12. maalis, 2014

30:ntä pakolaista 'bedofilian' maahantuojina

 

Eila Hassinen (kaupunginvaltuutettu, Lohja) haluaa alla olevan kirjoituksensa poistettavan Paljastetun FB- sivulta. Ei siis poliitikon reppana siedä omia kirjoituksiaan. Normipersua, siis. Ei mitään uutta nuivarintamalla.

'En ole rasisti, mutta'...No...Silti muslimit ovat pedofiilejä, raiskaajia ja ihan vaan tappajia. Ei ole rasismia, vaan asiapitoista 'maahanmuuttokritiikkiä'.

Jytky 2011 - kun kriittinen ajattelu kuoli.

 

Lyhyesti: kunnanvaltuutettuna toimiva henkilö kirjoittaa ylläolevan yliampuvia, halventavia, rasistisia yleistyksiä sisältävän blogikirjoituksen, jossa paheksutaan päätöstä 30 pakolaisen ottamisesta Lohjalle. Tämä siis johtaisi Eila Hassisen mukaan ‘bedofiliaan’, huntupakkoon sekä kaiken hyvän katoamiseen Suomesta. 30 pakolaista siis saisi aikaan tämän ja siksi kirjoittaja urheasti aikoo taistella tätä yhteiskunnallista kipupistettä vastaan pelastaakseen uimahallivuorot sekä miehen ja naisen oikeuden katsoa toisiaan silmiin. Kulttuurimme ja rakas Lohjamme ovat uhattuina!

No, Eila Hassinen poistaa kirjoituksensa myöhemmin, mikä nyt oli vähintä, mitä hän hygieniasyistä edes olisi voinut tehdä. Reilua paria kuukautta myöhemmin – siis 4.1.2013 - Eila Hassinen ottaa yhteyttä ‘Paljastettuun’ ja vaatii meitä johonkin mystiseen "tietoturvaan" vedoten poistamaan oman kirjoituksensa häntä itseään loukkaavana Paljastetun FB- sivulta, sillä on väärin kutsua häntä rasistiksi. Eli yksinkertaisesti: yllä olevan blogitekstin sanominen rasistiseksi ON rumaa ja loukkaavaa.

On vaikeaa kuvitella, missä maassa Eila Hassinen kuvittelee elävänsä, mutta meillä Suomessa ON voimassa mielipiteenvapaus – ja meidän mielestämme Eila Hassisen blogikirjoitus oli ja on edelleen mallisuoritus Scriptakulttilaisen rasistisesta kaikki peruskliseet sisältävästä kirjoituksesta, jossa ei ole mitään muuta funktiota kuin loukata ja käyttäytyä huonosti. Siis rasistista roskaa. Ei muuta.

 

-”Silkka totuus asioista, joista vaietaan.”-

 

Tämä lainaus on mitä tyypillisintä ’maahanmuuttokriitikon’ retoriikkaa ja tämä sisältö toistuu toistumistaan, vuosikausia, ilman muutosta, samalla kaavalla mennään. Kaksi pointtia:

  1. Totuus – ’maahanmuuttokriitikko’ puhuu AINA totuuden kielellä. He suorastaan OMISTAVAT totuuden.
  2. Vaikeneminen – asioista EI ikinä puhuta tarpeeksi ’maahanmuuttokriitikon’ mielestä. Niinpä. Ja juuri siksi tuo kirjoituskin pitäisi siis poistaa?

Itse veikkaan, että mystisen ‘Tietoturvan’ mukaan Eila Hassisen kirjoituksista muistuttaminen on pullaa leipovan ja kunnollisen Eilan vainoamista. Ja että siksi sanomiset pitää deletoida kaikkialta, jos niin vaaditaan, sillä muuten paha mieli, loukkaantuminen ja ahdistus. ‘Minä kirjoitin, mutta Ei kai minun nyt pakko ole sietää omia tekstejäni!’.

Voi, kunpa ihmisillä olisi vielä selkärankaa. Voi kunpa.

 

Nuo kaksi em. väitettä avaavat mainiolla tavalla nuivan ”maahanmuuttokriitikon” sielunmaisemaa ja siksi tämä Eila Hassisen kirjoitus ja hänen tapansa esittää vaatimuksia ON oikein mainio esimerkki, joka pitää hyödyntää case studynä Paljastetussa: totuuden JA keskustelun tulee olla heidän haluamaansa, sillä muuten se on väärää. Kertokaa minulle, mitä muuta tämä on kuin omahyväisen, ylimielisen ja älyllisesti laiskan mielen tapa toimia? Tässä maailmassa eri mieltä oleminen on vainoa ja inhaa sananvapauden kaventamista, mutta samalla ’kriitikon’ tulisi saada lausua ’eilahassis’- totuutta ilman vastalauseita ja vain heitä ylistävät lauseet sallitaan? Keskustelua on maailma täynnä ja jopa täynnä rasistisia eilahassisia, joille mitkään normaalin käyttäytymisen säännöt eivät päde silloin, kun pitää saada solvata muslimia, maahanmuuttajaa tai ihan vaan erilaista ihmistä.

Ja faktat ovat näille eilahassisille aivan liian vaikeita ymmärtää. Nämä ’maahanmuuttokriitikot’ eivät edes yritä ymmärtää asioiden syyseuraus-yhteyksiä, sillä se vaatisi ihan oikeasti kykyä ja ennen kaikkea HALUA ajatella ihan itse, mutta he tyytyvät Scriptaan, Olli Immosen tarinoihin itäisestä Helsingistä sekä islamin uskosta ja mikä pahinta: he uskovat yksinkertaistettuihin tulkintoihin maailmasta, jossa faktoista ei voi vetää tehtyjä johtopäätöksiä. Faktat ovat näille eilahassisille vain tapa luoda tunnelmaa ja ylläpitää illuusiota rationaalisesta ajattelusta. Harmi vaan heille, että maailma ei toimi näin. Ja harmi vaan todellisuudelle, että joku näitäkin ajatusvammaisia ihmisiä äänestää.

Mutta jos esitettäisiin hypoteesi muslimi = väkivalta, ja todisteltaisiin sitä terroristitilastoilla niin siihenkin voisi vastata kysymällä, onko kansallissosialismi jotenkin perisaksalaista ja kommunismi perivenäläistä? Euroopassa on eletty kausia, jolloin saksalainen ja venäläinen kulttuuri nähtiin totalitaarisen järjestelmän synnyttäjinä, aivan kuten tänään arabit ilmeisen ’todistetusti’ näyttävät elättävän islamistista terrorismia. Oli vuosisatoja, jolloin Jeesuksen nimissä vainottiin noitia ja kerettiläisiä - se on nyt helppo sivuuttaa pienenä hairahduksena. Mutta oman historiansa, kulttuurinsa ja oman maansa valtauskonnon kriittinen tunteminen on kaiken viisauden alku. Sillä ilman tätä tuntemusta on niin kovin helppoa juurruttaa kyseenalainen näyttö muslimien erityisestä julmuudesta totuudeksi ihmisten mieliin.

Kun muslimit on todettu taparikollisiksi lukuisten yksittäisten esimerkkien voimin, ei ole vaikeaa enää oikeuttaa muslimien sortamista ja huonoa kohtelua – ja tämähän on se halla-aholta tuttu metodi, jota eilahassiset apinoivat innolla ja vimmalla edelleen, vaikka alkuperäinen jumalhahmoksi korotetun Halla-ahon metodi on todettu virheelliseksi jo vuosia sitten. Kun islamilla ei ole ollut kalifin jälkeen yhtä auktoriteettia, eivätkä shiialaiset ole edes tunnustaneet kalifejakaan moneen vuosisataan, on kuva yhdestä-ja-samasta islamin uskosta sekä perusteiltaan että käytännön toteutukseltaan täydellisen virheellinen. Tyypillisesti maahanmuuttokriittiset nuivat julistavat hulluimmat muslimit uskontonsa arvovaltaisimmiksi edustajiksi ja rinnastavat heidän fatwansa paavin ehdottomaan bulliin. Mutta Jeesuksen sanoma näyttäisi kovin julmalta, jos vastaavasti Etiopiassa tyttölapset ympärileikkauttavilta kopteilta, Pat Robertsonilta tai ”Herran Armeijalta” kysyttäisiin mielipidettä "kristikunnan johtajina".

Kaikki muslimit eivät ole keskenään samanlaisia sen enempää kuin kaikki arabitkaan tai kuin kaikki saksalaiset tai kaikki venäläisetkään ovat aivan samanlaisia. Moni pitää kaikkia suomalaisia juoppoina retkuina, joiden itseluottamus löytyy Koskenkorvasta, sillä siltä näyttää juhannuksena ja joka viikonloppu kaupunkien keskustoissa. Suomeen saapuva somali tai syyrialainen, joka ei ole eläessään käynyt pakolaisleirinsä ulkopuolella, voisi hyvinkin päätellä, että suomalainen juoppous, rasistinen huutelu ja tappelut johtuvat siitä, että kristinusko kannustaa juomaan ehtoollisviiniä. Sillä kristinusko on Suomen pääuskonto, luoja paratkoon! Oikeasti nämä ’yleistykset’ ovat aivan yhtä vakuuttavia ja aivan yhtä järjettömiä kuin ovat persnatsien toistamat myytit muslimeista, mutta kuvastavat käytettyä logiikka ’maahanmuuttokriitikon’ ajatuksissa.

Nuivat persnatsit ovat luoneet teorian – miltei luonnonlain - jonka mukaan väkivalta seuraa muslimien väestönosuuden kasvua ja Koraanin säkeitä. Teoria toki jättää huomiotta, miksi Turkissa muslimit käyttäytyvät toisin kuin Saudi-Arabiassa tai miksi yksikään muslimimaa ei ole keskenään identtinen.

Entä Länsi-Afrikan maat? Sillä monet alueen verisimmistä hallitsijoista ovat olleet kristittyjä ja Ugandan lapsisotilaita käyttävä "Herran armeija" on hyvin, hyvin kristillinen. Ja mites Intia, joka on maailman nro.1 lapsiavioliittojen lukumäärissä ja jossa raiskaukset ovat uskomattoman yleisiä? Väkivalta ja halu raiskata eivät siis korreloikaan muslimien osuuden kanssa. Ja vaikuttaa kuitenkin siltä, että nuivien junttifasistien piireissä yleistävät teoriat ovat silti sujuvasti hyväksytty Totuudeksi siitä huolimatta, että ne yksinkertaisesti eivät edes pidä paikkaansa. Yksinkertaistaen: ne ovat täyttä roskaa. Totuus löytyy ehkä kaurapuurosta, mutta Scriptan totuus on kiertänyt kaukaa, joten EI kannata uskoa kaikkea, mitä netistä löytää.

Jäykät, ilman ajallista kontekstia tehtävät tulkinnat, ovat jatkuva ongelma jokaiselle uskonnolle, ei vain islamille, sillä niiden perusteella agitoidaan ihmisiä uskontojen sisällä sekä uskontoja vastaan uskontojen ulkopuolella. Yhä useammat kristityt hylkäävät evoluution, sillä Aatami ja Eeva ja yhä useammat Raamattuun uskovat sanovat maan olevan vain 6000 vuotias, sillä Vanhan testamentti sanoo niin. Ja ortodoksijuutalaiset kohtelevat Tooraa kuin omistuskirjana Länsirannalle. Ja entäs ne hindut, jotka uskonsa pyhillä kirjoituksilla ovat perustelemassa kastijärjestelmää? Onneksi eivät kaikki ajattele näin. Ja niin on hyvä.

Mutta nuivat junttifasistit ovat aivan samanlaisia kiihkoilijoita kuin ovat äärimuslimitkin, sillä kumpikin uskovat, että on olemassa vain yksi, monoliittinen islam, joka omaksuu väkivallan, Eila Hassisen ’bedofilian’ ja arkipäiväistetyn raiskaamisen. Nämä ääripäät vain tulkitsevat asioita oman agendansa mukaisiksi.

Ja jumissa näiden ääripäiden keskellä ovat useimmat maailman muslimit. Tätä ei tulisi unohtaa, kun ihmiset pohtivat omaa suhtautumistaan vieraaseen kulttuuriin ja niiden edustajiin. Kun ihmisen luonne pyritään avaamaan yhden kirjan sivuilla, olemme aina kävelemässä kohti joukkohautoja.

No, eivät tosiasiat ole ennenkään kiinnostaneet näitä junttifasismin eilahassisia. Älämölö ja pelokas valhe pyhittävät tarkoituksen, sillä he ovat enemmän oikeassa ja vielä oikealla, kriisitietoisella tavalla, jossa kukaan ei kuitenkaan vaadi sadan miljoonan panssarivaunuhankinnan rahojen käyttämistä mummojen vaippoihin. EI tietenkään, sillä vain maahanmuuttoon osoitetut rahat ovat pois mummojen vaipoista. Nämä eilahassiset ovat niitä Tavallisia Ihmisiä, joiden mielestä suurin yhteiskunnallinen epäkohta on jonkun Toisen nauttima vaatimaton etuoikeus, sillä ‘se on just multa pois’. Kurja kurjaa vastaan, köyhä köyhää vastaan – ja jytkyä pukkaa, sillä edes nollaghetoissaan nämä eilahassiset eivät tajua tulleensa kusetetuiksi. Vaalikarjaa, joka uskoo kaiken.

En ole rasisti, mutta…No…Silti puhuu kuin rasisti. Paljastettu.

Minulla on teille ilmainen vihje, eilahassiset: älkää kirjoittako. Älkää puhuko. Pitäkää turpanne kiinni. Olkaa ihan hiljaa. Olkaa oikein hiiren, hiirenhiljaa. Aivan vaiti, älkää edes hengittäkö. Sillä vain tällä tavalla toimien te voitte varmistua yhteiskunnallisen hygienian säilyvän siedettävällä tasolla ja vain tällä tavalla voitte varmistua, että eri mieltä olemisen kauhistusta ette joudu kohtaamaan.

Minä itse en olisi huolissani siitä, onko jokin teksti nyt nähtävillä vai ei. Minusta huolissaan pitää olla siitä, että joku kirjoittaa tuollaista rasistista roskaa.

Ja sitten on ihan yksi pieni pyyntö: opetelkaa edes alkeelliset käytöstavat. Hyvät tavat eivät ole edelleenkään poissa muodista. Sydän