6. elo, 2014

Hyvää yötä, musta letkumies!

 

Havahduin tänään siihen, miten salakavala on nykyinen homosaatiofeminisaation sekä inhan mokutuksen läpitunkema kulttuurimme. Se on pahempi ja salakavalampi kuin kuvittelinkaan. Ja pahinta on, kun huomaa oman itselleen aiemmin niin kovin rakkaan vaimoni syyllistyvän yhteisen lapsemme aivopesuun sellaisen aatemaailman maailma mädättävällä propagandalla, jossa ihminen on vain halujensa orja ja jonka tavoitteena on saada ihminen unohtamaan ihmisen luonnollinen seksuaalisuus (=mies ja nainen, heteromeininki) ja jossa perimmäinen tarkoitus on vain tuhota ihmiselle lajityypillisen sisäryhmän (hetero)kansanruumiin olemassaolon vahvistava merkitys ja tavoite on luoda hedonistinen epäisänmaa, jossa islam on valtauskonto. Pelottaa. Sillä tämä ON oikeasti kammottavaa.

Vai mitä muuta voi ajatella siitä hirvittävästä tosiasiasta, että aiemmin minulle hyvin rakas aviovaimoni vaivihkaa toi yhteiselle lapsellemme minulta kysymättä liitteenä olevan lelun, jossa valkoinen heteropalomies on asetettu paloautossa rattia pitävän valkoisen heteronaisen ja 'letkua' pitelevän mustan miehen väliin. Tässä symboliikka on hyvin selkeä ja kertoo kaiken oleellisen tästä ajasta: valkoinen mies on uhattuna. Ja tosielämän aisankannattaja on maailmalla vähemmistönä oleva valkoinen hetero, jonka naiset ovat arjen ohjaimissa (=ratissa) ja musta mies 'letkullaan' syrjäyttää valkoisen miehen ja tällä tavalla tuhoaa terveen, omaa sisäryhmäänsä luonnollisesti suosivan kansanruumiinsa, joka kuitenkin on kansallisen eheyden edellytys sekä sen lopullinen oikeutus.

Ja tässä näkyy juuri feminisaation ja mokutuksen salakavaluus: valkoinen mies on uhattuna OMASSA kodissaan, sillä propaganda on niin voimakasta, että yliopiston käynyt vaimonikin on seonnut ja pakkotuputtaa mokutusta ja pakkofeminisaatiota yli perheen pään eli miehen eli minun. Tämä on hirvittävää faktaa.

Ja kuin pisteenä iin päälle minulle ennen hyvin rakas vaimo osti Lennille uuden hammasharjan, joka paketista avattuna paljastui PINKIKSI. Miettikää: pinkki hammasharja valkoisen heteropojan käsissä. PINKKI. Luojan tähden, PINKKI hammasharja. Sama kuin pyytäisi Jammu- sedältä teinityttöjen kasvatusohjeita.

Tänään olen maailmaan pettynyt ja elämän kyynistämä. Kulttuurimarxismi on saavuttanut mitä ilmeisimmin kulttuuriamme latistavan lakipisteensä, eikä paluuta enää ole, jos me valkoiset heteromiehet luovutamme. On päiviä, kun ei jaksa edes yrittää, vaan toivoo hiljalleen pimeyden laskeutuvan ja lopullisen sinivalkoisen hiljaisuuden vapauttavan minut, valkoisen heteromiehen tästä kulttuurimme tuhosta. Tekisi mieleni vain sanoa: "Kiitos, 1917-2014, kiitos Saku Koivu ja vuoden -95 muisto", mutta toisaalta tekisi mieleni myös taistella. Valkoisen miehen puolesta. Putinin puolesta, hyvien arvojen puolesta. Jos emme tee mitään, niin Länsi uppoaa.

Feminisaatio ja mokutus. Kulttuurimarxismi. Rappion elkeitä. Pysy hereillä valkoinen mies. Hyvää yötä, musta letkumies. Hymiö.