati Allahia avuksi lihanuijan käyttöön pimeillä kujilla. Mutta ’Asioista On Saatava Puhua’. Älkää IKINÄ unohtako tätä.

Tällaisessa maassa halutaan syyttää kiihottamisesta kansanryhmää vastaan täysimääräisesti tapauksissa, jossa äärivasemmistolainen toimija kiihottaa ihmisiä esimerkiksi kansallismielisiä politiikkoja vastaan ja vielä ilmeisen tosissaan: http://www.verkkouutiset.fi/politiikka/saarakkala_vasemmisto-12837

 

Muistattehan lisäksi Suomen Sisun ohjelmasta kohdan:

-”Sanan-, ajatuksen- ja omantunnonvapaudet ovat jo sinällään arvokkaita, mutta erityinen painoarvo niille tulee yhteiskunnallisen kehityksen valvomisessa. Sananvapauden rajoittaminen ja riistäminen radikalisoivat turhan vuoksi, joten ei saa olla yhtäkään asiaa, josta ei saisi puhua tai jota ei saisi arvostella.

Totuutta ei saa uhrata poliittisen korrektiuden alttarille. Rajoittamattoman sananvapauden vastapainona pitää jokaisella olla vastuu sanomisistaan. Mielipidevaikuttajat eivät saa jäädä rangaistuksetta, mikäli he ovat vilpillisesti sanavapautta hyväksi käyttäen vahingoittaneet yhteiskuntaa tai sen jäseniä.”-

Yksinkertaisesti ja lyhyesti: vain hyvät, Kansallismielisen Kansankongressin määrittelemät aiheet ovat sallittuja. Muut: kuolkaa.

Joko näitä ’isänmaallisia’ saa kutsua ihan vaan natseiksi? Sillä ’Asioista On Saatava Puhua’.

Minulle on täydellisen yhdentekevää mitä ääriliikkeitä Suomesta ikinä löytyykään, niin ne pitää tavalla tai toisella saada tungettua takaisin kivenkoloihinsa, sillä mikään ääriliike ei ole yhteiskunnalle hyväksi - on sitten nationalistinatsi, kommari, islamisti tai pikku poikia viettelevä äärikatolinen.

Mutta jos/kun Suomessa elää ja voi hyvin oikeistolainen populismi persnatseiluineen ja äärioikeisto hilluu ihan oikeine ihmisiin kohdistuneine väkivallantekoineen, niin missä on huoli tästä oikean laidan toisiaan ruokkivasta kombinaatiosta? Vai saavatko nämä junttifasistit sitten hillua aivan oikeutetusti ja vapaasti uhmata kaikkia suomalaisia perusarvoja, sillä scriptakulttilaisuus ja lehdistön Halla-ahon peräreiän ympärillä tapahtuva nuolentaseremonia ovat jo niin mainstreamia?

Ihan oikeasti: kansanedustajatasollakin on ihan tosissaan ehdotettu kansallismielisten kanssa eri mieltä olevien tuomitsemisesta kansanryhmää vastaan kiihottamisesta, mutta samaa pykälää ei tule soveltaa vasemmistolaisten suojaksi (vaan tarkoitus on nimenomaan kriminalisoida moiset epäisänmaalliset ajatukset) - ja minusta tämä on selvä signaali siitä, mihin suuntaan Suomi on vajoamassa. Oikealle puoltaa ohjaus, sanoisin.

Eikä tuossa 'vajoamisessa' ole kyse mistään ääriliikkeestä, vaan yksinkertaisesti kaltaiseni hyvinvoinnin läskistämän keskiluokan luisumisesta persnatseiluun, jossa erilaisuus on rikos sekä torjuttava uhka ja rasismin vastustaminen on äärivasemmistolaisuutta ihmisoikeuksien puolustamisen sijaan. Kun lisäksi alamme julkisessa keskustelussa olemaan sitä mieltä, että puhuminen etnisistä puhdistuksista, somalien raiskausgeeneistä sekä ’breivikistien’ halusta tappaa juuri sinun lapsesi, ovat kaikki kiihottamista kansanryhmää vastaan, olemme saapuneet lopullisesti Pahkasikaversioon isänmaallisten Mordorista. Ja sieltä ei enää paluuta ole. Ja TÄSTÄ minä olen huolissani. En ääriliikkeistä sinällään, vaan hiljaisesta siirtymisestämme sinivalkoiseen Pahkasikatodellisuuteen: siitä minä olen huolissani, sillä se koskee meitä kaikkia. Ja erityisesti vähemmistöjä, erilaisia, homoja, vähemmistöjä, niitä, jotka eivät sovi määriteltyihin Hyvän Ihmisen raameihin.

Tässä Mordorissa salaliittoteoriat NWO, kulttuurimarxismi, ZOG sekä Elvis ovat vakiintuneet osaksi normaalin keskustelun agendaa ja vain valkoinen on kyllin hyvää. Tässä Mordorissa voidaan nostaa syyte J.R.R Tolkienia vastaan, sillä hän kirjoitti todella rumasti ’örkkien’ kansanryhmästä. Tässä Mordorissa mielikuvituskansanryhmätkin ovat nimittäin lain suojaamia kansanryhmiä. Aivan kuten ovat ’breivikistit’, ’perussuomalaiset’, isänmaalliset’ sekä ’rasistit’.

Tämä Mordor uskoo kuin totena siihen, että on olemassa myyttinen kansa, jota veri yhdistää ja että Suomen maata kansoittaa Aito, Parempi Ihminen ja siksi en ihmettele tämän Mordorin halua suojella satujen mielikuvituskansanryhmiään – sillä tämän koko isänmaallisen Mordorin perusta on sinivalkoista satua, jonka pimeydessä aamussa ei ole sarastusta.

Tämä Mordor on jo pian valmis. Ja suomalainen media seuraa hiljaa vieressä.

Tästä on kyse. Enkä minä halua elää sinivalkoisen KKK:n Suomessa. Siis siinä, jossa saa vähän tappaa, sillä keskitiellä musta erottuu liikaa valkoisesta.

Mordorissa asioista saa toki puhua. Mutta vain niistä Oikeista Asioista. Niistä, joista minä en edes halua puhua.